![]() |
Quote:
|
Quote:
Amúgy alapvetően tajgetosz-párti vagyok... Vagy, erősebb kutya... lesz a falkavezért párti, ha így jobban tetszik. Ha meglátok egy gnómot, aki varisnak állt mondjuk a B-ben, igen, minden lelkiismeret-furdalás nélkül leölök 15-20k variját - vagy amennyit bírok 1 készültséggel...! És igen, ha valakit meglátok 4. szinttől felfele, hogy kitámadott fullra, akkor ha ork tábornokkal vagyok, akkor nekimegyek 8x földre, vagy pusztításra! Ha valaki nem teszi fel a könyvtárkulcsát, akkor igen, lelopom tekercsre! Viszont poénból nem rengetek senkinél, nem ölök varit/tolit senkinél. Nem vagyok az a "200 hekinél várom a zsenge kis lükéket, és bepusztítok náluk 5x, hogy tudják mi a hódító"-típus! Miért kellene a gyengéket támogatni?! Ha valaki valamit nem tud - vagy ezek után megkérdez, hogy miért tettem - elmondom neki. És ebből nekem még soha nem volt problémám. (Nemhiszem, ha valaki kicsit is tud játszani, és mondjuk valami elmebeteg ötlet miatt gnóm varázslóval játszana és leölném neki a varázslóit tanításképpen, akkor menne sírni Hozzád, hogy ez unfair csávó, mert leölte a varimat.) Lehet, hogy én gondolkozok furcsán... Kicsit off/ Angol A: Nézd, nem volt csatánk az angol A-ban kb fél éve (sem klán szintű, sem egyéni). Nem megyünk jksz-el felfele Remyékkel, ott vagyunk 6k hekin, már közel fél éve! 2400 hekin lehet lépni ugye... 3200 hekin van az első (egyikünk klánjába sem tartozó) emberke... Nem volt senkinek fél éve arra, hogy akár csak megpróbálja megközelíteni a top-osokat?! Más, a 2 topklánon kívül még 2db!!! klánnak van hírneve, összesen 5. Tehát volt 5 sikeres kláncsata az elmúlt (Start of level: 2006-01-24 18:03:09) majdnem 1 évben?! (nyilván bomlottak szövik, de sokkal több nem volt) Akkor most miről is beszélünk?! Miért kellene másnak lenni a best playerek között?! Nem tartom magam jó játékosnak, vannak nálam jóval jobbak is.... Jöjjenek és bizonyítsák be! Én lennék a legboldogabb! *** módosítottam a tajgetosz szót, köszönöm a helyesbítést Croissant *** |
Quote:
Tudom, tudom, nemcsak hogy antiszociális vagyok, de még műveletlen is :) |
Quote:
Off A műveltséghez nem tartozik feltétlenül a Motel c. film ismerete, de a Tajg_e_tosz szó leírása már igen :) :) :) On |
Quote:
Adjon már nekem valaki egy orit ott ;) Elöbb utóbb lenne problémátok :D |
Quote:
Gyere Monró... hozz mág 9 embert, és hajrá! :) |
Quote:
Gondolod hogy elsőre titeket szeretnélek levadászni? Mindennek megvan a maga sorrendje. De mivel nem szeretek unatkozni így az angol 1A-ba csak akkor lesz orim ha nem kell végigvinnem az 5-4-3-2. szinteken :( Szóval ha valakit érdekel tudok ajánlani helyette egy alacsony sorszámú orit az angol 5.-en. Természetesen csak kölcsön nem örökbe, mert azt nem szabad asszem. |
Kölcsönbe lehet?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:11. |