![]() |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Helyezés: xxxxxx Érték: xxxxxxxxxxxxxxxx Hello Jól fejlődő Törpe varázsló keres erős hadis szövetségeseket!Várom jelentkezéseteket! Üdv |
"szövit keresek aki megtudja mondani, ki nyitott rám térkaput."
|
Hellósztok!!
Egy most épülő szövetségbe keresnék embereket. Feltétel:2-3 kör és min 1k vmiből:A töbi zöldben:) Nekem van 1k aranyam, akkor az jó? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...a 4 tagú szövetségbe :)
|
Helyezés: 871
Érték: 23034 Hali! Túlélő tolis ember szövit keres, tapasztalatbann nincs hiány. Max 2-3 körről. *Tükörvarázs mire is jó? :D* |
Quote:
Ildi, én is a jelenlegi helyzetemet írtam :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
így képzelem el a hirdetést mostmár : titkosügynöki múlt, túlélő személyiség, ember faj ==> tapasztalatban nincs hiány ps: amúgy a szövit keresek, hadis gnómként :D:D |
Diplomáciai hirdetés a 3. szintről:
"én is" Lényegretörő. :D |
Helyezés: 1452
Érték: 14277 szeretnék belépni egy szövibe kb. 33 kör múlva am hadis vok *bakker nekem 32 kör múlva kellene....* |
sztok
szeret. szövizni orimmal,feles/toli vok. oriás v. gnom vari ill. vari/hadi,2fullhadi szövi érd. prof.szövi érd. vip van,tartalék lesz. Még szerencse, hogy nem 1 betű után rövidít...:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
mindig meg van a maga bája annak, ha új orit indít az ember, pl egyből bele lehet futni érdekes dipis hirdetésekbe:
"szövibe lépné. orim van tudós" :D oké :D engem 'majdnem' meggyőzött :) |
Quote:
|
Helyezés: xxx
Érték: xxx üdv! EGY ERÖS,MINDENTELSÖPRÖ SZÖVETSÉGET SZERETNÉK LÉTREHOZNI.JELENTKEZNI LEHET,10 ORSZÁGIG Ezt nem értem :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
5. szint 900óra(gyors) 4. szint 900óra(gyors) 3. szint 900óra(gyors) 2. szint 1000óra 154,166 nap:) Ami több,mint 5hónap tehát valóban igaz amit írt: 5hónap alatt lehetetlen (persze tudtommal nem gyors csoportban kezdte) |
Quote:
igazábol 1 napot és 4 órát tévedtem.. vagy csaltam el..:D és nem az ő konkrét esetéről beszéltem, hanem általánosságban..:) |
Bolha Piac (#403164) ******************
2009-06-13 10:52:41 Helyezés: 89***************** Érték: 56791******************** Udv mindenkinek! Tapasztalt jatekos szovibe lepne. Minden szerep erdekel. Azt csinaltok az orimbol amit akartok... engem csak a föld érdekelne, a többi nem :D |
Quote:
|
E---- Á--- (-----)
2009-06-19 20:16:54 Helyezés: -- Érték: ----- Szövit keresek a topból. Feltételek: - Hulla varázsló - 1-2 yard tartalékod legyen - nő legyél - ne légy kezdő - légy csapatjátékos (nálam ez azt jelenti,hogy ha kell szétütteted az oridat, hogy az enyém épen maradjon. Fordítva majd meglátjuk) - Kell egy fél-elf hadis és még egy ork tolvaj is. többit zöldben Remelem sok gombot kapsz majd tole Hex :p:rolleyes: Amugy az a durva, hogy tuti lesz majd jelentkezo :D |
Quote:
|
Quote:
|
2009-06-25
lelkes, régóta játszó amatőr keresi szövetségeseit. a súgót szoktam olvasni néha, mikor nem tudom, hogy amit tudok az megállja-e a helyét...de, ha te tudod, hogy mi van benne akkor nem olvasom, ha elmondod a kérdéseimre a választ, aminek azért helyesnek kéne lennie, mert különbe mégiscsak jobb, ha olvasom a sugót... feltétel: van, de titkos, ugyhogy nem mondom meg :P ha ugy erzed megfelelsz akkor jelentkezz a cel, hogy felerjunk a 3-g be, mert regota szeretnek mar egy 3-g-s orit, hisz 3-g -s telefonom is van. szóval kedves leendő szövetségeseim jelentkezzetek sokan, de minimum 2-en és most a köszönömök: -köszönöm az ADMIN-nak a játékot, mert remek szorakozast nyujt -köszönöm a diplomácia menüpont üzemelteto/karbantarto alszoftverenek, hogy lehetoseget biztosit a hirdetes megjelenesehez -és végül, de nem utolsó sorban köszönöm Édesanyámnak mert Anya csak egyvan és köszönöm Pistikének, mert belőle is :) Lehet mosolyogni, de elgondolkodtató. A tiszta szórakozásból játszók prófétája.:cool: |
2009-06-29 13:35:04
Helyezés: 1059 Érték: 35336 Üdv nagy királyok! A Császár (áldassék neve) által vezetett Birodalomban kialakult viszályok, valamint az Országaink érdeke megkívánja, hogy létrehozzunk egy közös, mindent elsöprő Szövetséget, így küzdve vállvetve az előrejutásért. Ám probléma mindenhol van, így itt is. Hiányzik egy hatalmas mágus vezette ország, ahol nem vetik meg a varázserőt. A távolságok a fejlett kor ellenére még nem hidalhatóak át teljesen, így szükséges, hogy a közelünkben legyél. Valamint nem szükséges elérni a Birodalmi kiemelt státuszt (VIP). Amelyik Vezérnek felkelti érdeklődését ez a felhívás, az ne legyen rest, érdeklődjön miharabb! :):) Valaki,aki igazán átérzi a középkort |
Quote:
Admin (#0) - 2008-03-11 20:43:51 Kedves játékosunk! Szeretnénk felhívni figyelmed a játék szabályaira, valamint a játék rendeltetésszerű használatára. Mivel most első alkalommal vétettél a szabályok ellen, ezért egyelőre csak egy figyelmeztetést kapsz, a következő alkalommal azonban már néhány körös kitiltásra is számíthatsz. Kérünk ezért, hogy olvasd át mégegyszer a szabályokat, a fórumetikettet, és a játékot rendeltetésének megfelelően használd. Ezt a figyelmeztetést a következő okból kaptad: Ha az 5/X-be keresel szövetségest, akkor hirdess az 5/X csoportban, ne véletlenszerüen máshol... Kérünk, hogy a jövőben jobban figyelj oda. Köszönjük, és további jó játékot kívánunk! |
Következő csoportba kereshetsz szövetséget. B-ben is vannak A-ra vonatkozó hirdetések.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:51. |