![]() |
Szegény medvék .Ati remélem hogy öket nem moderálod.hadd éljenek már nyugisan
|
Quote:
Egyébként eleinte tényleg sokkal előbb leszálltam, nem a sör miatt. Van az utvonal közepén nagyjából egy olyan megálló, hyog Kelenföld, Erőmű. Én meg amikor először mentem arra busszal, meghallottam, hgyo Kelenföld, és gyorsan leugrottam... Pályaudvarnak meg se híre, se hanva... :D |
Quote:
Egyébként nagyon szépen köszönöm a meghívást, nagy örömmel elfogadom, és megyek! :) |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
Délutánra meg tök jó idő lett, és jöttem haza melóból, és minden kezem foglalt volt, így hát magamra aggatam a dzsekit... 22 fokban. :( |
És ha már pizza a XI. kerületben, akkor tudom ajánlani a pizza boy-t. Jó pizzákat sütnek és nem drága.
|
Quote:
Quote:
Ha már pizza... Fúúúúj, fúúúúj Don Pepe... nem csak a kajájuk, de a marketingeseik is elvetemültek.:D |
Elhiszem, de szeretem elérni az utolsó vonatomat :D Úgyhogy majd egyszer kipróbálom, ha normál időben arra járok.
(Pár a pécsi Pizza Boy borzalmas, de bízom az ítélőképességedben, hogy a pesti jó!) |
Quote:
2. Tipikus női gondolkodás. Inkább a rohadtat veszi magára szó nélkül, de a kövéret nem. :D:D:D Főleg a szép jányok irtóznak ettől a kövérkedéstől. ;);) 3. Ha MEcsek túrázni jössz Te is, akkor majd sütök-főzök Neked olyan edébet, hogy örök életre elfelejted a kajarendelést! ;):) |
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |