![]() |
Érdekes kétszereplős párbaj volt :)
Zoom nyert a végén, mert nem szereltem le :) Saját és szövetségeseid eseménylistája az elmúlt 3 napból: 2010-04-25 23:00:10 B (#1000001) elfoglalt 13 hektárt C (#1000002) országától. 2010-04-25 22:51:06 C (#1000002) elfoglalt 14 hektárt B (#1000001) országától. 2010-04-25 22:48:06 B (#1000001) elfoglalt 13 hektárt C (#1000002) országától. De azt lehet én nyertem meg, fene se tudja a végén a zavarokban :) Hol lehet megtalálni az eredményt? |
Quote:
te nyertél :) A párbaj előtt ott van a sorszáma azt behelyettesíted ebbe a linkbe : http://hodito.hu/parbaj/ ide jön a sorszám, és meg is van :) |
Te nyertél Bob, későn szereltem le, de sztem akkor is te nyertél volna, ha időben szerelek.
Grat.! |
Köszi :)
Mert mikor néztem pontlistát (23.01 kor) akkor Zoom még előttem volt. Tömör története az volt a játszmánknak, hogy az első óra vége felé asszem sikerült megdobnia 15 kör viharral, amit még egyszer rám rakott, mikor levettem :) Milyen rendes mi? :D Azt ezt sikerült védenem később, Pajzsal, meg aktívabb vari gyártással. Ekkor már minden mindegy alapon nyomtam a támadó képzést. (Szerintem itt már kevesebb értelme van a Viharnak mint a két órásba, hisz végül vissza jött az összes népesség, és képzésben meg alig vesztettem valamit.) 22.42 után már nem vártam a sereg ráküldésével, mert alig volt fegyver sereghez. Ez később jó ötlet volt, mert mikor vissza jött rám, én még egyszer rá tudtam zavarni a sereget. Igazából nem gondoltam volna hogy beférek :) |
Quote:
|
Az elsőnél nem gondoltam, hogy beférek! :)
Második seregnél, azért erősen remélem, ha az első befért az is be fog. Azt gondoltam, hogy sokat nem tudsz képezni akkor már rá :) |
Szeretnétek a héten még gyakorlópárbajt?
|
Quote:
De nekem csak reggel 8-tól délután 4-ig (ekkor már a vége kellene, h legyen) jó kedden és csütörtökön, pénteken meg csak délelőtt... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |