![]() |
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra :) -mert itt sem lépett be hozzám senki ;) -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte :) ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...
|
Quote:
igen Xepi csak amíg mi itt voltunk 6 an és nem léptünk be addíg nálatok nem volt ott senki a 3 emberből azért nem léptek be nagy a ;) különbség... és gondolom valahol te is tudtad hogy ez lesz a vége mert sokszor 6-8 ember is kevés az állandó figyeléshez nem 3. |
Quote:
Én is pontosan így gondolom. Ezért fura, hogy nektek más jön le a beírásaimból :( Egyetlen különbség annyi, hogy jelenleg én nem fogom ölbe tett kézzel nézni ahogy beverik a társam addig amíg ez nincs tiltva. Amint tiltva lesz mindenki eldönti magától melyik utat kívánja járni. Én is be fogom tartani. De ha nem tudja ellenőrizni a rendszer, hogy ez a szabály be legyen tartva akkor ne legyen ilyen szabály. Azt semmiképp nem szeretném, hogy olyan szabály legyen amit csak a játékosok lelkiismerete kontrollál. Az csak a jóérzésű tiszta játékosok kárára lenne. Ja és sajnálom ha a véleményemmel valakinek csalódást okoztam, de ilyen vagyok. Viszont simán lefordítom az országomat 20K hekiről is ha unalmassá válik számomra a játék. |
Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! :p
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg egyszer már megtettem Zouval és a régebbiekkel, Sharky talán még emlékszik. Megtesszük ujra. Hátha egyszer sikerül rávenni az 1A-s toposokat egy kis szemléletváltásra. |
Úgy látom, hogy a "téma lezárva" kifejezés, valamint a fórumszabályokban leírtak, és elfogadottak sokaknak komoly értelmezési problémákat okoznak. Ezúton jelzem, hogy meguntam a rövidebb kitiltásokat, mostantól nem 1 hónapos tiltást, hanem végleges tiltás a jutalma annak, aki folytatja a sárdobálást, illetve a téma lezárásával kapcsolatos értetlenkedéseket.
|
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül? |
Quote:
Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült ;) |
várjuk a bogarakat a V-ben :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |