Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Padlócsempe 11-08-2012 15:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300596)
Lehet, hogy te semmit nem tudsz erről, sőt, biztos vagyok benne, mivel azt mondtad, de abban a harcrészben, amikor végezetül kikaptunk, VALAKI BELÉPETT 2 ORSZÁGUNKHOZ kv előtt és berakta a tekercseket a raktárba. Egy elf és egy ork tekercsei kerültek be, és védekező és támadó seregünk is volt. Igaz így is védtük, de pattantunk is. Egyáltalán nem volt sem tiszta, sem fair harc. Főleg úgy, hogy amíg a klán menetelt felfelé, mnt-t kértek tőlünk, kaptak szóbelit, majd utána jött, hogy nem mehetünk feljebb xy pontértéknél, és hogy legyen az mnt rendes.

Ironék nagy simlisek voltak, én hiszek nekik, hogy senki nem lépett be hozzátok, de biztosat csak ő tud. Ha mégis beléptek, akkor az ütött vissza, hogy egyes társaid olyanoknak adták meg a belépőjüket, akiknek nem kellett volna, és ebben az esetben is nálatok keresendő a hiba.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300596)
Másodszorra meg elcseszte, hát ez van, szerinted nem szívjuk a vérét eleget miatta?

Ha a fő ellenfeletek elleni harc van, ti nem döntötök közösen, élen a klánvezérrel? Mert ha közösen dolgozzátok ki a taktikát, akkor nem az ő vérét kéne szívni.

vityu 11-08-2012 16:14

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300607)
Ha a fő ellenfeletek elleni harc van, ti nem döntötök közösen, élen a klánvezérrel? Mert ha közösen dolgozzátok ki a taktikát, akkor nem az ő vérét kéne szívni.

Őszinte leszek, az elmúlt 1 hónapban elég sok magánéleti problémán mentem keresztül, és töredékét fordítottam az időmnek játékra. Janesz tőlem csinált, amit akart. (Akkor már benne voltam, amikor úgy döntöttem, hogy a közös szövetségünkből lent nem lesz semmi.)

vityu 11-08-2012 16:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300607)
Ironék nagy simlisek voltak, én hiszek nekik, hogy senki nem lépett be hozzátok, de biztosat csak ő tud. Ha mégis beléptek, akkor az ütött vissza, hogy egyes társaid olyanoknak adták meg a belépőjüket, akiknek nem kellett volna, és ebben az esetben is nálatok keresendő a hiba.

Mindez nem jelenti azt, hogy fair, tiszta küzdelem volt, mert nem. Egyébként is úgy álltatok nekünk, hogy mi előtte elvertük a termelt 5-6millió egységet a klánütésekre. Ti akkor már termeltetek régen, mnt hegyekben. Alig volt pénzünk, és mégse raktunk ki senkit, hogy elérhetetlenek legyünk.

Tudod ki kérdezte meg telefonon tőlem, hogy miért nem rakunk ki valakit? Zoli. Igen, az a Zoli. Bevertek, kikaptunk, mégis áll még a brigád, mégsem törte össze sem az egyenlítőiekkel való első vereség, sem a pékek elleni. Az egyenlítőieknek vissza tudtuk adni, a pékeknek nem, mert szétrebbent a brigád.

Remedy 11-08-2012 17:21

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 300534)
ha már megemlítettél reagálnék még ha nem is érdekel. én nem tisztelem a volt big gunt. a tudást elismerem de a tiszteletemet (ami nem hinném hogy bármit is számít nektek) nem tudtátok még kivívni. elmondom mit láttam belőletek külső szemmel:

-mikor ment fel még annó a mini gun mnt-ről volt szó a big és a pannon között. később kiderült eszetek ágában sem volt mnt-t kötni csak megvártátok míg egybeér a csapat. amint jó helyen voltatok közöltétek, hogy egészséges erőpróbára vágytok és 4en levertétek a törpénket. ez aztán erőpróba.

-volt pár harcotok velem egyéniben aminek sima oda-vissza ütésnél biges elfokozás volt a vége minden alkalommal. kivéve mikor 2fős klánba ütöttünk felfelé ti meg hiénáztatok akkor nem tudtunk szembemenni pénzhiány miatt. azt szépen csináltátok. ha nem is volt korrekt de legalább nem fokoztatok el mert nem volt mitől. szóval itt kijelenthetem, hogy nem volt olyan csatám a kb 7-8 egyéniből a big felé amikor nem fokoztatok el.

-mit csinált a big a több mint 4 éves "uralma" alatt? lecserélt pár tagot azokat felhúzták.. nekem más nem nagyon jut eszembe. se egy nagy ütés semmi. illetve előkészületek voltak a legnagyobb ütésre, itt külsőn harcoltatok, hogy ne lehessen szétdobálni.. (arról, hogy hogyan lett topklán a big nem is beszélnék mert nem mondhatjuk biztosra azokat a mindenkiben kétségeket ébresztő ütéseket, és ráadásul neked ahhoz semmi közöd.)

-feloszlott a pannon én meg -B ben fordulni szerettem volna. írtam a főnökötöknek, hogy bejöhetek e 2 hétre 1 fős klánba úgy, hogy xepi aki szabin volt nem jön vissza és ver le. azt kaptam válaszba, hogy majd meglátjuk. aztán 2 hónapig semmi. ekkor léptem be a dragonba.

-szépen haladtunk felfelé volt pár nagyon szép ütésünk közte a valaha volt legnagyobb A-s ütéssel. itt külsőn minden hsz-ben éreztem az irigységet a rosszindulatot felőletek. alig vártam, hogy alattatok legyünk és csatázzunk végre. eljött az idő ott voltunk alattatok. vártunk termelés nélkül, hogy mit fogtok lépni. nem akartunk harcolni hiszen tudtuk mennyivel nagyobb az egységtartalékotok mint nekünk. elkezdtetek épülni szinte mind1ik ország.. nem volt mit tenni muszáj volt menni mert legjobb védekezés a támadás. párszor elfokoztatok szembesereg nélkül majd szabiba menekültetek és aztán jött az szk. az első kihívónál megadtátok magatokat. a 4 év nem a ti érdemetek, hanem a mi (többi játékos) szégyene volt.

elég jól haladtok tetszik amit csináltok most, gyertek és bizonyítsátok be csatában, hogy igenis ti vagytok voltatok a legjobbak! de készüljetek, mi nem megyünk szk-ra vagy szabira maximum csak taktikai okokból. és mi visszaütünk.

Ehhez szep csendben csak annyit tennek hozza, hogy ennyi hazugsagot es baromsagot meg Toled sem olvastam soha. Kb. minden masodik szo hazugsag. Vagy az emlekezeted szar, vagy direkt csinalod.

De inkabb nem kezdek neki tetelesen megcafolni, mert nem eri meg az energiat sem, mar elolvasni is kar volt. A szomoru az egeszben, hogy a tobbiek a tetszikekbol kiiindulva el is hiszik. Ezt megakadalyozando a jovoben, mar mentel is a tiltolistara.

Killer 11-08-2012 18:44

Mindennek van oka, ahogy annak is, hogy ti meg elfokoztátok Killert előlünk.

a Killer azota is szk-n van ha nem tunt volna fel.
sajna egy jo ideje nem vagyok nonstop riaszthato,es vannak idoszakok amikor nem tudom megoldani hogy egy elfokozasnyi piacramenetelnel tobb idot forditsak a hodra:(ebben a formaban nem igazan tudokaz 1 A topjaban csatazni sajna:(

vityu 11-08-2012 19:48

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300611)
Mindennek van oka, ahogy annak is, hogy ti meg elfokoztátok Killert előlünk.

a Killer azota is szk-n van ha nem tunt volna fel.
sajna egy jo ideje nem vagyok nonstop riaszthato,es vannak idoszakok amikor nem tudom megoldani hogy egy elfokozasnyi piacramenetelnel tobb idot forditsak a hodra:(ebben a formaban nem igazan tudokaz 1 A topjaban csatazni sajna:(

Miért ne tűnt volna fel? Nem kérdeztem az okot, ahogy eddig sem, mert biztosan volt neki, mintegy reagáltam arra, hogy Janesz miért nem harcolt, amikor lejjebb volt a Tisztítótűz több tagja. Esetlegesen előfordulhat, hogy nem ért rá velük harcolni.

Killer 11-08-2012 20:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300614)
Miért ne tűnt volna fel? Nem kérdeztem az okot, ahogy eddig sem, mert biztosan volt neki, mintegy reagáltam arra, hogy Janesz miért nem harcolt, amikor lejjebb volt a Tisztítótűz több tagja. Esetlegesen előfordulhat, hogy nem ért rá velük harcolni.

ja bocs nem figyeltem hogy azota szk-n lenne:rolleyes:

vityu 11-08-2012 20:38

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300615)
ja bocs nem figyeltem hogy azota szk-n lenne:rolleyes:

NEm is mondtam, hogy ez állandó :D

Sami 11-09-2012 09:40

Egy kis off, bocs
Alessandro Del Piero ma 38 éves! Isten éltessen Alex! A legnagyobb focista, akit láttam játszani!

Von 11-09-2012 17:09

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 300633)
Egy kis off, bocs

Offolós témában offolgatsz? Aztán nehogy kitiltsanak... :p :D

Pool 11-13-2012 15:52

Ez már mindennek a legalja.

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/tv212117.jpg

Pool 11-13-2012 15:53

hihetetlen, milyen ocsmányság megy a "magyar" tévékben...

csabi 11-14-2012 11:20

érdekes.. a temető pont a telep mellett van. mért viszik kocsival oda a "rászorulókat"?

Merengő 11-14-2012 18:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 300858)
érdekes.. a temető pont a telep mellett van. mért viszik kocsival oda a "rászorulókat"?

retkes cigányok..

Pool 11-15-2012 11:26

Szerintem az év gólja

szamóka 11-15-2012 15:11

Szép, szép, de nálam még mindig ez az év gólja:

(Vicces, hogy egyiket sem jelölik Puskás-Díjra)

Redback 11-19-2012 18:13

Régi bevezetés a számításelméletbe ZH-ban találtam:
Egy 18 balkezes és 42 jobbkezes rendőrből álló osztagból hányféleképp választható ki olyan 6 fős SÜN!-csapat, ami egyaránt tartalmaz jobb- és balkezes tagot is? SÜN!: ld. wikipedia.hu

I LOVE BME-CS tanszék :D

Pool 11-21-2012 18:14

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...7/316LuizA.jpg

Ez a fej rúgta a Nords. ellen azt a gyökér gólt...
mondjuk a képét elnézve sok ész nem lehet benne

Von 11-21-2012 19:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301193)
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...7/316LuizA.jpg

Ez a fej rúgta a Nords. ellen azt a gyökér gólt...
mondjuk a képét elnézve sok ész nem lehet benne

Az a durva, hogy a bírónak alapvetően nem szabadott volna megadnia a gólt, hanem érvénytelenítenie kellett volna és dobnia egy sárgát ennek a gyökérnek.

És ezt nem az ujjamból szopom ki, hanem volt már szerencsém játékvezetői előadáson részt venni, és pont az egyik legemlékezetesebb momentum volt az, mikor mondta a játékvezető, hogy a súlyos sportszerűtlenségekért minden esetben minimum sárga jár szabály szerint - és érdekességképp kiemelte a tipikus grundfocis megoldást, miszerint megállítod a labdát a gólvonalon, majd odahasalsz és "befejeled". Erre mondta, hogy ez tétmeccsen érvénytelen gól és sárga lap a "gólszerzőnek" - márpedig ha ez így van, akkor ennek a csávókámnak a gólja is megüti a súlyosan sportszerűtlen magatartást.

De ezt az is bizonyítja, hogy az UEFA már eljárást is indított ellene.

szamóka 11-21-2012 22:48

Quote:

Originally Posted by Von (Post 301197)
az UEFA már eljárást is indított ellene.

Majd azt mondják, hogy "kéremszépen játékban volt a labda, teccettek volna védekezni, téma lezárva (menjünk inni...)". Kb. ennyi várható tőlük...

Remedy 11-21-2012 22:51

Szerintem cseppet sem szabalytalan a Von altal emlitett megoldas, maximum kicsit nagykepu. Ha ilyet ervenytelenitenenek, szerintem az lenne a gaz.

Ami a videon van, na olyat meg nem lattam, de szerintem ott sem a jatekvezetonek kellett volna beavatkozni, hanem a csapattarsaknak kellett volna rugniuk egy ongolt.

Von 11-22-2012 18:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301216)
Szerintem cseppet sem szabalytalan a Von altal emlitett megoldas, maximum kicsit nagykepu. Ha ilyet ervenytelenitenenek, szerintem az lenne a gaz.

Ami a videon van, na olyat meg nem lattam, de szerintem ott sem a jatekvezetonek kellett volna beavatkozni, hanem a csapattarsaknak kellett volna rugniuk egy ongolt.

A bíró azt mondta, hogy a súlyos sportszerűtlenséget büntetniük kell szabálykönyv szerint. Na most a gólvonalról odahasalva labdabefejelés egy dolog, de ez százszor inkább kimerítette a súlyos sportszerűtlenséget.

Végül is a hülye mezlevételért is sárga jár, és melyik áll közelebb a sport szellemiségéhez, a mezlevétel vagy ez? :)

Az más kérdés, hogy ha már így alakult, akkor lehetett volna kompenzálni is, bár mit várunk az ukránoktól, főleg hogy egy maffiózó a tulaj :)

Angliában volt olyan kupameccs, sajnos nem emlékszem melyik, ahol valami külső tényező miatt félbeszakadt a játék, és meg kellett ismételni, 0:0-ról kezdve az egész meccset.
De mivel a félbeszakadt meccsen az egyik csapat vezetett 1:0-ra, így az újrajátszást a másik csapat úgy kezdte, hogy rúgott egy öngólt. De erre őket nem kötelezte senki.

Pool 11-22-2012 20:01

http://www.nemzetisport.hu/sportszel...psegei-2193717

Merengő 11-22-2012 20:43

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301242)

nem tudom.. ahova én járok edzeni ott nincsenek ilyen csajok.. ideje elgondolkodnom a váltáson.. :rolleyes:

vityu 11-23-2012 11:06

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301243)
nem tudom.. ahova én járok edzeni ott nincsenek ilyen csajok.. ideje elgondolkodnom a váltáson.. :rolleyes:

Lehet én is gyakrabban járnék... :)

Hex 11-23-2012 14:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301249)
Lehet én is gyakrabban járnék... :)

ebből is látszik, hogy rosszul közelítitek meg a dolgot. Miért ti járnátok oda? ők jöjjenek hozzám edzeni :D

Merengő 11-23-2012 18:28

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301262)
ebből is látszik, hogy rosszul közelítitek meg a dolgot. Miért ti járnátok oda? ők jöjjenek hozzám edzeni :D

mert nem ők akarják rajtam legeltetni a szemüket.. :D

vityu 11-23-2012 18:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301268)

Mert ha úgy lenne, akkor ez a beszélgetés nem történt volna meg. :)

Bukta 11-24-2012 02:01

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301268)

Ha csak a szemedet szeretnéd legeltetni,, akkor ott a link... :-)

Von 11-27-2012 20:11

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 301214)
Majd azt mondják, hogy "kéremszépen játékban volt a labda, teccettek volna védekezni, téma lezárva (menjünk inni...)". Kb. ennyi várható tőlük...

Nagy jelentősége bár nincs, de egy meccses eltiltást kapott azért a csávó.

Bukta 11-27-2012 22:54

Némi angoltudás nem árt! :)

Bukta 11-27-2012 22:59

itt van még egy "gyöngyszem".
ehhez vissza kell menni az időben pár évet! :D

Bukta 11-27-2012 23:05

és a kedvencem, még 2008-ból.
1:52-nél kezdődik a dal! :)

szamóka 11-28-2012 00:09

Pool 11-28-2012 15:32

Quote:

Originally Posted by Von (Post 301331)
Nagy jelentősége bár nincs, de egy meccses eltiltást kapott azért a csávó.

Juve ellene nem jáccik :)

Pirostraktor 11-28-2012 15:57

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301338)
Juve ellene nem jáccik :)

Lényegtelen. Már előre döntetlenszagú az a meccs...:mad:

szamóka 11-28-2012 23:29

(1:01 és 1:12 közt van a lényegi rész, a többi csak ballaszt)

Sami 11-30-2012 20:25

Karácsonyfa
Brüsszelben is tilos az idén, helyette plazma tv-k sokasága fa alakban...

Tisztelt Barátaim!
A Fehér Ház a Karácsonyfát - elsõ alkalommal -, Karácsonykor "Ünnepi Fá"-nak nevezte. Ez a tény arra késztette a CBS műsorvezetõjét Ben Steint, hogy megírja a lenti cikkét. Úgy gondolom, ezek a gondolatok mindenhol érvényesek.
Az itt leírt eszmefuttatáson mindnyájunknak érdemes elgondolkodni..
A következőket Ben Stein írta és olvasta fel a CBS rádió vasárnapi kommentárjában.

Bevallom:

Zsidó vagyok és minden egyes õsöm is zsidó volt. És engem nem zavar egy csöppet sem, ha az emberek ezeket a gyönyörűen kivilágított, feldíszített fákat, Karácsonyfának nevezik. Nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem, hogy meg lennék különböztetve. Ezek a fák azok, amik: Karácsonyfák.

S egyáltalán nem zavar, amikor az emberek 'Boldog Karácsony'-t kívánnak nekem. Nem gondolom, hogy megaláznának, vagy gettóba akarnának csukni. A tény az, hogy valamiképpen kedvelem is. Azt bizonyítja nekem, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, akik együtt ünnepeljük az évnek ezt a boldog időszakát. S egyáltalán nem zavar az sem, hogy egy jászol-jelenet van felállítva az egyik forgalmas útkeresztezésben, közel a tengerparti házamhoz, Malibu-ban. Ha az emberek egy betlehemet akarnak, az ugyanúgy rendben van számomra, mint a Menorah néhány száz yardnyira arrébb.

Nem szeretem, ha piszkálnak amiatt, hogy zsidó vagyok és ugyanúgy nem gondolom, hogy a keresztények kedvelik, ha piszkálják őket azért, mert keresztények. Gondolom, az istenhívők belefáradtak és belebetegedtek a piszkálások idõszakaiba. Fogalmam sincs, honnan származott ez az "Ünnepi Fa"ötlet, miután Amerika kifejezetten ateista ország.

Vagy akár kifejezhetem másképp is: honnét jött az ötlet, miszerint imádnunk kell a hírességeket, de tilos Istent imádnunk? Viszont sokan vagyunk akik elgondolkodnak azon, honnan jönnek ezek a hírességek, s hova lett az az Amerika, amit mi ismertünk...

Billy Graham (a prédikátor) lányát interjúvolták az Early Show-n és Jane Clayson (a riporter) ezt kérdezte: 'Hogyan lehetséges, hogy Isten engedte, hogy ilyesmi (Katrina hurrikán) megtörténjék?' Anne Graham egy rendkívül mélységes és éles elméjű választ adott. Azt mondta, 'Úgy hiszem, Isten mélyen elszomorodott emiatt, ahogy mi is, de évek óta mondjuk Istennek, hogy takarodjék ki az iskoláinkból, takarodjék ki a kormányzatunkból és takarodjék ki az életünkből. S mivel, úgy vélem, Õ egy igazi Úriember, végül csendben kihátrált Hogyan várhatjuk el Istentõl, hogy áldását adja ránk és védelmezzen minket, ha mi azt követeljük Tõle, hogy hagyjon minket békén?'

A legutóbbi események fényében... terrorista támadások, iskolai lövöldözések, úgy gondolom, hogy ez akkor kezdődött, amikor Madelaine Murray O'Hare (megölték, tetemét néhány éve találták meg) arról panaszkodott, hogy nem akar imádkozást az iskoláinkban, és mi azt mondtuk, rendben van. Aztán valaki azt mondta, jobb, ha nem olvassuk a Bibliát az iskolában A Biblia mondja: ne ölj; ne lopj és szeresd felebarátodat, mint tenmagad. És mi azt mondtuk, rendben van.

Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket (Dr. Spock fia öngyilkos lett). Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, mirõl beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.

Most meg azt kérdezzük magunktól: miért van az, hogy
- a gyerekeknek nincs lelkiismeretük,
- miért nem tudják, mi a jó és mi a rossz,
- és miért nem zavarja őket, ha idegeneket ölnek, akár osztálytársaikat, vagy önmagukat?

Valószínű, ha hosszan és elég keményen elgondolkodunk ezeken, lehet, hogy végül is rájönnénk. Úgy vélem, nagy része van ebben, annak, hogy 'AZT ARATJUK, AMIT ELVETÜNK'.

Vicces, milyen egyszerű az embereknek megvetniük Istent, aztán azon csodálkozni, hogy miért halad a világ a pokolba.

Vicces, mennyire elhisszük, amit az újságok mondanak, de megkérdőjelezzük, amit a Biblia mond.

Elgondolkodtató, hogy email-en küldünk 'vicceket', amelyek aztán futótűzként terjednek, de ha üzeneteket kezdünk küldeni, amelyek az Úrra vonatkoznak, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt megosztják azokat.

Elgondolkodtató az is, hogy fajtalan, durva, vulgáris és obszcén cikkek mennek át szabadon a világhálón, de nyilvános vita Istenről tilos az iskolákban és a munkahelyeken.

Tetszenek már nevetni?

Vicces, ha ezt az üzenetet netán továbbítod, szelektálsz: nem küldöd sokaknak a címlistádon, mert nem vagy biztos, miben hisznek, vagy éppenséggel mit gondolnak rólad, hogy ilyesmit küldesz.

Ugyancsak vicces, hogy jobban aggódunk amiatt, amit mások gondolnak rólunk, mint amiatt, hogy Isten mit gondol rólunk.

Küldd tovább, ha úgy gondolod, van értelme: mindenkinek. Ha nem, csak dobd el... senki nem fogja tudni, hogy így tettél. De, ha kidobod ezt a kis elmefuttatást, ne dõlj hátra a székedben és panaszkodjál arról, milyen rosszul alakul a világ.

Megbecsüléssel, őszintén és tisztelettel:
Ben Stein

Vent 12-03-2012 12:14

József Attila

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...21361836_n.jpg

Ma 75 éve halt meg. Élete utolsó napján négy levelet adott postára Balatonszárszóról. Szerelmének, Kozmutza Flórának, volt élettársának, Szántó Juditnak, kezelőorvosának, Bak Róbertnek és kiadójának, Cserépfalvi Imrének.

1.
Kedves Flóra!
Bocsásson meg nekem. Hiszek a csodában. Számomra csak egy csoda lehetséges és azt meg is teszem. Tudom, hogy szeretett, tudta, hogy szeretem. A többi nem rajtunk múlott. "Aztán mit sírsz, ha sorsunk írva van már!" - ezt Kosztolányi írta.
Csókolom a kezét és sok barátsággal, szeretettel üdvözlöm. Köszönjük az almákat, én is ettem belőlük, jóllehet a gyerekeknek küldte s én bizony nem is kértem tőlük, csak elvettem egyet.
Attila
U.i. Kérem, vasárnap ne jöjjön.

2.
Kedves Judit!
Sok szeretettel üdvözöllek.
Attila

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...51837129_n.jpg

3.
Balatonszárszó, 1937. december 3.
Kedves Doktor Ur!
Sok szeretettel üdvözlöm. Hiába kisértette meg a lehetetlent.
József Attila

4.
Balatonszárszó, 1937. dec. 3.
Kedves Imre Barátom!
Bocsáss meg, hogy elkésve írok. Ha szükséges még tőlem vers az anthológiába, kérlek választasd ki Cs. Szabóval (ha még ő a szerkesztő) a könyveimből. Hiszen nem volt szó új versről. Én itt három könyvet találtam: Les Clultimaments, Alcools és az Anthologie des Écrivains Franr;ais du XX Siecle, Poésie - Tome II.
Ezeket a könyveket még ma postára adom.

Szeretettel üdvözlöm családodat.
József Attila

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...09945719_n.jpg

Sami 12-03-2012 12:35

Ez szörnyű. Nem tudom honnan ez a nyugodtság egy olyan embernél, aki öngyilkosságra készül. Leveleket postáz, könyveket postáz, aztán vonat elé veti magát...
Hidegvérű volt?

All times are GMT +1. The time now is 07:22.