Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

csabi 05-03-2010 20:46

2010-05-03 15:01:12 Néha bénázunk Nah és ...? (#3809) támadást indított és milyen jól kijövök, ha bemegyek (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2465 hektár földet.

grat! :)

Alg 05-03-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 250436)
azt hittem ennyire felpörögtek az események:D reggel ota

de nem:)

nagyon halkan kérdem. Ki a turot érdekel ki hogyan mennyit csal, már ha csal??

engem biztos nem, neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Egyesek nagyon komolyan veszik a hodot, igaz én csak játszani szeretek. Ha nem tetszik egy szint akkor lelépek, mint ahogy megtettem valamikor

Az egyetlen valamire való komment az utóbbi 2-3 oldalon... Főleg az utolsó 2 mondattal értek egyet.

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-03-2010 22:20

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 250379)
hogy énis hozzászoljak a témához írok pár sort!
kikérem magamnak hogy Vityuék uszítotak volna!
épp nemtudtam aludni mint általába és látam hogy 2 körre elém esett Hunter gondoltam kap egy sereget... igaz nagyonkevés paci volt kint és már akkor felkaptam a vizet mert nem hitem a szememnek h ennyikel bement...
na mindegy mentem annyival amennyivel kelett , sejtetem hogy el fog fokozni de én nemmentem mert nemfokozok fölöslegesen. Mindegy elfokozott hoztam kemény 20 hekit nagyon örültem neki...

majd este befejezem a másik részét!

na hogy be is fejezem amit elkezdtem:

szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos....
na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét!

Iron 05-03-2010 22:35

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 250461)
na hogy be is fejezem amit elkezdtem:

szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos....
na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét!

Köszönjük, hogy nem hagytad le a 2. részt :D

Iron 05-03-2010 22:36

Amúgy mit jelent harcolni egy jót? Gondolom azt amit nekünk, bekened alúlról, visszaüt és elfokoztok :)

Hiába cáfolnád..mert meglehet, mivel nem derülne ki soha, de így lett volna, azért nem is állt célunkban benyelni a sereget és visszaütni a semmiért. (semmiért...lehet még kapott volna Hunter pár Dragont is a nyakára) Ennyit valóban nem ér, és inkább legyen 100k-val lejjebb :)

Wolfi 05-03-2010 22:46

Iron miből gondolod hogy bekentük volna huntert? :)
úgy ismersz? na jó nem tagadom ha esély mutatkozik biztos hogy megpróbálom kifilézni huntert:) persze a siker egyáltalán nem garantált hisz nem rossz játékosról van szó!

Iron 05-04-2010 10:42

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától.

Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek!

Wolfi 05-04-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250531)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától.

Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek!

innen max egy negyednyi gratula:)
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt
részvétem monró:(

Pool 05-04-2010 16:19

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 250557)
innen max egy negyednyi gratula:)
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt
részvétem monró:(

Ki is kellett az figyelni stb-stb...
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud...
nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő...

Blacky 05-04-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250594)
Ki is kellett az figyelni stb-stb...
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud...
nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő...

Mondjuk a másik hatalmas harcos meg nem árulkodik , hogy kitiltsák ..az egyik nagy harcost ez olyan ovodás modszernek Tünik..Ha nem tudom legyözni akkor kitiltatom azt majd addig elbánnak Vele..Azért szerintem ez a megoldás is olyan "korrekt" nem ????:confused::confused::confused:

All times are GMT +1. The time now is 04:48.