![]() |
Én csak azt nem értem, vityu, hogy Neked miért fáj, ha kirakták a tagokat, amikor tudtommal nem vagy a támadó klán tagja?
Ha ezt látta megfelelőnek a veszteség mérséklésére, akkor lelke rajta... sztem.... |
Quote:
Mesélj rólam 1-2 dolgot, ne csak a szád legyen nagy. Tessék, itt a lehetőség!!! A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál. |
Quote:
robi: 0 hiéna wolfi: 1 hiéna az említett időszakban Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam. István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk Bence: 1 hiéna Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam. U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell... |
Jó is egy kis tanulás ilyenkor...
De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd... Miért? |
Quote:
Nem láttatok még felháborodást, ha ez Nektek az volt. :) |
Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet... De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném... |
Quote:
|
Quote:
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó. |
Quote:
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is én már csak tudom :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:17. |