![]() |
Quote:
|
Quote:
Amúgy sem fokoztam volna elétek, mert az egy gyenge bunkóság lett volna :D |
Quote:
|
Quote:
mondjuk sokat nem kellett |
Bob bá visszatért (#610870) [* ARÉNA *]
Föld: 797 hektár Katona: 565 Népesség: 10.921 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 90% Támadó: 0 Pénz: 178.372.921 Íjász: 3.326 Étel: 47.674 bála Lovas: 23.377 Rúna: 209.044 rúna Elit: 0 Morál: 83 % Varázsló: 6.240 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 0 Szövetség: szövetség vezére Faj: Törpe Személyiség: Harcos Hírnév: - 254.337 Érték: 38.049 Helyezés: 1 / 8 2010-03-01 00:05:34 Nekem így sikerült befejeznem :) Már csak 1 kör van, sokat nem jelent a gömb :) Gratulálok, mindenkinek aki végig csinálta, és volt türelme hozzá. Szövetségeseimnek meg köszönöm a játékot. Az a két hét, amíg történt valami az elég jó volt (január 2-3 hete) Utána, sajnos mindenki feladta, így csak tisztességből csináltuk végig. Januárban még jó játéknak is volt kilátása, főleg, hogy mindenki minket támadott. De én sejtettem, hogy GSX-és Ferro két ütés után feladja, és sajnos így is lett. Pedig Tom bebizonyította, hogy lett volna még mit keresniük. Vonnak meg itt is Boldog születésnapot! Gratulálok neki az első helyhez! U.I. : És mivel Elfi szerint megígértem neki, hogy nem szerelek le, most egy kicsit megkésve, de betartom :D |
Quote:
Még csak 4.-en vagyunk benn. |
Quote:
Mondanom sem kell, hogy egyrészt nem számítottam rá, másrészt pedig nem is gyúrtam volna rá, hogy első legyek, így aztán tényleg meglepetés lett :) Majd ha megkapom az aranyérmet, elnegyedelem és elküldöm egy-egy részét nektek :D |
Sziasztok!
Először játszok Arénában. Szeretnék kérni tőletek pár jó tanácsot, amit megfogadva eredményes lehetek itt. Jöhet bármi, amit fontosnak ítéltek, Hódító ezen része még ismeretlen számomra, főleg mivel elég kevesen vagyunk. Előre is köszönöm a válaszokat! |
Quote:
nyomj fel sok házat, hogy a katonatermelésed nagyobb legyen írj vagy 20 íróval laki és haditekit felesbe, ha a laki max, akkor csak hadit... azalatt meg gondolkozz, hogy mit is szeretnél elérni.... |
Quote:
Itt is csak egy fő szabály van, ha látod a távolba, hogy jön Bob bá, akkor készülj finom zsíros kenyérrel, és némi zabbal a paciknak, és csak pár hektár fődet kérek a látogatásomért cserébe :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |