![]() |
Aki szereti a pörgős akciófilmeket, az nézze meg ezt a filmet :12 menet , meg ezt Halálos iram
|
Quote:
Szedem is mindkettot... :) |
a Halálos iramot én is nemrég láttam, nem volt rossz, hézagkitöltésnek mondanám :))
a másikat én is meglesem még :) ja, és ha már mozik, akkor felhívom figyelmét mindenkinek a Mozi Ünnepre, még nem olvastam, ami nem jelenti, hogy nem írta senki :) nos, szeptember 17-20, és egész jó kis program, sok jó film van benne :) Rá lehet keresni, hogy melyik moziban mit adnak, és egész akciósan :) |
Quote:
Tegnap mondták nekem, hogy lesz megint moziünnep. Meg is lesem milyen filmek lesznek. |
Akit érdekel : http://www.moziunnep.hu/08/index.php
Quote:
Talán ez a Becstelen brigantyk jó lehet nekem, de még elolvasom mit írnak róla:) Potter rajongóknak meg most ott van ócsón a potter:D |
Quote:
nekem naon tetszett a becstelen brigantyk, de feliratossan érdemes szerintem megnézni, mert több nyelven beszélnek benne és ha minden szinkronizálva van, akkor kicsit keszekusza.. :) Pót-ter? :D:D |
Quote:
mint a tyúkanyó :D a becstelen brigantyk nálam is gyerebe, úgyis szülinapot ünnepelünk Győrben (tök jó ott a mozi) :D |
Becstelen Brigantyk
Először láttam eredeti nyelven Brad Pitt-et játszani,de ebben a filmben olyat nyújtott,hogy az minimum Oscar :) |
Quote:
Ha nincs meg kiirom Neked dvdre, ezen ne muljon.... :D (kedvenc filmem...) |
Transsiberian (2008)
Egy jó hangulatos téli tájon játszódó krimit is ki lehetett volna hozni belőle, ahogy Agatha Christie-nek ez sikerült. Ebben a filmben nem annyira. :) Sokkal többet vártam tőle, mint ez az "amerikaiak vagyunk, utáljuk az oroszokat, a maxikóiak meg mind drogcsempészek" mentalitás, ami lejött. |
All times are GMT +1. The time now is 19:49. |