![]() |
Azonosítottam a kopott csizmámat és észrevettem, hogy a szöveg kilóg a szövegdobozból.
|
Ati, mikorra tervezed pontosan a karinullázást?? Most éjfél / holnap délelőtt / délután, vagy valami közei időpont?? Esetleg amikor jól esik?? :)
|
Quote:
Mivel hajlamos vagy 1 perces késésért már reklamálni ;), ezért majd valamikor, egyszercsak. :) |
Többen mondták, hogy nem tudják felvenni az elfkardot. Próbálgattam hogy miért van az, hogy én felbírom venni, mások meg nem. Levettem, majd újra viselni akartam, de nem engedte.
|
Quote:
|
További észrevétel, hogy mikor azzal harcoltam (25ös szintű a karim, nem 30)
akkor azt írta ki a csataeseményeknél, hogy megütöttem az ellent, holott az elfkard is vágóeszköz, vagy nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Apró javaslat:
Klánoldalon belül, a klántársaknak jelezze ki az aktív/inaktív státuszát, így belépéskor azonnal tudom, hogy mely klántársam van bejelentkezve. (Pl aki be van, annak a neve legyen zöld, aki nincs, annak piros. Vagy egy pici zöld/piros pötty legyen a neve előtt/mögött.) Nem fontos, csak eszembe jutott, ha bonyolult a megvalósítása, vagy sok erőforrást igényel, akkor meg vedd úgy, hogy nem szóltam. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |