![]() |
A férj faggatja a feleségét:
- Drágám! Hol van a tea? - Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni! A tea a gyógyszeresfiókban van egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só. |
Két amerikai turista Wales-be látogat, egy Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysilio gogogoch nevű kisvárosba.
Miután végignézték a nevezetességeket, beugranak egy étterembe, és rendelés közben azon vitatkoznak, hogy vajon hogy is kellene helyesen kiejteni a hely nevét, de mivel nem tudnak dűlőre jutni, ezért megkérdezi az egyik a pincért: - Elnézést hölgyem, el tudná nekünk lassan, tagoltan mondani a hely nevét ahol tartózkodunk, tudja, nem vagyunk idevalósiak, amerikaiak vagyunk. - Hogyne, Böööööörrrr-geeeeeer-Kiiiing :) ui: tényleg van ilyen walesi város :) |
Belép a szőke nő a felhőkarcoló legfelső emeletén levő bárba, meglát egy igen helyes pasit a pultnál, odalép hozzá:
- Szia, mit iszol? - Csodasört. A nő kicsit ideges lesz a flegma választól, és mérgesen mondja: -Lehet, hogy szőke vagyok, de ne nézz már hülyének légyszi, tudom, hogy nincs olyan, hogy csodasör. A férfi kérdőn ránéz: -Mondom, hogy csodasört iszok, figyeld csak meg! Ezzel becsapja a sört az arc mögé, kiugrik az ablakon és körberepüli a felhőkarcolót kétszer, majd visszarepül a bárba. A nő teljesen megdermed a csodálkozástól és kicsit szégyellve magát a hitetlenkedése miatt, odafurdul a pasihoz: -É..én is kérhetek ilyet? -Hogyne. És a fószer már rendeli is ki a következő csodasört. A nő izgatottságában gyorsan megissza, majd kiugrik az ablakon. 100 emelet zuhanás a betonba csapódva szörnyethal... Közben a csapos unottan törölgeti a poharakat, és odahajol egy másik vendéghez: - Ehh, de nagy paraszt ez a Superman amikor részeg! |
- Miért -5 a legjobb gyógyszer?
- ??? - Mert egybőlhat.. (1-6) |
Itt a folytatás:D
És melyik a legrosszabb gyógyszer? A 9... mert az meg fordítva hat. |
Egy ember sétál éjjel a sikátorban, egyszercsak arra lesz figyelmes, hogy jön valaki mögötte és azt suttogja:
- Én vagyok a James! Hátranéz, egy mogorva nagy darab alakot lát, úgyhogy sietősebbre veszi a lépteit, de a gyanús alak is gyorsít, és félhangosan suttogja: - Én vagyok a James! Emberünk még gyorsabban lépdel, közben egyre inkább izzadó tenyérrel az önvédelem lehetséges módszereit mérlegeli, az utána jövő pedig már szinte szalad, és még mindig mondogatja: - Én vagyok a James! A férfi elkezd pánikszerűen rohanni, már szinte kezdene torkaszakadtából segítségért kiáltozni is, mikor abbamarad a lépdelés mögötte, és a hang is egyre távolabbról hallatszik: - Hehe. Nem is én vagyok a James! |
- Emlékszik, hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
- A boncolás kb. este 8,30-kor történt. - És Kovács úr halott volt ebben az időpontban? - Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom. - Hány éves a fia, aki magával lakik? - Harmincöt, vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. - Hány éve lakik magával? - Negyvenöt. |
haha
- Hogy hívják?
- Kovács Gültem - ??? - Amikor megszülettem, anyám azt mondta: "Legyengültem." - Apám válasza: "Legyen!" :) |
Közösség -> Tabló
Numer@ (#252331)
Becenév: Ati Saját bemutatkozás: naon jó fej vagyok! Attila:)alegjobbfej-nek nem is kezdődhetne másképp a bemutatkozása :D:D:cool: |
Quote:
Hírtelen nem tudtam,hogy miről van szó:) Úgy látszik már akkor is jó fej voltam:-/ :D |
A cigány egy üres talicskával rohangál az építkezésen, rászól a brigádvezető:
- Mit csinálsz cigány? - Jaj főnök úr, akkora a hajtás, nincs idő megpakolni a talicskát! |
Feleség kétségbe esve rohan a férjhez:
- Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak? - Paprikás krumpli jó lesz. |
Most vicc helyett egy kis bármi:
Intelligens-e a jobb lábad?:D Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki... 1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban! 2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet! ..... a lábad irányt változtat! ..... és nem tudsz ellene semmit tenni.:D |
Quote:
|
eslőre sikerült 6-ost rajzolnom, a lábam továbbra is ugyanabba az irányba körözött... akkor msot mivan? :D
(3x próbáltam meg, egyszer se fordult meg.) |
sőt, permanenesen tudom csinálni, hogy a jobb lábammal jobbra körözök, a jobb kezemmel meg nem is 6-os rajzolok, hanem folyamatosan balra körözök... :DD Nem fordul meg.
/ezt annak tudom be, hogy 5 évig zongozártam, és megtanultam külön használni a bal kezem, jobb kezem, jobb lábam, hogy a 3 végtag egymástól tök független mozgást hajtson végre.../ |
Quote:
Amikor simán körözök ellenkező irányba nekem se fordul meg, csak ha eröltetem a hatost.... |
Quote:
:rolleyes: |
Akkor próbáljátok azt ki, hogy körözzetek a bal lábbal balra, a jobb lábbal jobbra, közbe a jobb kézzel 6-os rajzolás, a bal kézzel meg 9-es rajzolás:D
|
Quote:
:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
:eek: majdnem osszejott:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Egy amerikai nő Ausztráliába költözik és felad egy hirdetést, olyan férjet
keres magának aki még nem volt nővel. Többen jelentkeznek, egyet kiválaszt akivel össze is házasodik. Amikor a nászéjszakára készülnek a nő megy be a fürdőszobába és szól az ujdonsült férjenek, hogy ő is készülődjön. Amikor jön ki a fürdőszobából látja, hogy a férfi tologatja ki a bútorokat a szobából a nappaliba, előszobába, mindenhova. -Hát te meg mit csinálsz? -Készülök a nászéjszakára. -És miért rakod ki az összes bútort? -Tudod én még nővel nem voltam, de ha olyan, mint kenguruval, akkor kell a hely! |
Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lósz@rt szór a szoba közepére. A nő felháborodik:
- Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni. - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban. |
Quote:
|
Gazsiék teljesen tönkremennek, mindenüket eladják, már csak egy színes tévéjük maradt.
Jön a tél, ha nem szereznek pénzt, éheznek. A felesége megszólal: - Té! Hát kirjil má á Kohntul vágy százezret, mer különbén felkopik áz állunk! - Dé hát az zsidó, uccse fog ádni! - De há csak próbaljad meg - érvel az asszony, és végül meggyõzi Gazsit. El is megy a Kohnhoz. - Há instállom, csókolum á kezsit, áz lenne á helyzet, hogy kine 100000 forint a tilre, mer má csak egy színes tévénk márádt. - Ok, Gazsi, semmi probléma, mi, kirekesztett kisebbségiek tartsunk össze - szól Kohn, és már nyújtja is a 100ezret. Gazsi nem hisz a szemének, hálálkodik, majd már menne is ki az ajtón, amikor utána szól a Kohn: - Várjál csak, Gazsikám. Azt ugye tudod, hogy majd 200ezret kell megadnod? Gazsi majd összeesik, de nincs más választása, elfogadja. Most már még gyorsabban menne ki, de Kohn folytatja: - De, kedves Gazsikám, azért kellene valami biztosíték is. Azt mondtad, van egy tévéd - hozd el azt kauciónak. Gazsi totál kikészül, de nagyon kell a pénz - elrohan haza, és elhozza. De Kohn folytatja: - Drága Gazsikám! Az a helyzet, hogy gondolkoztam, amíg te odahaza voltál, és be kellett látnom, hogy ez még nem elég. Te alkalmi munkákból és segélybõl élsz. Nem lehetek biztos, hogy meg tudod-e adni ezt a sok pénzt. De van egy ötletem. Most itthagyod a felét, és a másik 100ezret majd tavasszal megadod, jó? Gazsi bátortalanul visszaadja a pénzt, majd elbúcsúzik. Hazafelé bandukolván így morfondírozik: - Hú, vazze! Most se pízem, se tévém, és még 100 ronggyál lógok a Kohnnák... |
Bíró a vádlotthoz:
- Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél? |
Egy férfi minden szombaton horgászni jár, az időjárástól függetlenül. Ha esik, ha fúj, ő minden szombaton hajnali 4-kor már a vízparton üldögél. Egyik nap azonban rosszul érzi magát, és mivel a hó is esik, meggondolja magát és visszamegy a házba. A felesége még alszik, így a sötét szobában levetkőzik és befekszik az asszony mellé. Odabújik hozzá, és a fülébe súgja:
- Nagyon cudar idő van odakint! A felesége félálomban: - Gondold el, ez az idióta férjem meg ilyenkor is pecázik! |
Mi az, ha teszel hozzá kisebb lesz, ha veszel el belőle nagyobb? - Gödör
A horoszkópom azt mondta, hogy a Sors Ujja Rám Fog Mutatni. Sajnos a Középső ujja volt.. Mit mondott a nyúl, amikor megerőszakolta a rókát? -Meghúztam a ravaszt. Mit mond az illedelmes terminátor? - Elnézést, hogy félbeszakítottam! Apa igaz, hogy könnyen el lehet tévedni ebben az erdőben?...Apa,APA!! Mi lesz a medvéből ha elüti a vonat? -Mackófelső, mackóalsó! Mi az piros és rontja a fogakat? -Tégla Ki az abszolút bátor ember? - Aki hashajtóra altatót vesz be. Mitől lila a Milkatehén?- Szorítja a kolomp a nyakát. Mit eszik a rockergólya? – Technosbékát. Hogy hívják a kis mellű nőt? - Nem hívják. Mit csinál a netező rab a börtönben? -Letölti a büntetését Hogy néz a gázpalack? -Bután Mit vet a kövér paraszt? -Jó nagy árnyékot |
- Géza! Hogy kell úszni tanítani a lányokat?
- Lágyan átkarolod a derekát, alul meg a melle alatt, aztán sétálsz vele a vízben és a mellúszást gyakoroljátok. - Jaj, ne hülyéskedj! A húgomról van szó. - Ja, az más! Lökd be a vízbe és kész. |
[törölve]
Már volt :p |
A tigris egyik reggel nagyszerűen érezte magát, és elindult az erdőbe.
Találkozott egy kis majommal, és ráordított: "KI A LEGFÉLELMETESEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" A kis majom nagyon félt a tigristől, és reszkető hangon így felelt neki: "Hát persze, hogy te vagy a legfélelmetesebb állat mind közül." Kis idő múlva a tigris találkozott egy szarvassal és ráordított: "KI A LEGNAGYSZERŰBB ÉS LEGERŐSEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" A szarvas nagyon megrettent, egész testében remegett, és így szólt: "Óh, hatalmas Tigris, te vagy a legfélelmetesebb állat a dzsungelben mind közül." A tigris már rettentő elégedett volt magával, amikor is szembetalálkozott az elefánttal. Az elefánt éppen valami növényt rágcsált, amikor a tigris ráordított: "KI A LEGFÉLELMETESEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" Az elefánt megragadta a tigrist az ormányával, felemelte, majd odavágta a földhöz, újra felvette, és addig rázta, amíg a tigrisből csak narancssárga és fekete foltokat lehetett látni, majd végül egy közeli fához vágta nagy mérgesen. A tigris, miután összeszedte magát, így szólt az elefánthoz: "Csak azért, mert nem tudod a választ, még nem kell ilyen dühösnek lenned." |
ez régi ,de jó szerintem:)
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL - egy kis agyzsibbasztó mókás iromány derüljetek!! Kedves Lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva. |
:D:D:D
Ez nagyon fájt :D |
1.892.208 aranyat elloptak!
1.893.657 aranyat elloptak! 1.895.108 aranyat elloptak! 1.896.559 aranyat elloptak! 1.898.012 aranyat elloptak! 1.899.465 aranyat elloptak! 1.900.920 aranyat elloptak! 1.902.376 aranyat elloptak! 1.903.833 aranyat elloptak! Elloptak 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! 1.905.291 aranyat elloptak! Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat fentről érkezett, 2 - 6 kör távolságból. Levél tőlem: Gratulálok! Válasz: Köszönöm! Azt hiszem, téged nagyon megtéptek és piacra vágtad a sereged, én meg kiszúrtam a sok pénzt. Ez történt? Így jár aki gömbözéssel felhívja magára a figyelmet. Ilyen a játék! Sikeres jó játékot! Mindez A-ba 2 yard kp-val. |
Quote:
hat kerlek magyarazd mar el, mert nem ertem..:o |
Quote:
|
Pepus,újabb strigula :D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:34. |