![]() |
Quote:
|
nagyon nagy volt ez az olasz verseny:) s ez a szép forma1es zárás, Német-Olasz himnusz egymás után, de rég hallottam így :rolleyes:
|
Quote:
Hajrá Vettel! |
Quote:
egyébként nagyon sok pilóta azon az állásponton van, hogy Hamilton hibázott. ha ők így gondolják, abban biztos van valami... ők jobban átlátják a helyzetet, mint bárki más. érdemes végigolvasni a cikket: http://www.a5.hu/cikkek/2/28422.shtml |
Én valamit nagyon nem értek, remélem meg tudjátok magyarázni.
Ugyebár Vettel nyert utcahosszal. Az alatta lévő kocsi, a Torro Rosso, egy tavalyi ferrari motorral ellátott Red Bull-féle fejlesztés. Elvi szinten a mezőny 2-3. legroszabb autója. Hogy a fenében tudott 13 másodpercet verni Kovalainenre? Hisz a finn végig ugyanolyan tiszta pályán mehetett, mint Vettel. Netán a McLarennek nem feküdt az esős monzai pálya? Akkor Hamilton a "Frédi és Béni" c. mesében látott módon lábbal hajtotta a saját gépét? Ráadásul az angol egy kiálláson volt, ergo még nehezebb is volt a kocsija és mégis úgy ment el 6-7 ellenfele mellett, mintha azok ott sem lettek volna. Mi lett volna, ha Bordais kocsija elindul rögtön a rajtnál? 18 pont a Torro Rossonak? No én alapvetően Ferrari szimpatizáns vagyok, de ez akkor sem fér a fejembe. |
Szerintem pont az történt amit mindig szajkózok: nincs itt akkora különbség a top pilóták és az utolsók között, legnagyobb részt az dönt hogy ki milyen autóval megy. És ebben az esetben, amikor nem lehetett teljes gázzal menni, azaz nem lehetett kihozni a különbséget ami egy (mondjuk) McLaren és egy Toro Rosso között van, a nagymenők egyből nem voltak olyan nagymenők.
Majd a következő futamon, ha normális időben mennek és minden autó azt produkálja amit tud, a McLaren-Ferrari-BMW megint tarolni fog, a Toro Rosso meg megint a mezőny vége felé lesz valahol. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont én inkább már jövöévet várom, érdekesen fognak alakulni megint a verdák:) |
Fene ezekbe az anyacsapatokba :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |