![]() |
Quote:
Ennyi... Ha nem lett volna 2 körös szövim monro orijához, hagyom a fenébe (más klánoknak minek csináljak jót?), de így 90%-ban biztos voltam az 5 körben, csak az volt a kérdés, mikor kapja meg... 1.060 hekit hozott a szövim 5 serege, nagyon is jól jött, szegénység van, meg kell becsülni minden hektárt... Nah, részemről ennyi... |
Quote:
|
2010-05-04 00:01:13 sojt-expressz (#3761) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5220 hektár földet.
és újra egy rossz szabadságolás. |
Quote:
Pool! Azért ne hidd, hogy krokodilcseppeket hullajtottam. Én nem sajnálok senkit a saját klánom tagjai kivételével! Ráadásul arról sincs infóm, hogy miért tiltották ki szóval, ezért sem sajnálom különösebben:) annyit írtam csak, hogy így azért nem volt nagy kunszt |
Quote:
|
Én már kaptam olyan osztást, egy olyan klántagtól akikkel klánmnt volt 2 tag miatt, de mivel ők otthagyták a klánt és az átalakúlt nem éreztem már a klánmnt jelentőségét, azt rá pár napra az egyik ottani orit kitiltották észrevettem és levertem, kaptam vagy 5 levelet, hogy mekkora szemétláda vagyok....hát lehet :D
|
Quote:
Innen indult ez a tegnapelötti kitiltásos sztori is. Pool barátunk szokásos "monrokukkolóban" hatalmas profizmussal észrevette, hogy kimentem ütni. Mivel az országomban 12% ház volt kiraktam a varikat, hogy menjenek a barakjaim amennyire kell. Nos 2009 nagyágyúja kihasználva, hogy beleszólhat mások dolgába egy 5 éves sérelme miatt gyorsan "rámsunnyogott" 36kör vihart 43-48 kör távolságból. (ezt írta ki az esemény) Kettő ország volt ilyen messze, egy vadidegen és egy régi tarzan... |
Hozzátartozik a dologhoz, hogy
1. nem a szövijét támadtam 2. volt mellettem 2-3 körre szövije aki ártózhatott volna ha akar, de ha nem ő csinálja elmaradt volna nagy bajnokunk erekciója :) 3. egy egysoros üzenetet küldtem neki, hogy lássa lebukott. Nem volt trágár, nem volt alpári és minden szava igaz ráadásul. A hibát ott követtem el, hogy hagytam magam tovább húzni. Ennek ellenére egy cseppet sem bánom, sőt szívem szerint szívesen elmondom neki személyesen is egyszer. ;) A legdurvább szófordulatot tegnap megosztotta veletek szegénykém. Remélem nem zaklattam fel nagyon érzékeny kis lelkivilágtalanságát :) |
Quote:
Nos ez 5 éve volt kb... Hát az igaz szív valóban nem felejt :) Nos ilyen játékos volt ez a srác. Azóta azt hittem megváltozott, de mint tudjuk : KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA! |
Egyébként pedig nincs abban semmi kivetnivaló ha levernek egy kitiltott országot. Én is megtenném. Ez a játék a földért megy. Ha kellett volna hozzá bármiféle gondolkodás még gratulálnék is a szemfüleseknek, így azonban csak mérgelődöm :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:38. |