![]() |
Szerintem rá se kerül a klánszabi, így nem lesz minek leesnie :)
|
Quote:
A másik hozzászólásodra pedig nem is reagálnék...... |
Quote:
rolatok sose feltételeznék ilyet a névazonosság miatt irtam :) nomeg a nehezen osszeszedett hekik irására ironak :D |
Quote:
Annyi még mindig látszik, hogy ha nehezen is szedik össze a fődet, amit azért nagyon kétlek, láttunk 1-2 maximum megszervezni nehéz klánütést, de nem adják oda senkinek! Hunter, remélem azért legalább te vissza fogsz jönni szabadságról, ameddig itt vagyunk, hegy megnézzük, hogy te mit csinálsz nyomás alatt. Azt megnéztük, hogy mi mit csináltunk. Vagy ez volt a taktika? :p :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-02 13:01:15 Absolut (#545200) elfoglalt 572 hektárt lakania (#482457) országától. Grat, Monro! :) Fórumozhatnál is.. :) |
Quote:
|
Quote:
Vityu most erre mi szükség? :) Láttuk mit tesztek nyomás alatt...bealszotok, meg ránk külditek Gárdi tesót kárpótlásul. :) Most kár volt ez a nagystílű üzeneted igazán...de ha veled csak igy lehet kommunikálni akkor szólj, és felveszem a kesztyűt, nem puhánykodok, és nem próbálok meg hozzád kedveskedő levelet címezni. :) |
Quote:
|
Na kb be is fejeztem :)
Szevasztok...:S |
Amúgy tudomásom szerint én SZK-n voltam mert nem volt időm játszani pár napig, aztán meg mit kommentáljam a sok nagyobbnál nagyobb marhaságokat?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |