Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Pool 05-04-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 250597)
Mondjuk a másik hatalmas harcos meg nem árulkodik , hogy kitiltsák ..az egyik nagy harcost ez olyan ovodás modszernek Tünik..Ha nem tudom legyözni akkor kitiltatom azt majd addig elbánnak Vele..Azért szerintem ez a megoldás is olyan "korrekt" nem ????:confused::confused::confused:

Tudod, nem szeretem, ha olyanok neveznek ennek-annak, akik még a büdös életben nem találkoztak velem...
Ennyi...
Ha nem lett volna 2 körös szövim monro orijához, hagyom a fenébe (más klánoknak minek csináljak jót?), de így 90%-ban biztos voltam az 5 körben, csak az volt a kérdés, mikor kapja meg...
1.060 hekit hozott a szövim 5 serege, nagyon is jól jött, szegénység van, meg kell becsülni minden hektárt...
Nah, részemről ennyi...

Merengő 05-04-2010 15:27

Quote:

Mondjuk a másik hatalmas harcos meg nem árulkodik , hogy kitiltsák ..az egyik nagy harcost ez olyan ovodás modszernek Tünik..Ha nem tudom legyözni akkor kitiltatom azt majd addig elbánnak Vele..Azért szerintem ez a megoldás is olyan "korrekt" nem ????:confused::confused::confused:

most kb úgy csináltok, mintha nem csinált volna semmit, és azért tiltották volna ki :) kitiltották, leverték, máskor meggondolja mit ír :) ennyi. szerintem tanult az esetből. ha én ott lettem volna alatta én is levertem volna, és szerintem mindenki, aki kiszúrja, hogy kitiltották, és nem ápolnak baráti viszonyt :)

csabi 05-04-2010 15:34

2010-05-04 00:01:13 sojt-expressz (#3761) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5220 hektár földet.

és újra egy rossz szabadságolás.

Wolfi 05-04-2010 17:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250594)
Ki is kellett az figyelni stb-stb...
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud...
nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő...

Pool! Azért ne hidd, hogy krokodilcseppeket hullajtottam. Én nem sajnálok senkit a saját klánom tagjai kivételével! Ráadásul arról sincs infóm, hogy miért tiltották ki szóval, ezért sem sajnálom különösebben:)
annyit írtam csak, hogy így azért nem volt nagy kunszt

csabi 05-04-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 250621)
Pool! Azért ne hidd, hogy krokodilcseppeket hullajtottam. Én nem sajnálok senkit a saját klánom tagjai kivételével! Ráadásul arról sincs infóm, hogy miért tiltották ki szóval, ezért sem sajnálom különösebben:)
annyit írtam csak, hogy így azért nem volt nagy kunszt

őket meg nem kell sajnálni.. :)

Iron 05-04-2010 17:32

Én már kaptam olyan osztást, egy olyan klántagtól akikkel klánmnt volt 2 tag miatt, de mivel ők otthagyták a klánt és az átalakúlt nem éreztem már a klánmnt jelentőségét, azt rá pár napra az egyik ottani orit kitiltották észrevettem és levertem, kaptam vagy 5 levelet, hogy mekkora szemétláda vagyok....hát lehet :D

monro 05-04-2010 21:21

Quote:

Ettől az alaktól ne várjon senki "korrektséget". Az sem tudja szerintem, hogy mit jelent. Elég azt tudni róla, hogy 5 éve lesi minden léptemet, mert egy bányásztörpével leütöttem 2 sereggel.

Innen indult ez a tegnapelötti kitiltásos sztori is.
Pool barátunk szokásos "monrokukkolóban" hatalmas profizmussal észrevette, hogy kimentem ütni. Mivel az országomban 12% ház volt kiraktam a varikat, hogy menjenek a barakjaim amennyire kell.

Nos 2009 nagyágyúja kihasználva, hogy beleszólhat mások dolgába egy 5 éves sérelme miatt gyorsan "rámsunnyogott" 36kör vihart 43-48 kör távolságból. (ezt írta ki az esemény) Kettő ország volt ilyen messze, egy vadidegen és egy régi tarzan...

monro 05-04-2010 21:28

Hozzátartozik a dologhoz, hogy

1. nem a szövijét támadtam
2. volt mellettem 2-3 körre szövije aki ártózhatott volna ha akar, de ha nem ő csinálja elmaradt volna nagy bajnokunk erekciója :)

3. egy egysoros üzenetet küldtem neki, hogy lássa lebukott. Nem volt trágár, nem volt alpári és minden szava igaz ráadásul.

A hibát ott követtem el, hogy hagytam magam tovább húzni. Ennek ellenére egy cseppet sem bánom, sőt szívem szerint szívesen elmondom neki személyesen is egyszer. ;) A legdurvább szófordulatot tegnap megosztotta veletek szegénykém. Remélem nem zaklattam fel nagyon érzékeny kis lelkivilágtalanságát :)

monro 05-04-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by monro (Post 250648)
Ettől az alaktól ne várjon senki "korrektséget". Az sem tudja szerintem, hogy mit jelent. Elég azt tudni róla, hogy 5 éve lesi minden léptemet, mert egy bányásztörpével leütöttem 2 sereggel.

Ide tartozó infó, hogy ez után az eset után 1000 körön keresztül ártózott, tolizott 2 db szövetség. Lehethogy nem volt köze ehhez annak a ténynek, hogy egy MF törpe lecsapta 2x Marseille-t... De nekem ugy tűnt. 1 hét után kértem levélben, hogy tekintsenek el a további "nevelőcélzatú" molesztálásomtól. Válaszul azt kaptam, hogy: "ameddig egy csoportban vagyunk kapom az áldást akár ebben akár a következőben" Ezekután szándékosan leverettem magam mással, hogy kikerüljek a 8 ori együttes varázsából... Azt hittem 32 kör elég. De onnan is rendszeresen próbálták az idióták hátha 1-nél több épületem dől össze.

Nos ez 5 éve volt kb... Hát az igaz szív valóban nem felejt :)

Nos ilyen játékos volt ez a srác. Azóta azt hittem megváltozott, de mint tudjuk : KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!

monro 05-04-2010 21:46

Egyébként pedig nincs abban semmi kivetnivaló ha levernek egy kitiltott országot. Én is megtenném. Ez a játék a földért megy. Ha kellett volna hozzá bármiféle gondolkodás még gratulálnék is a szemfüleseknek, így azonban csak mérgelődöm :)

All times are GMT +1. The time now is 20:38.