![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fél rokonságomnak akkor lesz.:))) Az enyém meg május 3-án.:P Én mindent egyszerre letudok.:))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok rajongó!!!!!
Quote:
Akkor most már nyithatnánk egy új szavazást is akár:) Ati harcosok mellett lenne:) A szavazás kérdését megváltoztatnánk a következőre!: -Harcosok tudását elismerem. -Harcosok tudása híhetetlen számomra..nem is tudom miért kételkedtem benne eddig. -Harcosok csak (H)arcoskodik. -Kijjaza Harcosok? |
Quote:
Na és egy vers rolam az osztálytársam irta: Vág ez esze,mint a penge, de a házi nem kedvence A gép a mindene -egy kis mozgás kellene! Matek,fizika,kémia nem probléma,megoldva Ha az ének nem lenne az élete könnyebb lenne. Találkozhatsz is vele ha felmész a NET-re Nekem naon tetszik:D |
Bizony:)
Találó versike:o |
Quote:
+eddig össz vagy 18x nem csináltam matek+fizika+kémiából házit:) +a többiböl is van bőven angol vagy 8:D ez sok??? |
nem sok!!!
Belefér.;) |
hany kilo es hany centi vagy Harcosok? :)
csakhogy lassuk tenyleg mozogsz e :) |
Quote:
cm-t nem tudom de nem vagyok kövér:) de 160-165 körül vaok kb |
Nem irok már a éjjeli bagolyba...
De én is fitt vagyok és én nem aludtam 9órát:) |
Quote:
|
Quote:
Apám meg most ment el itthonról:) |
Quote:
|
Quote:
|
Hat, de ma nekem jo kis napom lesz :)
megyunk Buzsikaval welnesselni ejszakai furdozesre :) aztan kell az energia még ejfelkor is :) meg lesz vmi utcabal delutan...aztan eloadunk vmi musort :) amire lazasan keszulodok :) ismeri vki Guy Foissy: Hazassagi hirdetes c. egyfelvonasosat? :) |
Quote:
|
Szecsa az ori igazi tulaja fogja nyomni a prábajt ha felveszed.
Csak azért irom meg,hogy nehogy utána leharapjátok a fejem mert mindenkit szétver:D 2. párbaja lesz de attól még egyértelmű top1 esélyes:D |
jolvan :)
miert nem Te jatszol? :) mar kezdtem remenykedni |
Quote:
azt várom meg felveszed-e öt:) |
jo, akkor vársz még 8 percet :)
|
Quote:
|
2.párbaja lesz de én bizok benne na csácsá
hajrá hajrá hajrá hajrá:D |
ha azt a taktikat csinalja, amit Te szoktal, biztos megnyeri :)
|
2006-12-09 13:00:02 Buter land (#331696) megtámadta Ninocska 2 (#360436) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2006-12-09 12:36:02 Buter land (#331696) megtámadta Ninocska 2 (#360436) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2006-12-09 11:48:02 Ninocska 2 (#360436) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2006-12-09 11:36:02 Ninocska 2 (#360436) elfoglalt 15 hektárt Buter land (#331696) országától. 2006-12-09 11:27:02 Buter land (#331696) elfoglalt 12 hektárt Ninocska 2 (#360436) országától. ennyi tortent a parbajon :) |
Quote:
|
Quote:
Lenépeléssel megnyerte volna szerintem :) |
De gart mind2-jüknek bár keveslem egy kicsit szecsa értékét:)mivel 203heki x45=9135
és ugy már azért 5k nép se jött ki neki:)ezt az egyet hiányolom belöle,hogy nem volt szecásnak szerintem sok népe:) |
De szecsa ha nagyon érdekel leirom mi volt a taktika amit leirtam(az építési tervet kiveszem persze)
kicsit zagyva de azt irta érti uyghogy:D |
Harcosok, es mi lett volna az ertelme egy utes nelkuli parbajnak? :) amugy akkora utoerovel mentem, amivel biztosra mentem...illetve remeltem, hogy biztosan bemegy :)
irjad nyugodtan a taktikat :) en is leirom :) nem mentem nepnovelesre meg semmire sem :) csupan jatszadoztam :) amugy nem is volt minden epuletem beepitve, mivel nem volt annyi nyers :) en jot jatszottam :) |
Quote:
a végén amugy mennyi ló ütött volna be? ja és azért az egy kicsit fura,hogy nem épülsz fel:)én felépülök simán az építési tervemmel:) |
felepultem volna, ha nem bontok be pl. 10 tanyat, 5 raktarat, 5 piacot, 3 dragakobanyat :)
|
Quote:
rövid az üzi |
Quote:
|
Harcosok
akkor nem akarnál menni arra, hogy kinek lesz meg elsőnek a két piros kocka?? mert akkor mostmár tudnék adni pirosat megint:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |