![]() |
Fiú: Apu, veszel nekem egy hitech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megas hard diskkel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni??
Apa: Édes fiam nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más? |
a fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövöjére
a másik felének meg nincs pénze drogokra 2 nagymama sétál a kollégium elött -Látod milyen csorók az egyetimsták??? -igen igen, csak 1 cigit szivnak négyen, de milyen boldogok:D |
" Kedves Mikulás! Tavaly egy csomó ajándékot nem kaptam meg azok közül,
amit kértem. Azért mert nincs konkurenciája még nem kellene elkényelmesednie" Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus... Egy nap 24 óra, egy ládában 24 sör.. EZ NEM LEHET VÉLETLEN Arra, hogy "Jó reggelt!" hétfőnként a "Bizonyítsd be!" a helyes válasz. Először jöttek a dohányosok és beperelték a dohánygyárakat, mert tüdőrákot kaptak a cigarettázástól. Aztán jöttek a kövérek, akik beperelték a gyorséttermeket, mert elhíztak az ételtől. Azt hiszem, én meg beperelem a Heinekent az összes ronda nőért, akikkel lefeküdtem. |
Ül a sas a szirten, egyszer csak leveti magát a szakadékba,
zuhan..., zuhan..., zuhan..., az utolsó pillanatban széttárja a szárnyát és vissza felemelkedik. Látja ezt a galamb, megkérdezi a sast: -Hé, te sas, mit csinálsz? -Á, én csak itt lazulok. -Lazulhatok én is? -Persze, hogyne. Mostmár ketten ugranak le a szakadékba, zuhannak..., zuhannak..., zuhannak..., az utolsó pillanatban széttárják a szárnyaikat és vissza felemelkednek. Látja ezt a veréb, megkérdezi a sast: -Hé, te sas, mit csinálsz? -Á, én csak itt lazulok. -Lazulhatok én is? -Persze, hogyne. Mostmár hárman ugranak le a szakadékba, zuhannak..., zuhannak..., zuhannak..., az utolsó pillanatban széttárják a szárnyaikat és vissza felemelkednek. Látja ezt a róka, megkérdezi a sast: -Hé, te sas, mit csinálsz? -Á, én csak itt lazulok. -Lazulhatok én is? -Persze, hogyne. Mostmár négyen ugranak le a szakadékba, zuhannak..., a sas megkérdezi a rókát: -Hé róka, van neked szárnyad? -Nincs, miért?? -HÚÚÚÚH DE LAZAAA!!! |
Az alapvető kultúrát a viccek közben is kéretik betartani. Köszönöm.
|
ps: a viccek marha jók voltak amúgy :D
|
szomszéd átjött min röhögök ilyen hangosan :)
|
mentek gémélcseten haveroknak, szakadtunk :D
|
Quote:
|
Nem akartam senkit megbántani vele, bocsánat, ha mégis sikerült, kitöröltem.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:28. |