![]() |
Quote:
Jeleznem, en csak akkor tudtam 225-ert fedezni, amikor bevezettek a kedvezmenyes fedezest, addig csak utottem. :) Most kb azt mondod, hogy ha van egy(vagy tobb) kiemelkedo kepessegu sportolo, akkor a jo teljesitmennyel belekenyszeriti a tobbieket a doppingra, mert csak ugy lehet utolerni? Badarsag.... |
Quote:
|
Quote:
Az ilyen emberek és az ilyen kommentek szimbatikusak számomra, mert a sárdobálás nem old meg semmit, se az ha gerinctelennek nevezik a másikat, vagy mocsoknak, attól nem lesz jobb a másik, én a Dragy gerinctelen üzije után gondoltam törlök innen külsőről, mert nem szeretnék többet ilyen emberekkel levelet váltani, mert nem e híve vagyok, hanem az, hogy inkább a játékban játszam le és a játék címéhez hűen Hódítsak és nem itt sértsem a másikat. Amíg én nem sértek mást a trágár üzenetemmel, addig szerintem elvárhatom azt, hogy é se kapjak vissza hasonlót... |
Quote:
a probléma inkább az hogy 5-6 év alatt se lehet utolérni mert addigra ok 10-12 éve jáccanak és akkor még mindig az lessz a természetes hogy ok vannak feljebb de a mondanivalom lényegén nem változtat uj játékosok azért nem jonnek mert nincs esélyuk arra amit a fooldalon megfogalmaztál hogy harcal vagy diplomáciával a legnagyobb és a legerossebb az maximum egy álom marad bármennyire jok es bármennyire aktivak es tehetségesek |
Quote:
Sot, most sokkal tobb a nagyobb orszag... :) |
Quote:
Különben is hiszek az ártatlanság védelmében. :) |
Quote:
Szerintem (igy vagy ugy) de a pekek elobb-utobb ott lesznek a nyakadban... |
Quote:
Szerintem meg arra gondolt, hogy régen sokakl könnyebb volt elérni azt amit most nagyon kemény munkával lehetne csak. 225/ heki a katifedezés 15k hekin is...miaz? Semmi...elfet feltölni faj nélkül 225 heki fedezéssel majd beváltani neki a fajt...mi az? Semmi..gyerekjáték volt...ezeket most nem lehet megcsinálni, szenvedni kell keményen, hogy földet szerezz, sikeres legyél, ezért van a sok elfokozás is mert muszáj! Régen nem volt muszáj, mert inkább fedeztek mint ütöttek...1 nagy klán simán összeharácsol pár mrd-t 1 nap, az meg napi 225 katis fedezéssel rengeteg föld volt / nap...nem volt nehéz elérni...most nagyon nehéz, de törekedni kell és nem a doppingról beszélni. |
Quote:
|
Quote:
Ezt az elfes faj nelkuli fedezos dolgot meg latszik hogy nem probaltad, csak mondod. Kb 1 emberrol tudok, hogy megcsinalta, azt sem ertem hogy, akkor meg nem jatszottam A-ban. Aztan Lopi bacsi probalta, de eleg hamar bevalasztotta a gnomot mert szet lett utve. Hidd el, ha vki faj nelkul fedezgetne feletek, Ti is lekapnatok onnan mint a szel.... Es orvendenetek hogy nektek fedez foldet. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:19. |