![]() |
Quote:
|
Quote:
Teljessen igazad van,de erre azt a választ fogod kapni,hogy "mit képzelsz?Az elfet varniak mered használni?":( ...az elf nem vari...ja és nem is toli...védekezni jó az elf,mert jól védi a klánt..(hóhér mondaná)..,de aki nem klánban van ,hanem szöviben? Persze fedezgessünk és várjunk amíg a sült galambot lelövik nekünk és hamm. |
Quote:
kérdés miért is pont azt kell beütni??? te fedezhetsz is amíg az elf nem nem kötelező 5% házzal szenvedni:rolleyes: |
ezt magyarázom én is, hogy nem menet közben kellene az egészet csinálni....
holnaptól meg majd az óriás nem varázsolhat, a sok óriás meg miért nem hadi, az ő bajuk....:confused: |
Quote:
Úgy gondolom, hogy minden olyan okot elmondtam, ami ehhez a döntéshez vezetett, az ezzel kapcsolatos felvetések mindegyikére válasz is ment. Azt is leírtam, hogy mi várható elf kapcsán, akit érdekel, az szintén visszaolvas, és megkeresi a személyeskedések között. |
Quote:
de kérdem én,napi 10-12 órát foglalkozom a játékkal nem vagyok egy harcos amazon bocsássa meg a világ!!! akkor mi a csuda legyek??? azt azért ne várja el senki hogy termelgetek ennyi időt naponta szeretek nézelődni felmérni sosem gyujtogatok,ölök,csak ha bántják a szövimet de most itt llok és nem tudom megvédeni őket itt nem egy elf megváltozásárol van szó!!! az egész szövi kezdhet ujra egy szintet mert igy más a felállás ez emberek 4-6 heti munkája ja és a vip-ről nem beszélek fizettük a semmiért... vagyis nnekünk a semmiért |
Quote:
És bocsáss meg, de azt sem találom, hol írtál te 80%-os maluszokról mielőtt meghoztad volna a döntést. Maluszokról volt szó általában, semmi konkrétumról, kíváncsi vagyok, ki gondolt ekkora pofonra. |
Quote:
|
A bölcs válasz!
Quote:
Ezt mentse el magának mindenki és itt lezárhatjuk a témát!:cool: A változásokat meg fogadjátok el!! Aki nem tudja elfogadni az meg szépen sírjon itt még több oldalon keresztűl... Lehet Dragonnak lesz igaza és tevét kéne nevelni.. |
Quote:
Angol A ? gondolom meg van a beosztott körönkénti táv, ne hogy beverjen egy másik klán a figyelés stb... non stopp 24 óra nem értem miért választana a szövid egy elfet, hogy azt földelje, amikor vannak könnyebb célpontok is... jah mert az az egyetlen mf a környéteken? általában ez a megfigyelhető... |
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |