Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 04-19-2010 09:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 248684)
Az utóbbi napokban feltűnt egy számomra ismerős A-s ország a sajtosoknál, szólva lett a srácnak hogy hé figyelj te viszed az orit ? Aztán kiderült hogy a srácnak gőze nem volt arról amit az orijával műveltek. Még szerencse hogy időbe kitudott lépni a klánból a bizonyos klánütések előtt :)

Ha ugyanarra az emberre gondolunk(P), akkor O nekem szovitarsam is volt regebben. Ez esetben szinten ugyanaz az ember a "ludas", mint aki vitte a Balut.

Lehet uj Tibu van szuletoben Husyka (Mortidozer) szemelyeben? :)

Rob 04-19-2010 09:35

érdekes dolgok ezek:confused: pedig azt hittem járvány veszte után iron jó útra tért:cool:

Tsobi 04-19-2010 09:37

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 248687)
érdekes dolgok ezek:confused: pedig azt hittem járvány veszte után iron jó útra tért:cool:

Én azért még nem írnám le ennyire. Az ártatlanság védelme mindenkit megillet.. + ha szabálytalanság történt, akkor gondolom a feljelentés megtétele után a bűnösök átkerülnek ANARCH-ba. *naiv* :rolleyes:

Dragi 04-19-2010 09:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 248686)
Ha ugyanarra az emberre gondolunk(P), akkor O nekem szovitarsam is volt regebben. Ez esetben szinten ugyanaz az ember a "ludas", mint aki vitte a Balut.

Lehet uj Tibu van szuletoben Husyka (Mortidozer) szemelyeben? :)

Igen így van.

Paliking 04-19-2010 10:17

[Szabálytalan üzenet törölve. -- Ati]

Dragi 04-19-2010 10:20

[Szabálytalan üzenet törölve. -- Ati]

siQ 04-19-2010 10:42

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 248688)
Én azért még nem írnám le ennyire. Az ártatlanság védelme mindenkit megillet.. + ha szabálytalanság történt, akkor gondolom a feljelentés megtétele után a bűnösök átkerülnek ANARCH-ba. *naiv* :rolleyes:

Mégis milyen szabály van arra, hogy nem üthetem tök véletlenül volt klántársaimat. Valamint ha még észre is veszek egy sereget köteles vagyok-e védeni ha tudnám. Ettől függetlenül még lehet szabálytalan, akár bizonyitható akár nem. Sajnos hiába nyilvánvaló valami, ha bizonyitani nem lehet nincs bűntetés.

A "bűnösök" bármikor hozzászólhatnak ehhez a topichoz. Én még mindig várom a magyarázatot. Ha nem mondanak semmit, akkor viszont ugyveszem elfogadják amiket itt irunk:)

Rob 04-19-2010 10:49

a sojt expressben valószínűleg van 6-7 tag akiknek foglamuk sincs a háttérről - persze, ha van háttér:rolleyes: - csak azt látták, hogy figyelmetlenség miatt buktak ezerpárszár hekit fejenként. ők is nyilatkozhatnának.

Wu:) 04-19-2010 11:04

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 248696)

A "bűnösök" bármikor hozzászólhatnak ehhez a topichoz. Én még mindig várom a magyarázatot. Ha nem mondanak semmit, akkor viszont ugyveszem elfogadják amiket itt irunk:)

:D úgy látom időben léptem ki végleg a pékektől Csempével, megmenekültünk a becsületünk teljes porba tiprása elől és pár ezer heki növekedés ezzel nem említhető egy lapon. :o
már nem látok bele a háttérbe, de ez jelenleg több örömmel tölt el, mint bánattal - az ártatlanság vélelme viszont mindenkinek jár, szóval kevesebb szapulást, több tényt pls. további szép napot! :p :cool:
sziasztok
Wu

Dragi 04-19-2010 11:16

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 248697)
a sojt expressben valószínűleg van 6-7 tag akiknek foglamuk sincs a háttérről - persze, ha van háttér:rolleyes: - csak azt látták, hogy figyelmetlenség miatt buktak ezerpárszár hekit fejenként. ők is nyilatkozhatnának.

nem lepődnék meg ha a 8 orit 2-en 3-an vinnék :p

All times are GMT +1. The time now is 07:13.