![]() |
2007-05-28 **:**:**
Helyezés: 41 Érték: **.*** Hali! Varis-hadis óriás fontolgatja a szövikeresést, ha összejövünk vagy hárman, akkor már benne lennék. Az én elképzelésem valahogy úgy nézne ki, hogy én mint hadis-varis + egy hadis-tolis meg két brutál hadis. 2,5-3k tornyos íj meg 4k elit 600 hekire kéne mindenkinek, a hadisoknak ezen felül nekem tök mindegy mi van, csak sok legyen. Ha nem vagy nagyon a csoport alján és elég erősnek érzed magad, küldj egy zöldet, ha látom értelmét, bevárlak. jelige: pusztítsunk együtt Ui: Ugyanitt bérapaságot vállalok :D :D |
" :PPPPP (#:DDDDDD)
2007-05-30 Helyezés: 992 Érték: **** Üdvözlet uralkodók! Szövetségeseket keresek holtak mellé, mindegy milyen fajjal, csak legyetek közel. A lényeg hogy varázsló vagy tolvaj legyél. Részesedést adok a zsákmányomból. A részleteket e-mailban a *******@freemail.hu címre. Küld eligényed és megbeszéljük. Téma: Diplomácia. " Erre varjatok gombot :D Neki nem elég a hód adta kommunikációs rendszer, sőt, zöldet nem is kért, csak emilt :D Emilértesítő meg ezekszerint ismeretlen fogalom számára... Többin már ki se akadok, azzal nincs gond :) |
Quote:
|
Ez a kettő egymás alatt volt dipiben:
xxxxxx (#******) 2007-05-30 14:20:50 Helyezés: *** Érték: ***** Sziasztok azdt szeretném meg kérdezni hogy a tolvajoks hogy lehet elkapni? xxxxxxxxx (#******) 2007-05-30 15:06:09 Helyezés: *** Érték: ***** Hy! Szövinkbe keresünk 1 tolist vagy 1 varist! LEhetőleg ne hulla legyen! Ha érdekel, akkor keress meg engem! További jó játékot mindenkinek! CSaó Csak így tovább srácok!! Éljen a profizmus!! :D :D |
Helyezés: 376
Érték: 16157 üdv. meglévő szövibe keresünk egy új tagot, nem számít ha kezdő vagy, bárki jöhet, lehetőleg tolis varis, hadis varis, tolis hadis vagy varis varis orik jelentkezését várjuk. nincsenek megkötések, legyen legalább 10000elited és 20000 lovasod, fajod mindegy mi csak ne legyél élőhalott, gnóm ,óriás, törpe, félelf vagy ember. ugyanitt simson eladó. elég érdekes ellentmondások... főleg az, hogy még egy kétszer ekkora orkba is csak házfreeként fér el 30k egység :D:D:D |
ugyan már, mondjuk templomban tartod a katikat, akkkor már sokkal jobban elfértek:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
0000 (#999999)
2007-05-30 20:04:30 Helyezés: 969 Érték: 9559 Hello mindenkinek! Nem régen inditottam ezen a szinten uj orit szóval kb pár napja és szövit keresek vagy alapitanék...A többit privátban Üdv:0000 Ezek a hírdetések nekem mindig megtetszenek:rolleyes: Aranyosak:) |
All times are GMT +1. The time now is 21:52. |