Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Cassandra 12-03-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50073)
Ez kb olyan, hogy akkor vették észre, hogy lékett kapott a hajó, amikor már elsüllyedt..

Nagyjából...
De mindig ez van, amikor a itt külsőn bármi ki lett találva mindahányszor ez volt. hogy addig nem látott játékosok jöttek és anyáztak.
Most is ez lesz, ha történik ebben a dologban valami változás... vagy ne legyen nickem épp Cassandra.:D:D:D

Ati 12-03-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50080)
Ati!
akkor most lenyegeben semmit nem ernek a szavazatok?

Eddig csak ebben a témában eddig asszem 2x írtam ezt le...

Goldy 12-03-2006 19:53

Azért nem csak a sosemlátottak...

/De pl a Q külföldi hányada eleve kivanzárva egy őt is érintő dologból, ha már túldemokratizálunk.../

SLady 12-03-2006 20:09

A másik fórumot többen olvassák játék közben, meg nem mindenki ül állandóan a számítógép előt és lesi azt ami itt történik.

Deni 12-03-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50091)
A másik fórumot többen olvassák játék közben, meg nem mindenki ül állandóan a számítógép előt és lesi azt ami itt történik.

Ezzel csak az a probléma, hogy a megbeszélések itt zajlanak. Most perpillanat a kiskékeknek egy darab topicot kell olvasniuk, ha zavarják őket az új %-ok. Szerintem ez nem nagy elvárás :)
Bár a lázadáson kivül, a java mást még nem csinált. Konstruktív javaslatot is eddig NorB tett közülük (ha volt más is, akkor sorry, az már időközben kiment a fejemből) :rolleyes:

SLady 12-03-2006 20:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50077)
Ne zavarjon, ezek értelemszerűen olyan szavaztok, amik mintha ott se lennének.

Azaz, ha van indok ha nincs indok akkor se érnek semmit a szavazatok, csak adunk a látszatra hogy a sok felháborodott játékosnak befogjuk a száját pár hónapig, addig úgyis kénytelenek megszokni az újat és elcsendesednek???

Ati 12-03-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50091)

Off:

Én 100%-ra tudom, hogy azok, akik csak az 5/Q-ban játszanak, azok EGYÁLTALÁN nem olvassák a közös fórumot. De ha gondolod, akkor ezentúl az anarchista csoport 2. szintjének fórumán folytatjuk a megbeszélést, mert azt "többen olvassák játék közben", jó? :)

Sőt, azt hiszem korszakalkotó ötletem volt rajta 3 napja! Igen, az fog bekerülni a játékba! Ja hogy már törlődött onnan, és nem tudod visszaolvasni... mindegy, én tudom mi volt az!

On:

Remélem elég szemléletes voltam azzal kapcsolatban, hogy ezt a fórumot mindenki tudja olvasni, mindenki tud rá írni, a Hódítóban levő 17 darab fórum közül pedig azt hiszem igen kevesen látják mindet, és egyik fórum sem olyan, amit mindenki lát.

Deni 12-03-2006 20:16

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50095)
Azaz, ha van indok ha nincs indok akkor se érnek semmit a szavazatok, csak adunk a látszatra hogy a sok felháborodott játékosnak befogjuk a száját pár hónapig, addig úgyis kénytelenek megszokni az újat és elcsendesednek???

A szavazatok maximum egy irányt határoznak meg. De aki csak odabiggyeszt egy szavazatot és arra nem képes, hogy tettét megindokolja normálisan, az egyáltalán minek szavaz?

Pancser Pancsa 12-03-2006 20:16

igazat adok Sladynek!
nekem is ez a gondom, hogy nem ulok 26 orat a gep elott!

Szecsa 12-03-2006 20:18

En azt mondom, hogy jol van minden, ahogy most van.
Altenativ otletkent tetszik a dupla fordulas a kek szamert is.
A tobbit en elvetem, mert igazan durvulni a kek szamosok %-akai (4) es afelett kezdodnek, ezek pedig tobb ev jatekot felteteleznek, amennyi ido alatt tudas+kapcsolat is tarsul az adott jatekoshoz.
Ne az legyen, hogy 5k kor jatek utan +1 szemelyiseg jar a jatekban, kicsit azert kuzdjon meg ezert ha mar alapbol van neki jopar kek szama.

All times are GMT +1. The time now is 19:54.