![]() |
2010-05-03 15:01:12 Néha bénázunk Nah és ...? (#3809) támadást indított és milyen jól kijövök, ha bemegyek (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2465 hektár földet.
grat! :) |
Quote:
|
Quote:
szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos.... na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét! |
Quote:
Köszönjük, hogy nem hagytad le a 2. részt :D |
Amúgy mit jelent harcolni egy jót? Gondolom azt amit nekünk, bekened alúlról, visszaüt és elfokoztok :)
Hiába cáfolnád..mert meglehet, mivel nem derülne ki soha, de így lett volna, azért nem is állt célunkban benyelni a sereget és visszaütni a semmiért. (semmiért...lehet még kapott volna Hunter pár Dragont is a nyakára) Ennyit valóban nem ér, és inkább legyen 100k-val lejjebb :) |
Iron miből gondolod hogy bekentük volna huntert? :)
úgy ismersz? na jó nem tagadom ha esély mutatkozik biztos hogy megpróbálom kifilézni huntert:) persze a siker egyáltalán nem garantált hisz nem rossz játékosról van szó! |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától. Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek! |
Quote:
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt részvétem monró:( |
Quote:
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud... nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő... |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 04:48. |