Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

monro 05-03-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250395)
Vhol nem szeretem, ha olyan alkot véleményt rólam, aki nem ismer személyesen...
De tudod, mit?
Ennyi hekiért annak nevezel, aminek akarsz...:)
Részemről téma end...

Rád volt hízelgő amit írtam priviben maradjunk ennyiben :rolleyes:

Pool 05-03-2010 14:49

Quote:

Originally Posted by monro (Post 250399)
Rád volt hízelgő amit írtam priviben maradjunk ennyiben :rolleyes:

A mai események után megbocsátom szavaidat...:)

csabi 05-03-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)
Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Iron, tudom, h akkor nem voltál a pékeknél, de a sojt-expressz-hez ki kellett dobni a fél bandát és "elvileg" nem szabadott volna sima ütésnek lennie, hiszen előző klántársad véres katana ki tudott jönni rám éjszaka hiénázni, tehát van éjszakásuk (katana a sojt-ban van). tudom, hogy nem mindig lehet megoldani egy kis klánban minden távolt. tapasztalom. most pl a legutóbbi klánütésünk kicsit kevesebb mint harmada hozzátok került. az a vádaskodás, h mást uszítunk rátok meg úgy hülyeség, ahogy van. Hunter magának kereste a bajt. és picit sem örülök, h most amikor mentem volna vissza a nagy klánba, h rendesen visszavegyem tőle a földem, azt kell látnom, h érdekes országfelépítéssel(ha lehet azt felépítésnek nevezni) szabin pihen 70k ponttal alattam. de ha már szóltunk volna valakinek, h ugyan menjen már rá, akkor az valószínűleg a dragonban keresendő lenne és nem a pannonban.

h 3-4 szövivel kell harcolnotok.. jajj még megsajnállak.. :D az új menzó megalakulása óta a klántámadásoknál, azon kívül, h az ellen kiszúrja és visszajön, jött rám sojt-os, olümposzos és pék. utóbbi nem egyszer hiénázott. többnyire nem okozott problémát, mert amíg minimális földeket hoztak tőlünk, addig én durván másfélszer akkorára nőttem, mint ahonnan indultam. itt kitérnék arra, hogy én nem messze nem tartozom az A-ban jó játékosok közé, de mégis ott vagyok a 30 elsőben és nem kellett ehhez milliárdokat elvernem fokozásra és bontásra. :)

Padlócsempe 05-03-2010 15:47

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250365)
mi is elkövetünk mindent, hogy a nagyokat mostmár elhajtsuk onnan ahol már jóideje tanyáznak.

Bizony, mindent...

Iron 05-03-2010 16:57

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 250412)
Bizony, mindent...

:D:D:D

Addig lépj le míg letudsz :) Nehogy "bármi" megtörténjen :)

Iron 05-03-2010 17:02

csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le lehet ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja :D

csabi 05-03-2010 17:07

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250415)
csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le leeht ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja :D

ha Neked a hiéna kezdeményezés, vagy az éjjeli kis sereg az, akkor legyen.. kezdeményeztek.. ;) :) ha Hunter nem 70k ponttal alattam lenne szabin, akkor lehet nem lennék nyuszi és kezdeményeznék. de így... :(

Iron 05-03-2010 17:18

:D:D

Imádok levelezni a nagy semmiről...miért van az, hogy nehezebb azt mondani, igen mi igy szerzünk földet ti meg kezdeményeztek? Miért jobb mindig fényezni magatok?

Ha pl nekünk egyénibe semmi ellenfelünk nem lenne vígan ütögetnénk klánokat mi is, de mivel semmi értelme se lenne kimenni klánba mert azonnal kapna mindenki vagy 5 sereget igy csak pénzköltés lenne, akkor már inkább elfokozzuk :D

Elég sokáig ott volt Hunter előtettek mégse volt semmi, pedig akkor még könnyű lett volna nektek leverni. Mostmár nehezebb lesz mert nem magányoskodik alattatok majd ;)

Hex 05-03-2010 19:12

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250414)
:D:D:D

Addig lépj le míg letudsz :) Nehogy "bármi" megtörténjen :)

Tibu 2

*rövid*

richardka 05-03-2010 19:36

azt hittem ennyire felpörögtek az események:D reggel ota

de nem:)

nagyon halkan kérdem. Ki a turot érdekel ki hogyan mennyit csal, már ha csal??

engem biztos nem, neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Egyesek nagyon komolyan veszik a hodot, igaz én csak játszani szeretek. Ha nem tetszik egy szint akkor lelépek, mint ahogy megtettem valamikor

All times are GMT +1. The time now is 10:55.