Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Steve 06-18-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 103841)
Nem akartam senkit megbántani vele, bocsánat, ha mégis sikerült, kitöröltem.

LOL

nem a tiedről volt szó hanem Merlinéről, amit Ati törölt :D :D :D

tdomo 06-18-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 103844)
LOL

nem a tiedről volt szó hanem Merlinéről, amit Ati törölt :D :D :D

Arról lemaradtam. Én meg tök magamra vettem, kicsit csodálkozatm is...:D

Eke 06-18-2007 20:40

Pistike látja télen,hogy valami esik az udvaron,odamegy az óvó nénihez és megkérdi:
-Mi esik odakinn óvó néni?
-Hó,Pistike.
-Há odakinn

-------------------------------
| Ha kivágja ezt a kupont |
| vehet egy új monitort |
-------------------------------

Egyszer a Csendes-óceánon haladó hajó rádiójelet fog:
-Térjen ki tíz fokkal jobbra!
-Én nem térhetek ki, térjen ki maga!
-Én sem térhetek ki!
-Én az Amerikai haditengerészet parancsnoka utasítom, hogy térjen ki maga tíz fokkal!
-Én pedig a világítótorony őre utasítom, hogy térjen ki tíz fokkal jobbra!
eznemigaz.

Amerikában precíz kutatásokat végeztek egy bizonyos dihidrogén-monoxid vegyülettel kapcsolatban, ami szinte mindenütt ott van, rengeteg bekerült az emberek szervezetébe is. Ezzel az a baj, hogy nagy mennyiségben fulladásos halált okoz, ugyanígy nagy mennyiségben erős vizelési kényszert idéz elő és nem utolsó sorban egy idő után hidratálja az ember bőrét, amitől a bőr ráncos lesz.
Na most 40 emberből 39 felháborodva követelte, hogy tegyen valami ellenlépést az amerikai kormány, mert ez elfogadhatatlan. A maradék egy embernek pedig feltünt, hogy itt bizony a vízről (H2O) van szó...

- Bocsánat, kisasszony! - szólítja meg a fiatal, csinos hölgyet az ismerkedni vágyó fiatalember - Biztos emlékszik még rám, az előbb már a majom ketrecnél is bámultam önt!
- Persze, hogy emlékszem! És mondja, hogy szabadult ki?

Princ 06-18-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 103860)
Amerikában precíz kutatásokat végeztek egy bizonyos dihidrogén-monoxid vegyülettel kapcsolatban, ami szinte mindenütt ott van, rengeteg bekerült az emberek szervezetébe is. Ezzel az a baj, hogy nagy mennyiségben fulladásos halált okoz, ugyanígy nagy mennyiségben erős vizelési kényszert idéz elő és nem utolsó sorban egy idő után hidratálja az ember bőrét, amitől a bőr ráncos lesz.
Na most 40 emberből 39 felháborodva követelte, hogy tegyen valami ellenlépést az amerikai kormány, mert ez elfogadhatatlan. A maradék egy embernek pedig feltünt, hogy itt bizony a vízről (H2O) van szó...

Ez a poén egy kicsit lesoványodott, mióta legutóbb láttam itt..: http://www.kfki.hu/chemonet/hun/teazo/dhmo.html

A többi vidám perceket hozott, köszönöm. :)

J.Ati 06-19-2007 02:56

Elton John, Robbie Williams és Kylie Minogue jönnek ki egy fergetes
koncertről egy londoni nightclubból.

Jó részegek, s ahogy dülöngélnek a kertek alatt Kylienak beszorul a feje egy
helyen a keritésbe.

Robbie azonnal kihasznalja az alkalmat felhajtja Kylie szoknyáját és
rendesen odadörrent neki hátulról.
- Most Te következel! - szól oda Eltonnak.
- Elton sirva fakad!
- Mi van Elton? - kérdezi Robbie.
- Nem fér be a fejem a kerítésbe !:D:D:D

#Lopakodó# 06-19-2007 11:46

Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következo felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképuek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában"
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképuek, segítenek a házimunkában és romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillantban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...

#Lopakodó# 06-19-2007 12:04

Egy legény pisil egy kerítés mellett, amikor a házból kijön egy öregasszony, s odamegy a legényhez.
- Jaj édes fiam, lenne egy kérésem. Tudod én már öreg vagyok, tíz éve özvegy, s nem láttam már nagyon rég. Légy szíves mutasd meg.

A legény tétovázik, majd előveszi s megmutatja. Indulna de az anyóka megfogja a karját s könyörög neki, hogy engedje megsimogatni. A legény nagy nehezen de rááll. De az anyóka csak nem engedi, hanem meg alázatosabb hanggal kéri, hogy a két tojást is megfoghassa néhány percre. A fiú vonakodik, de végül ebbe is beleegyezik. Simogatja az anyóka, simogatja, majd jól összeszorítja s fenyegetően így szól a legényhez:

- Pisilsz még a kertem alá?!

mmartin 06-20-2007 08:26

Móricka madarai

A tanárnő azt mondja Mórickának:-Móricka mondj egy madarat!
-Verébke.
-Móricka mondj még egy madarat!
-Gólyácska
-Móricka ne azt mondd hogy verébke és gólyácska hanem,azt hogy veréb és gólya!Móricka mondj még egy madarat!
-Fecs.:D

mmartin 06-20-2007 08:44

[Moderálva. Kéretik a gusztustalan, és amúgy teljesen értelmetlen vicceket nem ide bemásolni.]

mmartin 06-20-2007 08:47

A kiscsiga azt mondja az apjának:-Apa miért nem megyünk soha át a túloldalra?
Erre az apa:-Fiam!Oda születni kell.:D

All times are GMT +1. The time now is 15:47.