![]() |
Quote:
Na gondolom akkor még tegnap 6elött(akkro állításod szerint még jó volt a neted)is ezt gondoltad még.Akkor miért is nem szervezted már akkor meg a párbajt?:)Még 6elött nem tudhattad,hogy 6után rossz lesz a neted.... |
Igen, tegnap kb. 5ig voltam gep elott :)
Aztan elmentem baratnomhoz, majd hazajottem este. Ejszaka sms-eztunk es eldontottuk, ma hazamegyunk, ennyi. |
Quote:
Már kedden megmondtam mehet a párbaj akkor 5elött miért nem rendezted már meg a párbajt akkor még a barátnöddel sem beszéltél:D |
Jack gyere már ide itt beszéljünk:)
Amugy gondolom te nem 200hekin maxolsz be hanem egyböl 600-on kezded első nap:DVagy hány hekin szoktál maxolni?:) |
Quote:
|
Quote:
Ne ferdítse a dolgokat:)Egyszerübb volna nem?? Az is már elég egy idegesítő dolog volt Szecsa részéröl,hogy direkt adoztatos párbajra hiv holot tudja abbol 1-et mentem össz:) |
Quote:
|
Quote:
Illetve tudom az én mániám, de: az itthon és otthon szavak azért vannak kitalálva, hogy használjuk őket. Nem tudom, hogy ez csak Pest megyében van-e így, illetve a helyi nyelvjárásnak köszönhető-e, de engem momentán idegesít az "itthol" és "otthol", pedig vidéken lakok. |
Quote:
|
Quote:
Mondtam neki 2 alkalmat amikor párbajozhattunk volna mind2-t elfogadta aztán meg egyiket se rendezte meg. Ja és nem ér rá??Este még azt irta jön párbajt aztán mégse rendezte meg De pls had véggye meg magát ő:)Az azért elég hihetetlen, hogy majd reggel akarta megrendezni a párbajt holot megbeszéltük priviben még kedden,hogy nem 1vs1-et akarunk hanem sok embert Meg olyan időre rendezi a párbajt most is amikor nem lesz?? Én ha mással akarok játszani jelentkezek egy normál párbajra és kész.... |
All times are GMT +1. The time now is 07:22. |