Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 12-13-2010 23:57

Én csak azt nem értem, vityu, hogy Neked miért fáj, ha kirakták a tagokat, amikor tudtommal nem vagy a támadó klán tagja?
Ha ezt látta megfelelőnek a veszteség mérséklésére, akkor lelke rajta...
sztem....

vityu 12-14-2010 01:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272983)
1,5-2 éve, de ti is jó úton haladtok e cím felé. Amúgy meg rólad is lehetne mesélgetni egy-két dolgot vityu. TE sem az a szent vagy, akinek beállítod magad. Szóval ennyi.

persze, a ti hiénátok igazából az nem is hiéna. Jól van vityu. Innentől 0 vagy nálam :) nektek lehet, másnak nem, végül is biztos valahol igazad van :D

Bocsi Hex, undorító a stílus, amivel jössz.

Mesélj rólam 1-2 dolgot, ne csak a szád legyen nagy. Tessék, itt a lehetőség!!!

A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál.

vityu 12-14-2010 01:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272986)
A mi hiénáink hiénák voltak, de most rohadjak meg előkeresem az össze hiénánkat március óta, a jelenlegi klántagoknál.

én: 0 hiéna
robi: 0 hiéna
wolfi: 1 hiéna az említett időszakban
Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel
Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam.
István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk
Bence: 1 hiéna
Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le

Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam.

U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell...

Pool 12-14-2010 02:43

Jó is egy kis tanulás ilyenkor...

De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd...
Miért?

Tsobi 12-14-2010 02:50

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272988)
Jó is egy kis tanulás ilyenkor...

De most tényleg, abból indult az egész, hogy felháborodtál olyanon, amihez elvileg semmi közöd...
Miért?

Nem felháborodott, csak a részletek (Hex volt csak talpon a vidéken) ismerete nélkül nyilvánította ki egyet nem értését az eljárással (tagok kirakása=nem bátor menekülés) kapcsolatban.

Nem láttatok még felháborodást, ha ez Nektek az volt. :)

Pool 12-14-2010 05:43

Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet...
De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném...

Hex 12-14-2010 07:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272987)
én: 0 hiéna
robi: 0 hiéna
wolfi: 1 hiéna az említett időszakban
Janesz: 1 hiéna, kis földszerzéssel
Sam: max 3 hiéna, de itt hiányosak az adatok, így inkább többet írtam.
István: nem találtam semmit, bár ő nem régóta van velünk
Bence: 1 hiéna
Peti: 1 hiéna 2 sereggel, amiben hiénát hiénázott le

Nem biztos, hogy ennyi volt, mert vannak kiesések a mentett teljesben. Ennyit találtam.

U.i.: Nem is értem, hogy miért megyek bele ilyen hülyeségekbe, amikor tanulnom kell...

vezírem hiénát "hiénázott", meg klántársára menőt ütött, az nem számít

Xeper 12-14-2010 08:50

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272992)
Hát, ez van...
Se nektek, se nekem sok közöm nincs ehhez, max háborogni lehet...
De amíg van ilyen lehetőség, én megértem Hexet és mindenki mást, aki megteszi, én is megtenném...

Nem arról van szó elsősorban, hogy Hexék mit csináltak, hanem arról, hogy volt rá lehetőségük. Addig, míg van rá lehetőség, teljesen normális, hogy egy rosszul felkészített klán inkább a tagok kidobása mellett dönt, hiszen kényelmes, és kevésbé büntet.
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó.

Pool 12-14-2010 09:16

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 272999)
Nem arról van szó elsősorban, hogy Hexék mit csináltak, hanem arról, hogy volt rá lehetőségük. Addig, míg van rá lehetőség, teljesen normális, hogy egy rosszul felkészített klán inkább a tagok kidobása mellett dönt, hiszen kényelmes, és kevésbé büntet.
Ha megnézed, Vityu abba a topicba írt, ahol éppen erről a kérdésről van szó.

A Megbeszéléseknél a téma fejlesztéséről kell(ene) írni, nem sarazni a másikat, mert az nem viszi előre az ügyet...
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is
én már csak tudom :D

vityu 12-14-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273001)
A Megbeszéléseknél a téma fejlesztéséről kell(ene) írni, nem sarazni a másikat, mert az nem viszi előre az ügyet...
Nem olvastam semmi építőt a probléma fejlesztéséről, tehát off, amit Ati nem szeret és díjaz is
én már csak tudom :D

Mindent kitárgyaltunk már a topikban, voltak teljesen kész ötletek. Minden érvet kifejtett mindenki, már csak példákat lehet írni :)

All times are GMT +1. The time now is 15:17.