![]() |
Quote:
|
Elkészült a kvíz modul. Már csak egy rakat elgépelést kell kijavítani az élesítés előtt.
Kíváncsi leszek, hogy mik lesznek a tipikusan rontott kérdések. Van benne pár olyan, ami picit szivatósabb lett annak, aki nem tudja rögtön a választ. |
Én ezt tapasztaltam!
Sziasztok!
Kis bevezető: 2004 be regisztráltam első országommal lassú csopiba . Szerencsémre sikerült normális ,korrekt ,segítő kész emberek szövetségébe lépnem az elején.( talán azért is "szerettem" meg a játékot) Akkor még tényleg nagyon más volt minden....nem csak a játékba a való életembe is. Jártam A-ba nem is egyszer:D de amit már akkor kb. 2005-2006-ba tapasztaltam ott nagyon lelombozott.....elffel voltam valahogy összekapartam a köröket és tipli vissza 5-be.(Már akkor nagy tartalékok voltak pár országnak) Valamelyik normál csoportba kértem magam ( már nem tudom melyikbe). Ott is találtam normális szövetséget...Olyan infót kaptam tőlük ami "le van ugyan írva a sorok között" de nekem álmomba se jutott volna eszembe. A következő volt : Pár hónappal korábban a szövetségükből 2 csináltak egy -egy teki író orit és írták 1000-el a tekit. Aztán amikor eljött a fordulás ideje ,ki mindent a piacra tele lovéval és valaki lefordult át lett tolva neki a lové kb. 3 mrd és abból az egész szövi kiépített és feltöltött .Mire kijöttünk a szabiról már úgy álltunk mint nem is 72 órája lennénk ott. Ez egy picit kiszúrás a kezdőkkel szembe...de ugye legális! Aztán eljutottunk B -be én ott fordultam ők mentek tovább A-ba ...vitték a szajlét...:D Megint lassúba kerültem eltelt kb. 2,5 év ...döbbenet ami volt alig pár ország aki csinált valamit ( hetekig kint a hirdetésem szövit keresek) Semmi válasz !!!!!!! Felfedeztem topba ,néha ütöttem ... Észre vettem hogy egy több szemcsis szövi akkor fordult... Felléptem 4 szintre tudtam hogy ott még nagyobb az " unalom" tehát törpöt választottam volt nyersi ,gyors volt a képzés jól haladtam... Közbe jött valami szabiztam pár hónapra ( néha pár napra beléptem)... Lett időm na gondoltam 180 köröm van és tudok lépni 3-ba.. Igen ám de közbe a szövi elért küldtem nekik MNT de hiába még válaszra se méltattak .Helyette betámadtak... MF ként esélyem se volt védeni... leütöttek a topból... nincs top helyezés bukod a köröket ... Na most mi legyen? Két lehetőségem volt: 1 nem megyek a közelükbe , de akkor bukom a köröket 2 vissza fedezek vagy ütök topba és akkor megint lenyomnak... Jött a 3. leszabiztam.... Lehet hogy hosszúra sikerült a kommentem , de véleményem szerint jó pár kezdő ország "nehézségeire " rá világit".... Ha én így hogy jó pár éves tapasztalatom volt több hónap után talán tudtam volna csak szintet lépni...( persze ha addig nem jön még egy szövi:) akkor egy kezdőtől mit várjuk? De normál csopiba is hasonló dolgokat tapasztaltam... ami nekem "nehézséget" okoztak... Nagyon nehéz meg úgyis jó szövit találni hogy tapasztalt vagy....egy kezdőnek meg még nehezebb ( nem akar bajlódni senki se velük) Csak a max időt akarja eltölteni a tapasztal játékos az adott szinten. Bénázásnak nincs helye...!!!! Lassú csopi szerintem meghalt....van regisztrálás gondolom de a lassú csoportok 70% vegetál...van pár szövi ill ori aki fordulásra használja... Mostani normált annyira nem ismerem..de azért egy picit nekem is csökken a "harci morálom amikor meglátom a teki írókat és arra gondolok basszu : Regisztrált bocs' de tejel a játékba beállítja hogy írja a tekiket és várja a csodát....aztán fordulna lesz lové és könnyű kezdés... írtam ez teljesen legális de ez azért nem a játék szellemét tükrözi... Na ennyi várom a hozzászólásokat ! Üdv Werden! |
Aki az elsők között szeretné kipróbálni: hodito.hu/quiz.php
|
Quote:
nem is rossz, iskolában 5ös :D |
86, mondjuk anarchba 1-2 kérdés kimaradhat lévén nincs használatban.
|
nekem csak 79, béna vagyok (bár mentségemre, ahol számolni kellett, ott lusta voltam, és csak tippeltem), viszont a "saját fórumról való kitiltási jogosultság igaz/hamis" mintha kétszer is lett volna.
|
Quote:
|
Quiz vége
A 100 kérdésre 92 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? |
Quiz vége
A 100 kérdésre 94 helyes választ adtál. Megpróbálod újra? |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |