Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Steve 11-03-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40498)
De pls had véggye meg magát ő:)

Vannak neki barátai itt akik akkor is védik amikor nem ér rá. Ez a különbség közte és közted;)

Szecsa 11-03-2006 09:14

Ehh, kösz hogy védetek.
Harcosok, kedden nem merem megszervezni a parbajt, mivel félő, hogy nem erek ra.
Igazad van abban, hogy tegnap megszervezhettem volna, de nem tettem, bocs.
Szervezem a parbajokat, nem erdekel a vip-bukas, aztan ha egyikre raersz, eljossz.
Adoztatos parbajt az elejen kikotottem, mivel a masikban mindenfele nehezseg nelkul tudsz artozni, ebben kevésbé.

Harcosok 11-03-2006 09:15

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 40499)
Vannak neki barátai itt akik akkor is védik amikor nem ér rá. Ez a különbség közte és közted;)

Ha nem ér rá honna is tudod,hogy mi az indoka:D
Majd ő leirja én annak hiszek mivel ti csak ezt gondoljátok,hogy ez van az van:)

Steve 11-03-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40501)
Ha nem ér rá honna is tudod,hogy mi az indoka:D
Majd ő leirja én annak hiszek mivel ti csak ezt gondoljátok,hogy ez van az van:)

hogy honna? onna!

Harcosok 11-03-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40500)
Ehh, kösz hogy védetek.
Harcosok, kedden nem merem megszervezni a parbajt, mivel félő, hogy nem erek ra.
Igazad van abban, hogy tegnap megszervezhettem volna, de nem tettem, bocs.
Szervezem a parbajokat, nem erdekel a vip-bukas, aztan ha egyikre raersz, eljossz.
Adoztatos parbajt az elejen kikotottem, mivel a masikban mindenfele nehezseg nelkul tudsz artozni, ebben kevésbé.

Jójó egyszer ugyis ráérek majd:)Ugyis összefutunk még csak csak:D
Hát de te is tudod az adoztatosban kezdő vaok de én abba is elmerek menni:P
Ja és ártozással mi a baj?:)Az is egy funkciója a játéknak...Akkor már szinte semmit nem eleht használni ha kevesen vaunka tolvajlás kiesik ártozni megint nem lehet mivel akkor nem lesz nép(rossza morál azaz nem jön nép) akkor egy ütögető show mind1 akkor ha orkkal vagyunk és ijjat nem lehet gyártani:D
Engem csak az zavar ha én nem értem volna rá akkor egyböl happogtatok volna tudom:)Már tegnap is amikor irtam,hogy itt leszek ha jó a gépem+a netem már akkor is ment a kényeskedés....

Dragi 11-03-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40458)
Mondhatod mondhatod:)
Nem én hiányzom ugy látom:)
Ha szecsa annyira megakarta volna rendezni már tegnap megrendezi 6elött amikor még jó volt a nete vagy már kedden:)
Az hihető dolog,hogy valakinek nem jó a nete de az nem ,hogy valakinek nem jó a gépe??????
Ugyhogy itt már teljesen csak a kényeskedés megy a részetekről:)

Én Szecsát egyáltalán nem úgy ismerem hogy nem szavahihető ember úgy hogy fogd be!!!!!

Harcosok 11-03-2006 09:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40508)
Én Szecsát egyáltalán nem úgy ismerem hogy nem szavahihető ember úgy hogy fogd be!!!!!

Jobb lenne elolvasnál mindent :)
Amig nem olvastad végig a témát fogd be!
Kiderül én leszek a hibás mert szecsa nem méltoztatott eljönni.És én még megmerem kérdezni,hogy miért is hitegetett azzal már 3napja,hogy jön?:)

Dragi 11-03-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40509)
Jobb lenne elolvasnál mindent :)
Amig nem olvastad végig a témát fogd be!
Kiderül én leszek a hibás mert szecsa nem méltoztatott eljönni.És én még megmerem kérdezni,hogy miért is hitegetett azzal már 3napja,hogy jön?:)

elolvastam és nekiestél Szecsának amiért az életét nem úgy szervezi ahogy neked azt kényed kedved kívánja :mad: :mad: :mad:

Harcosok 11-03-2006 09:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40511)
elolvastam és nekiestél Szecsának amiért az életét nem úgy szervezi ahogy neked azt kényed kedved kívánja :mad: :mad: :mad:

OLvasd el mégegyszer akkor :D
De látom nem fogod fel miröl is szolt ezért leirom:
Figyelj kedd ota irja,hogy jön jön stb:)
Ma éjj még irta,hogy jön jön jön stb:)
És amikor én ezt irtam addig semmiféle magyarázatot nem adott,hogy miért is nem jött....

Ha így se érted meg akkor már bocsi de máshogy nem lehet elmondani akkor ujrzád le magad az első osztályba:D

Dragi 11-03-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40513)
OLvasd el mégegyszer akkor :D
De látom nem fogod fel miröl is szolt ezért leirom:
Figyelj kedd ota irja,hogy jön jön stb:)
Ma éjj még irta,hogy jön jön jön stb:)
És amikor én ezt irtam addig semmiféle magyarázatot nem adott,hogy miért is nem jött....

Ha így se érted meg akkor már bocsi de máshogy nem lehet elmondani akkor ujrzád le magad az első osztályba:D

Nem nekem vannak szövegértési problémáim hanem neked és azt se érted meg hogy ő nem 14 éves kisgyerek mint te neki már kötelezettségei is vannak bár te ezt nem érted! Most már télleg felkéne nőnöd és vedd észre hogy nem mindenkinek a Hódító körül forog az élete. Tudod az ajtón kivül van a VALÓ VILÁG ! És nyugodtan mondhatod így újrázás úgy újrázás nem tudsz érdekelni :)

De rájöttem inkább elhúzok innen mert nincs szükségem az okoskodásaidra :)

All times are GMT +1. The time now is 11:09.