![]() |
Most írja le ő is azt amit előtte elmondtak 50 oldalon keresztül?
|
Quote:
Most mindenki indoloklja meg azt hogy a felfedezés nehezítésével a kisebb pénztelen klántagoknak esélye sincs feljutni és teljesíteni az újításokkal előírt %-ot?? Már az is hogy az A-ban TOP-kör lett előírva elég nehezítés. El kéne fogadni az A-s tözstagoknak hogy rajtuk kívül nem szeretik az A-t és amint lehet fordulnának le az emberek hogy jáccanak normálisan!!! |
ne kezdjük elölről.. egész nap ez ment.. az 1/A továbbra is a játék része.. én 10k hekin vagyok és körülöttem nem egy olyan ország van, amiről bizton tudom állítani, hogy -mondhatni- csóró klán tagja.. mégis eljutott odáig.. és amit mondtál az nem indoklás, hanem kifogás..
|
Quote:
Egy másik topicban pont ez votl a problémám nekem is. Olyan szavazataival volt tele akik még az égvilágon nem szoltak hozzá semmihez. Szavazás: talán egyértelmü lehet hogy Ati azért semmit nem fog változtatni a játékon mert itt van lehetőség egy szavazási opcióra, a többi megbeszélésnél is maga vezette le a sorsdöntő szavazásokat. |
Ati, felfogtam!!
Már csak egy dolog érdekel. Ha törlöm az összes személyiségem akkor előlről kezdi számolni a 30%-nak megfelelő TOP-köröket vagy visszakapom az újítás előtti és mostanra elveszett köreimet??? |
Ha az 1/A a játék része akkor a FORDULÁS is a játék része...
Nekem különben az sem lenne ellenemre ha az A fanatikusok egyből oda tudnának reggelni az alsóbb szintek kihagyásával. Nekem nem fájna ha nem kell nekik végig unatkozni az alsóbb szinteket... |
Quote:
lehet hogy csak kifogás de rohadtul unom hogy 4000 kör alatt felküzdöm magam a TOP-ba és már kezdek örülni hogy hamarosan menekülhetek onnét, erre mindent kezdhetek előlről mert a kék számaim miatt már 15%-ot kell teljesítenem!! Ez nekem legalább 2000 kör, mivel én is csóró klánban vagyok és nincs ismerettségem. Aki nem A-s rajongó annak ez nem kis bosszúságot jelent és azt hiszem hasomló esetben jogos a felháborodás. |
Quote:
akkor legyen az A csak a fanatikus harcoloke, eteto es banyaszok nelkul! :) |
Quote:
Van valakinek esetleg javaslata is a dolgok realizálására, vagy csak a sírás megy? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |