Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-07-2010 20:31

En 2*Pi-re. :)

Redback 12-07-2010 21:28

Én is hétre gondoltam, mint Kubbi :)

Dew 12-07-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by redback (Post 272576)
ugye 7-re gondoltál?!?!?!

8... :D
(rövid)

Pool 12-12-2010 07:17

Megdőlt a jégkorong nézőrekordja: Ann Arborban 113 411 szurkoló látogatott ki a Michigan Wolverines és a Michigan State Spartans NCAA-derbijére, melyet végül a Wolverines 5–0-ra nyert meg.

Az eddigi világrekordot a 2010-es világbajnokságon állították fel, 77 803 nézővel, így most először fordult elő a jégkorong történetében, hogy egy mérkőzésre több mint százezer drukker látogatott ki.

A nézőrekordot a harmadik harmad közben jelentették be a „Big Chill at the Big House" szlogennel hirdetett mérkőzésen, bár a Guinness Rekordok Könyvének még hitelesítenie kell a hivatalos nézőszámot. Még egy rekord megdőlt: ez a legnagyobb, valaha sportrendezvényen látott tömeg a Michigan Stadiumban (az eddigi csúcs egy 2010-es amerikaifutball-mérkőzésen 113 090 volt).

„Libabőrösek voltunk mind, egészen elképesztő volt látni ezt a rengeteg embert. Még sosem játszottam ekkora hangzavarban" – mondta Carl Hagelin, a Michigan Wolverines két gólt szerző svéd csatára az AP hírügynökségnek.

„Eltelik majd egy évtized, és úgy fogok visszaemlékezni erre a meccsre, mint a legszórakoztatóbbra, amit valaha játszottam, eszméletlenül jól éreztem magam. Nézzetek végig ezeken a 22 éves férfiakon, kisgyerekként élvezik az egészet" – csatlakozott hozzá Torey Krug, a Michigan State játékosa.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...2/Michigan.jpg

Kutyuleee 12-12-2010 13:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272859)

Wowww. Azért ez nem semmi. Kint egy egyetemi ligás jégkorongmérközésen megtöltöttek egy 110ezer fős stadiont. magyarországon, meg ha az összes NB-1-es meccs nézőszámát összeadjuk egy fordulóban sem lenne tele egy 20-es stadion sem. arról meg nem is beszélve, hogy lassan a tv nézőkkel együtt sem érik el ezt a számot...

vityu 12-13-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272976)
A legfontosabb: kutyát nem érdekli, hogy mit szövegelsz. Bezzeg, mikor hiénáztok, akkor azzal nincsen semmi gond. Szálljál le a klánomról. Nézz tükörbe inkább.

Nem látom az összefüggést... De te biztosan tudod. Sajnálom, hogy annak idején nem mentegettem el a klántársaid hiénázásait, most telerakhatnám vele az oldalt...

Tsobi 12-13-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272979)
Nem látom az összefüggést... De te biztosan tudod. Sajnálom, hogy annak idején nem mentegettem el a klántársaid hiénázásait, most telerakhatnám vele az oldalt...

Egy-két-há oldalt. :)

Hex 12-13-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272979)

Az akkor volt, a te társaid hiénázgatásai meg most. Ne a múltban élj, nincs értelme. A múltból bármit elő lehet hozni és dobálgatni, ilyennel védekezni sem rád vall.

Meg szerinted amúgy is elfogadott részedről a hiénázás. Szóval ennyi

vityu 12-13-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 272981)
Az akkor volt, a te társaid hiénázgatásai meg most. Ne a múltban élj, nincs értelme. A múltból bármit elő lehet hozni és dobálgatni, ilyennel védekezni sem rád vall.

Meg szerinted amúgy is elfogadott részedről a hiénázás. Szóval ennyi

Kérlek másolj vele tele egy oldalt.

Azért, mert volt egyszerre 5-6 lehetőségünk, általában termelő országoknak, még nem hiénázunk. Csak ütésünk volt az olümposz támadása óta, az is kevés.

És csak annyit szerettem volna érzékeltetni a múltból előrángatott gondolattal, hogy a klánodtól nagyobb hiénabagázst nem ismert az A 1,5-2 évvel ezelőtt. Tehát te dobálózhatsz a nagy szavakkal, de ne a klánod védelmében :)

1-2-3: téma részemről lezárva

Hex 12-13-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 272982)
Kérlek másolj vele tele egy oldalt.

Azért, mert volt egyszerre 5-6 lehetőségünk, általában termelő országoknak, még nem hiénázunk. Csak ütésünk volt az olümposz támadása óta, az is kevés.

És csak annyit szerettem volna érzékeltetni a múltból előrángatott gondolattal, hogy a klánodtól nagyobb hiénabagázst nem ismert az A 1,5-2 évvel ezelőtt. Tehát te dobálózhatsz a nagy szavakkal, de ne a klánod védelmében :)

1-2-3: téma részemről lezárva

1,5-2 éve, de ti is jó úton haladtok e cím felé. Amúgy meg rólad is lehetne mesélgetni egy-két dolgot vityu. TE sem az a szent vagy, akinek beállítod magad. Szóval ennyi.

persze, a ti hiénátok igazából az nem is hiéna. Jól van vityu. Innentől 0 vagy nálam :) nektek lehet, másnak nem, végül is biztos valahol igazad van :D

All times are GMT +1. The time now is 00:56.