![]() |
Quote:
Pl. kitalálunk egy 2,5%-ot 1000hekin 25bank, 2000 hekin 50bank, 10.000 hekin 250bank, stb. Aki biztonságban akarja tudni a pénzét fogvicsorgatva tartani fog ennyit, tehát továbbra is védve lesz a felesek elen. Aki meg nem engedheti meg magának, pl egy ork, az pénzt se fog tartani, legfeljebb ha megszorul kariznak neki, őt se fogja tudni a feles lopni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak arról megy a vita, hogy lassan kiderül, hogy a feles olyan bivaly erős faj, hogy semmi szükség az erősítésre :) írtam egy példát, hogy mennyire kiszolgáltatott egy félelf. Valami ütőkártyát kell a kezébe adni, amivel lehet olyan károkat okozni, mint pl a földed 14%-ának azonnali elvesztése... Ez elég magas hektáron már azonnal milliárdokban mérhető. És mindenki azért sír, hogy a 4 yardból le tudna lopni 20-30 millával többet, ha picit gyengítenénk a bankos védelmen :D szerintem elég röhelyesek az arányok... a feles az DURVA segítséggel/erősítéssel érné el a paritást a többi aggresszív fajjal szemben! |
Quote:
miért egy feles megfogja az ork sereget 3% toronnyal???? ha ki akarom védeni, akkor kell húznom 15% tornyot, és 35% barakkot... csak a feles szívjon, hogy semmire se jó, a többiek megy egyszerűen faji szinten legyenek ellenállóak? még kocsma se kell, azt meg van lőve a feles? |
Quote:
Tehát ha egy feles 50%-ig lefárad, akkor a normál fosztás 200%-át tudja bevinni egy hadis. Vagy a normál lopás 200%-át lehet egy másik tolvajjal visszahozni ( és ha az a másik tolvaj feles, akkor meg ugye a faji sajátosság miatt akár ennek megint a többszöröse lehet az eredmény) Így a szövi ha észreveszi a lopást, és kéznél van a feles vissza is jöhet a lopott szajré azonnal, vagy akár a többszöröse. Ezzel lehet szépen zsákmányolni, de akár nagyobbat is bukhat az ember ha lefülelik... Pont úgy mint a hadisoknál, ha kint a sereg kinyílik a védelem... de hát ha az ember el akar érni valamit, akkor kockáztatni kell! |
Quote:
|
Quote:
|
Igyekeztem összeszedni az eddigi javaslatokat, remélem nem hagytam ki semmit se :)
Bankok átlopása:
Faji varázslat erősítése VAGY kocsmák férőhelyének növelése. Hány %? Úton lévő sereg szándékának kifürkészése:
Katonagyilkolás erősítése +10%-kal az íjász/védő és +20%-kal a támadó/elit/lovas egységekre. Más ötlet az erősítés mértékére nem jött. Jelenlegi előnyök/hátrányok ésszerűsítése: Tanyatermelési malusz eltörlése, bányatalálás eltörlése 50% alatt is használhatja a tolvajait Szövik is részesülhessenek a zsákmányból. Csak tekercsből? Hátrányként szóba jött a szabadságra menetel korlátozása, készültség és külön %-os jelző alapján |
All times are GMT +1. The time now is 09:09. |