Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Dragi 12-17-2007 02:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 143800)
persze adminként könnyen beszélsz ennyi zöld téglával:P
De egyetértek legyen mindenki szürke. elösször jöjjenek a világosszürkék... (ahogy Hofi mondaná:D)
Miért baj az ha valaki népszerü???
Dragi, Dit ha nem kapcsoljátok vissza a kijelzést akkor nagyon morci leszek és azt nem akarhatjátok ti sem!!!

Miért kell elrejteni hogy titeket szeretnek???
Én úgy érzem, hogy ez a játék elsősorban nem arról szól, hogy ki a legjobb, vagy ki a legokosabb, vagy ki maga a nagy Remy, hanem a kapcsolatokról, a társaságról, a jó hangulatról. Sztem ettől lehet ilyen sikeres ez a játék. És vhogy úgyérzem itt külsőn az elismertség is erről szól. egy játékban aminek a motorját a társaság adja, miért kéne máshogy müködnie egy fórumnak??? A külső fórum 85%-a az ökörködésről szól, van kb 10% normális beszélgetős téma, és a maradék 5% a megbeszélések.

(Azért is adtam Remynek zöldet, hogy ne csak az okosságai miatt legyen neki:D:D)

nem kapcsolom mer gyerekes vagyok!!!! :D:D:D

belas 12-17-2007 06:46

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143777)
Te jó ég, egyszerűen hihetetlenek vagytok... egy ilyen kis semmi dolgon így marni egymást és megsértődni? Öt oldalon keresztül szidni a másikat, ráadásul egy olyan dologért, ami igazából nem is egy emberen múlik? Mert azt mindenki beláthatja, hogy az elismertségi rendszer a felhasználóktól lett olyan amilyen.
Miért zavar az másokat, hogy ha valakinek örömet okoz zöldet kapni, esetleg adni? Baj, ha ettől jobban érzi magát?
Na meg miért kell beleszólni abba, hogy ki mire ad zöldet? Az már megint vicces, hogy a 'felháborodottak' vannak jelentős kisebbségben... Akkor a közösség szemszögéből kiben is kell keresni a hibát? :rolleyes: (Mondom ezt én, aki általában igyekszik eltérni másoktól :D:D)
Igen, én is szoktam néhány viccekre zöldet adni... nekem az például jó érzés, mert tudom, hogy az illetőnek jól esik (lehet, hogy 1-2 kivételtől eltekintve :p). Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy megnevettetett, ő is örömet szerzett nekem.

Teljesen egyet értek veled! És mégvalami, zöldet csak az ad,aki akar is adni,tehát mkinek annyi van,amennyit megérdemelt ill adtak neki! Se több,se kevesebb:) Teljesen mindegy sztem,hogy miért kapta...vicc/jó topick,esetleg más...

Goldy 12-17-2007 07:48

Kutyuleee: továbbra is az a kérdésem, hogy nem hót mind1 kinek mennyi van? Ez népszerűséget mutat nem azt kinek mekkora az IQ-ja vagy mennyire nagy okosságokat mond. Egy közösségben nem is biztos hogy a legokosabb a legnépszerűbb, a közösségek már csak így működnek :)

Remy: én csak irigylem a problémáid :)

Kubbi 12-17-2007 08:00

Látom itt már minenki a fekete pontokat gyüjti...
Lássuk, kinek jön elösször össze a kis fekete 2es. :D

laci 12-17-2007 08:09

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 143722)
Ez így igaz! Ez az elismertség valóban nem mutat reális képet, nem vagyunk tőle sem jobbak, sem rosszabbak.

Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez ;) Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?

(amúgy bocs, Ditke, hogy pont téged idéztelek, többen is leírták ugyanazt amit te, de amikor visszakerestem, ez volt az első ilyen értelmű hsz amit megtaláltam :) )

Goldy 12-17-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 143852)
Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez ;) Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?

Szerinted hol számít? Jobb jegyet kap miatta a suliban? esetleg fizetés emelést?
Még csak a H-ban se számít sehová se, még itt a külsőn sincs semmi se ehhez az értékhez kötve...

Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...

Mennyi értelme van a topicnak? Amennyit a bele írók adnak neki :)

[HTPA]GeeForce 12-17-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143853)
Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...

Van értelme az életemnek....

:DDDDDD

J.Ati 12-17-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143853)

Ez nagyon ott volt:D:D

Én pl. marha jó kedvű leszek ,ha dobálják felém a zöldeket:)

Ez olyan ,mint egy sikeres ütés:p:Dés amikor valaki ad egy zöldet azt nagyon megkedvelem:)

A tükör előtt meg nem is merem elmondani ,hogy mit csinálok:D

J.Ati 12-17-2007 10:20

Na most Goldyt nagyon megkedveltem és szóhoz se jutok:)
Nemrég ébredtem fel és az ébredésemet szebbé tette ez a zöld!

Még1szer köszi és a tükröst meg nem félre érteni;)

Goldy 12-17-2007 10:58

Attila: légyszives ne rombold már a... ööö... mimet is ?:)
Szóval ne! :)

All times are GMT +1. The time now is 14:55.