![]() |
Na, ez sokkal jobb az előzőnél: :)
Rod Stewart: Every Beat of my Heart |
Állítólag nosztalgiaest van.*
Dead or alive- You spin me around:cool: |
Rednex - Anyway You Want Me:)
|
Ehh, én meg Nick Cave-t hallgattam mostanáig, és mot öl a depi... :o
|
Franco Micalizzi - Trinity
Fütyörészve kísérem :D |
Ott egyem meg a harcmezőn az utolsó komisz kenyerem,
De ne legyen a Hazám akkora, mint a tenyerem! Ha elbukom, hát volt értelme, védtem egy kócos szeretőt, Lábhoz tett fegyverrel állok meg hősen, az Úristen előtt! Bizonytalanok most az órák, titokba burkolt holnapok... De gyűlölöm a satnya várást, indulni inkább kész vagyok! Puskám csövébe virágszálat tűz majd egy kis magyar leány, És csillagokkal lüktet szíve utánam, őszi éjszakán! Ha elbukom, hát volt értelme, védtem egy kócos szeretőt, Lábhoz tett fegyverrel állok meg hősen, az Úristen előtt! Puskám csövébe virágszálat tűz majd egy kis magyar leány, És csillagokkal lüktet szíve utánam, őszi éjszakán! Vádló Bitófák, Militia Christi, Kívánság |
Nos ma kicsit lágyabb ének kell nekem:
Cranberries: No need to argue There's no need to argue anymore. I gave all I could, but it left me so sore. And the thing that makes me mad, Is the one thing that I had, I knew, I knew, I'd lose you. You'll always be special to me, Special to me, to me. And I remember all the things we once shared, Watching T.V. movies on the living room armchair. But they say it will work out fine. Was it all a waste of time. 'Cause I knew, I knew, I'd lose you. You'll always be special to me, Special to me, to me. |
Hobo Blues Band - Rolling Stones Blues
oszt P Mobil - Honfoglalás (*****) |
Én rádiót nyomatok mostanában:)
online megy egész nap! |
Kovács Kati - Indián Nyár
|
Kill Bill Vol1
|
Kalapács- Rock and Roll örökké éltet
"Várhat végzet, de rám nem talál Én már semmitől sem félek Ördög és isten utamba nem áll A rock'n roll örökké éltet!" |
|
Én speciel a csendet hallgatom( vagyis inkább az esőt). Ezekszerint nincs csend :S
|
Szárnyaszegett
Oly időket élünk, hogy elég egy szikra, És az egész országot lángtenger borítja. Tűzzük ki a zászlót, hogy mindenki lássa: Leszünk mi még újra Kossuth katonája. Most kell odaállni, most amíg még lehet, És átkozott kiben már nincs hazaszeretet. Vállvetve egyként mind állunk csatasorba, Nem prolik tovább már, egybeforr a szikla. Szárnyaszegett árva madár, Szállj, szállj magasra, szállj! Bilincsbe többé senki se zár. |
Somló Tamás - Olyan szépek voltunk
|
Ákos - Minden Élet....
és innentől kezdve ma csak Ákost fogok hallgatni :D:D:D |
Nightwish: White Night Fantasy
|
Rapülők - Lesz még rosszabb:cool:
|
István a Király
|
Zorán: Kell ott fent egy ország
nem szégyellem, de kihullott pár könnycsepp... |
Megnéztem a Sziklát és úgy éreztem, le kell tőccsem a zenéjét. Most ez szól.:cool:
|
Kovács Ákos: Láss bennem mást...
Azt hiszem ma tartok egy kis Ákos estet. :):):) Ákos: A világ legvégén... |
Bonanza Banzai - Calypso
|
"Csillagok alatt alszik a föld,
Lehet, hogy egyedül én vagyok ébren. Suhognak körben a zajmadarak, Társtalanul fekszem az éjben." |
Ákos - Virrasztó,
"Végtelen ébrenlét, Velem halgass még, Velem virrassz át Minden éjszakát. Örök készenlét, Csak halgass velem még, Velem virassz át Minden éjszakát." Majd az egyik örök kedvenc, és ma estére az utolsó. Ákos - Dúdolni halkan "Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt." |
Quote:
Onnan is visszahív egy szó, Dalt szül a súlyos félhomály, Érzem, hogy sírni volna most jó." Jó éjszakát szép álmokat! :) |
Ossian: A magam útját járom
"Az utca volt az én iskolám Szöges ostor a Bibliám A fizetségem, hogy élhetek És még remélhetek A mostoha idő tanított Hogy legfőbb jog az Ököljog S ha elárulnak, majd megszokod Nem nagy dolog" |
Scott_Project-Sensation_BLACK_Amsterdam_2007:)
|
Charlie: Az légy, aki vagy
"Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy, alakul még az igazi kép, nézni szeretném a színek, meg a fény hogyan fonnak Rád ma új ruhát!" |
Justin Timberlake - My Love
|
http://www.youtube.com/watch?v=s9SrZkM5TWE
HALKGASSÁTOK!!! nagyonnagy :) azért nem a viccbe, mert bár poénos, azért van benne munka :) |
PER ME PER SEMPRE - 2002 - EROS RAMAZZOTTI official
Szintén youtube. |
Marco Bailye - MayDay 2004 PromoCD @FreeE magazine
(Űrodüsszeiával nyit. Nagyon kemény. Imádom.) :D |
:cool: MANGoA - Psychedelic Planet :cool:
:) |
Romantikus Erőszak : Indulj el egy úton
"Indulj el egy úton Én is egy másikon Hol egymást találjuk Egymásnak se szóljunk Aki minket meglát mit fog az mondani Azt fogja gondolni idegenek, vagyunk Idegenek vagyunk szép Magyar hazában Idegenek vagyunk szeretetet, tartunk" |
Quote:
|
Enya - may it be, Utána meg vmitől vezérelve Markos, Nádas, Boncz - Kőműves Kelemen. :D
|
Demjén - Hogyan tudnék élni nélküled
|
My Love
Justin RULEZ :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:00. |