![]() |
Quote:
User Rating: 2.5/10 (imdb) Ez elég sokat elmond. :eek: |
Quote:
|
Őrzők
Ezt filmet egy szóval tudom jellemezni: érdekes. Egy utópisztikus világálom, egy oktrojált cél és egy amerikai álom megvalósulása. |
Quote:
Őrzők? Az Őrzők amire te gondolsz:) Én is megpróbálom megnézni, de majd csak holnap. Itt egy link, ha esetleg mást is érdekel : Watchmen - Az Őrzők |
tegnap volt szerencsém megnézni a Becstelen Brigantyk című Quentin Tarantino filmet.. :)
igazából csak annyit mondanék róla, h nekem tetszett.. :D |
Quote:
A Tarantino filmek nekem mindig bejöttek, majd ezt is megkeresem, kösz a tippet :) |
Ma megnéztem a G-force című filmet. Nekem tetszett. Kissé gyerekes, de jó.
|
Quote:
Volt pár oldallal hátrébb egy olyan vita, hogy vajon a szinkronhang felveheti-e a versenyt az eredetivel... Nos a "Taken"-t láttam tavasszal eredeti nyelven magyar felirattal moziban, illetve pár napja itthon, immáron magyar szinkronnal. Előbbi összehasonlíthatatlanul jobb volt szerintem. Utána még hetekig idézgettük Liam Neesont - "-If you don't leave my daughter, I will search you, I will find you, and... I will kill you! -Good luck!" ;) |
Szíven szúrt ország
|
Adj rá kakaót! (Pump up the volume!)
amerikai-kanadai vígjáték, 105 perc, 1990 imdb rating: 6,9/10 - 11.164 votes port.hu rating: 8,9/10 - 19 votes szereplő(k): Christian Slater (Mark Hunter) Samantha Mathis (Nora Diniro) Mimi Kennedy (Marla Hunter) Scott Paulin (Brian Hunter) Steve Archer (Harry Video) Mark jó eszű tinédzser fiú, aki nemrégiben költözött a keleti partról Arizonába. Szülei megajándékozzák egy rövidhullámú rádióval, hogy tarthassa a kapcsolatot barátaival, Mark azonban nagyobb vállalkozásba fog a készülékkel: kalóz dj-ként a környékbeli srácok hősévé válik. Amikor egyik hallgatója öngyilkosságot követ el, és kitör az iskolában a vagány dj keltette káosz, a hatóságok úgy döntenek, véget vetnek a tevékenységének. Trailer: Szóval tegnap hajnalban néztem meg a filmet. A saját értékelésem egy tízes skálán 8-as. Leginkább a fiatal korosztálynak ajánlott, de én azt mondom, talán idősebbek se veszítenek vele semmit, ha megtekintik. |
All times are GMT +1. The time now is 04:50. |