Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

csabi 05-02-2010 06:28

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250185)
Amúgy meg szeretünk izgulni, hogy mi fog történni. :)

ha szerettek izgulni, akkor támadjatok nappal, amikor nincs kint serege a támadott orinak.. :)

-Fegya- 05-02-2010 09:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 250221)
ha szerettek izgulni, akkor támadjatok nappal, amikor nincs kint serege a támadott orinak.. :)

Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de amikor én játszottam, akkor úgy tapasztaltam, hogy hétköznap délelőtt támadnak vissza legkevésbé...

vityu 05-02-2010 19:23

2010-05-02 14:01:17 Black Dragon (#3270) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3098 hektár földet.

Még egy elcseszett szabadság. Szerintem direkt csinálják... Grat a srácoknak megint jól kiszúrták. Mi is mentünk volna, csak éppen akkor ment el szabadságra, mire befoghattuk volna őket pontban. :(

vityu 05-02-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250261)
2010-05-02 14:01:17 Black Dragon (#3270) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3098 hektár földet.

Még egy elcseszett szabadság. Szerintem direkt csinálják... Grat a srácoknak megint jól kiszúrták. Mi is mentünk volna, csak éppen akkor ment el szabadságra, mire befoghattuk volna őket pontban. :(

Ja egyébként meg azt hiszem, hogy lehet látni, hogy a szemünk a pályán :) Elég szépen kihasználtuk ezeket a helyzeteket, ha a pontlista úgy adta. :)

Engedtessék meg hogy kicsit büszke legyek a srácokra! :)

csabi 05-02-2010 19:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250262)
Ja egyébként meg azt hiszem, hogy lehet látni, hogy a szemünk a pályán :) Elég szépen kihasználtuk ezeket a helyzeteket, ha a pontlista úgy adta. :)

Engedtessék meg hogy kicsit büszke legyek a srácokra! :)

azért sajnos a szemünk néha lecsukódik.. dehát emberek vagyunk nem gépek.. :)

Iron 05-02-2010 21:44

Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Redback 05-02-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)
Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Meglógtatok?

Iron 05-02-2010 23:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 250305)
Meglógtatok?

Eddig egy értéken voltunk kb, mostmár vezetnek jócskán :)

NewJackCity 05-02-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)

ugy sajnállak titeket tegnap ejjel is 30k ijászal védheto seregekkel szereztetek tobb mint 1 k hekit :D
mert egyeseknek szeme a pályán de nem gépek igy néha alszanak csont ures orikkal :D
a nyertes csatákhoz mindenkinek gratula

NewJackCity 05-02-2010 23:28

vityu meg ne sértodj de ezt nem tudom kihagyni :)
remélem errol a menzorol nem esik le majd a klánszabi hogy 2 elf meg egy torp beférjen:)
es nem lessz sajt expressz se belőluk :D

All times are GMT +1. The time now is 12:46.