Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Xeper 06-27-2006 22:04

Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...

Hóhér 06-27-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by Xeper
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...

igen Xepi

csak amíg mi itt voltunk 6 an és nem léptünk be

addíg nálatok nem volt ott senki a 3 emberből

azért nem léptek be

nagy a ;) különbség...

és gondolom valahol te is tudtad hogy ez lesz a vége mert sokszor 6-8 ember is kevés az állandó figyeléshez nem 3.

monro 06-28-2006 08:03

Quote:

Originally Posted by director
Igen, naiv vagy:) De ennek ellenére (vagy épp ezért?) egyetértek, tényleg így kéne lennie.. és elég nevetséges, hogy van aki ezt másképp gondolja..

Én is pontosan így gondolom. Ezért fura, hogy nektek más jön le a beírásaimból :(
Egyetlen különbség annyi, hogy jelenleg én nem fogom ölbe tett kézzel nézni ahogy beverik a társam addig amíg ez nincs tiltva. Amint tiltva lesz mindenki eldönti magától melyik utat kívánja járni. Én is be fogom tartani. De ha nem tudja ellenőrizni a rendszer, hogy ez a szabály be legyen tartva akkor ne legyen ilyen szabály. Azt semmiképp nem szeretném, hogy olyan szabály legyen amit csak a játékosok lelkiismerete kontrollál. Az csak a jóérzésű tiszta játékosok kárára lenne.

Ja és sajnálom ha a véleményemmel valakinek csalódást okoztam, de ilyen vagyok. Viszont simán lefordítom az országomat 20K hekiről is ha unalmassá válik számomra a játék.

Arwyl szelleme 06-28-2006 10:34

Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! :p

director 06-28-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme

:DD jajj, ez fájt.. tényleg nem árt vigyázni.. :)

monro 06-28-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme

Akkor válts kódot, mert a tiedet töröm fel legközelebb és felléptetlek ;)
Egyébként meg egyszer már megtettem Zouval és a régebbiekkel, Sharky talán még emlékszik. Megtesszük ujra. Hátha egyszer sikerül rávenni az 1A-s toposokat egy kis szemléletváltásra.

Ati 06-28-2006 18:41

Úgy látom, hogy a "téma lezárva" kifejezés, valamint a fórumszabályokban leírtak, és elfogadottak sokaknak komoly értelmezési problémákat okoznak. Ezúton jelzem, hogy meguntam a rövidebb kitiltásokat, mostantól nem 1 hónapos tiltást, hanem végleges tiltás a jutalma annak, aki folytatja a sárdobálást, illetve a téma lezárásával kapcsolatos értetlenkedéseket.

Synkel 07-02-2006 21:33

És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?

monro 07-03-2006 00:20

Quote:

Originally Posted by Synkel
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?

Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;)

Grabi 07-03-2006 11:54

várjuk a bogarakat a V-ben :)

All times are GMT +1. The time now is 11:36.