![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Kutyuleee: továbbra is az a kérdésem, hogy nem hót mind1 kinek mennyi van? Ez népszerűséget mutat nem azt kinek mekkora az IQ-ja vagy mennyire nagy okosságokat mond. Egy közösségben nem is biztos hogy a legokosabb a legnépszerűbb, a közösségek már csak így működnek :)
Remy: én csak irigylem a problémáid :) |
Látom itt már minenki a fekete pontokat gyüjti...
Lássuk, kinek jön elösször össze a kis fekete 2es. :D |
Quote:
(amúgy bocs, Ditke, hogy pont téged idéztelek, többen is leírták ugyanazt amit te, de amikor visszakerestem, ez volt az első ilyen értelmű hsz amit megtaláltam :) ) |
Quote:
Még csak a H-ban se számít sehová se, még itt a külsőn sincs semmi se ehhez az értékhez kötve... Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek... Mennyi értelme van a topicnak? Amennyit a bele írók adnak neki :) |
Quote:
:DDDDDD |
Quote:
Én pl. marha jó kedvű leszek ,ha dobálják felém a zöldeket:) Ez olyan ,mint egy sikeres ütés:p:Dés amikor valaki ad egy zöldet azt nagyon megkedvelem:) A tükör előtt meg nem is merem elmondani ,hogy mit csinálok:D |
Na most Goldyt nagyon megkedveltem és szóhoz se jutok:)
Nemrég ébredtem fel és az ébredésemet szebbé tette ez a zöld! Még1szer köszi és a tükröst meg nem félre érteni;) |
Attila: légyszives ne rombold már a... ööö... mimet is ?:)
Szóval ne! :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:55. |