![]() |
Nekem jobban tetszik a Vale által felvetett. Igenis legyen erős a hulla hadi, de lehessen gyújtani! Így nem is lesz irreálisan sok a hulla a játékban, de aki akar mégis játszhat vele!
Esetleg azt is meg lehetne tenni gyújtás ellen, (ami lényegében nem is a gyújtás ellen van hanem a következménye ellen,) hogy ha az épületei miatt el kellen menjen serege, akkor csak az elmenőnek a fele menjen el, mint a fokozásnál az ember. Hiszen egy hullának csak nincsenek túl nagy igényei. Ha épületei nem működnének éppen, akkor egyszerre nem az összes egység menne el, aminek nincs épület, hanem csak a fele, igaz ezek nem számítanának a támadásban. Persze így könnyebben el lehet barmolni a piacokat a helytartóval. |
Én nem látok semmi indokot arra, hogy gyökösen emelkedjen...
Ha kicsit gyors, akkor ne *0,001 legyen, hanem *0,008 ennél kisebb már szerintem túl lassan emelkedne. Illetve az elején túl nagy gyengítés lenne... DUS: Minek neki 2hadibónusz, az a legkevesebb, hogy 1képletbe olvasszuk bele. Ami most van leírás róla az is túl hosszú... (Vagy 3, mert még a vérszomjat is meghagynád?) |
Quote:
|
Quote:
szerintem ez kicsit sok. én ennyi bónuszt nem adnék, mert sok hulla lenne A-ban. és mint tudjuk ez nem lenne jó :) az én képletem szerint 110%-ot kapna támadásnál és 80%-ot védésnél. de feljebb nem nőne annyira mint az előbb említettnél. |
Quote:
Népesség: 1.118.543 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 84% Támadó: 0 Pénz: 861.946.859 Íjász: 135.770 Étel: 183.000 bála Lovas: 0 Rúna: 651.856.920 rúna Elit: 250.000 Morál: 75 % Varázsló: 0 Katonai morál: 77 % Tolvaj: 0 Szövetség: szövetség vezére Faj: Élőhalott Személyiség: Kereskedő Hírnév: 2.650 friss :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
ok, hozzátenném, hogy a védésben sem! Mit ér azzal egy hulla, ha 200000k-s serege megy, mikor csak 100000k-nak van hely, és annyit is számol a rendszer? |
Quote:
|
Quote:
2 képlet igen...a különbség annyi, hogy az egyik fele annyi mint a másik... És ahogy már Druida is írta, azzal cvan a baj, hogy kis hekis hulla sok bónuszt kapna, a nagy, hogyha adunk egy maximumot, az a maximum felett megint elkezd használhatatlanná válni, és 1000 hekivel vagy kb ennyi hekivel feljebb, ugyanott vagyunk... Ezért lenne jó a gyökös megoldás, mert akkor ugye, mindig emelkedik, nincs maximalizálva, de egyre kevsbé, így nem lenne olyan, hogy erősebbet üt a hulla, mint egy ork... |
Quote:
És akkor A-ban ne legyen hulla??...mármint úgy értem, hogy nem az alján, hanem inkább a top30-ban...pl.: ha csak 2600 hekiig kapja a bónuszt, akkor 3600 hekin már megint nehézkes játszani vele, főleg, hogy ott már kb 35-40% házat kéne tartania, hogy a gyújtás ellen tudjon védekezni... |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |