![]() |
Quote:
Mégis volt bennem annyi, hogy írtam neki egy személyes üzit, hogy nagyon sajnálom ami történt, mert nehezen szerzett mindig nagyon rossz érzés könnyen elveszteni...de biztos szemét vagyok azért írtam neki... |
Quote:
kikérem magamnak hogy Vityuék uszítotak volna! épp nemtudtam aludni mint általába és látam hogy 2 körre elém esett Hunter gondoltam kap egy sereget... igaz nagyonkevés paci volt kint és már akkor felkaptam a vizet mert nem hitem a szememnek h ennyikel bement... na mindegy mentem annyival amennyivel kelett , sejtetem hogy el fog fokozni de én nemmentem mert nemfokozok fölöslegesen. Mindegy elfokozott hoztam kemény 20 hekit nagyon örültem neki... majd este befejezem a másik részét! |
Quote:
Én már az A-ban voltam mikor ment az ori felfele faj nélkül, de csíra voltam még és közöm sem volt hogy mi az a klánütés... Nem volt nehéz, mert kb 420k érték körül már ott voltál az első 10-ben, engem még akkor a 9. helyről Észak klánja tolt le szemét módon, dehát ő ilyen. Gyorsan ki lehetett fedezni a sűrűből és pár mnt-vel mindent meg lehetett oldani, de mivel nekünk nem volt napi 4-5 mrd termelésünk csak jóformán fél mrd igy nem tudtuk megcsinálni, ha most lenne akkor nem fokozgatnék az ellenre vagy a ellentől az is biztos :D Menne a napi 1k fedezés :) |
Quote:
az ilyen kiemelkedo sportolok miert nem védik meg magukat ? :) és mért akarnak szabályt változtatni ha az erdekuk ugy kivánja és miert akarnak korlátozásokat a felhozhato javakra ha ennyire kiemelkedo sportolok ? :D nem nekik kéne orulni ha van kin megmutatni mennyire kiemelkedők ? |
Na ne már Iron! Nem hinném, hogy fedezgetnél abba semmi kihívás nincsen:)
Támadni kell gyilkolni már ha van kit és van rá keret kifulladásig:) |
Quote:
Nem akarok ehhez sokat írni, csak 1-2 mondatot. Emléxel Menzoberanzan klánra? (A régire) Én emléxek és a játékosokra is akik azokat vitték, és azokat is akik 3 sereggel tolták be őket ;) Mégsem vádaskodom...mert ha csaltatok volna nem lennétek ott fenn, és ha csaltunk volna mi sem lennénk itt. |
Quote:
Ha még 225 kati lenne egy heki akkor beton gnóm lennék és a 4. helyig fedeznék és gyors bevezettetném a mostani kati/heki mennyiséget...nah nem én nem vagyok ilyen, volt más aki megtette helyettem ezt :) |
Quote:
Viszont tudok olyan klanokrol ahol pl belepesi feltetel hogy add meg a kodod... Ott jelenleg is ez megy, csak nem szabalyosan. Szoval ezt a felhaborodast nem is ertem. Az ujrazas pedig a tobbi csoportot teszi tonkre, meg ha esetleg Teged az nem is erdekel... De ott szepen reszletesen le lett irva, mi lenne, ha elolvasnad, buta, sarkito kerdesek helyett? :) |
Quote:
|
Quote:
En ehhez mar hozzaszoktam, annyira nem is izgat. Csak itt a Ti utesetekhez vmi irasos bizonyitekrol meg mittomenmirol volt szo. :) Plusz olyat is hallottam, hogy a sojt klan vezere amikor uj taggal akart beszelni skypeon a felvetelerol a sojtba, hogy-hogy nem, epp a husyka skype cimet adta meg es ugy beszelt az uj taggal. Kozben telefonon az is kiderult, hogy azt a balu nevu orszagot nem a gazdaja viszi, es vmiert anarchba is atkerult. Hidd el, ezek mar komolyan gyanus dolgok, mindenfele kommentar nelkul. (Es akkor meg ez az utes a fasorban sem volt...) |
All times are GMT +1. The time now is 12:04. |