Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Alba 12-06-2006 22:15

Fegya rá se ránts :Ö)
kisbé teszi tönkre a topicot :D

dzsigolo 12-06-2006 22:15

nem offolom,csak véleményt irtam.ne haragudj,:o

Alba 12-06-2006 22:16

Amugy meg most látod te is az eseményeket igy nem olyan izgi neked a topic :)

Kisbér 12-07-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52028)
Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.

Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. :)

Ati!

Nem tudom mit kell személyeskedni.
Azért, hogy én ott vagyok az A tetején, eddig kb 15 rugót adtam "Neked". Bárki, aki tudásban, és hozzáállásban úgy gondolná, leverhetne minket a top-ból. Mellékesen Moderátor kollégád klánja is ott figyel mellettünk, így ha már mutogatni kell, akkor akár rá is mutogathatasz. :D (bocs Remy)
És igen, úgy gondolom, hogy a klántársaimmal együtt, jelen pillanatban megérdemeljük a best players titulust.

És az, hogy az A-t miért gondolom tutyimutyinak a csoportnak?!
Hidd el nem azért, mert nem az "elitbe" tartozom (amúgy egy jó, és tudásban kiváló klánhoz tartozom), hanem mert 170 kör alatt megdupláztam a hektárszámom, és 1!!!! ember sem volt arra képes, hogy visszatámadjon. De egy ártó, egy gyújtás, egy emberlopás, semmi nem volt...
Ezért.
Illetve azért, mert minden ütésem után kb 3-4 gömböt kapok, így egyértelmű, hogy sok a krónikás hiéna.

Nyilván feljebb ezeket az embereket leszórják a Tajgatoszról, de itt "lenn" még ezt tapasztaltam :)

-és ez a szerény véleményem, amit úgy gondolom jogom van bármikor, bárhol elmondani-

Remedy 12-07-2006 09:46

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 52123)
Ati!

Nem tudom mit kell személyeskedni.
Azért, hogy én ott vagyok az A tetején, eddig kb 15 rugót adtam "Neked". Bárki, aki tudásban, és hozzáállásban úgy gondolná, leverhetne minket a top-ból. Mellékesen Moderátor kollégád klánja is ott figyel mellettünk, így ha már mutogatni kell, akkor akár rá is mutogathatasz. :D (bocs Remy)

Nezd, mi is ott vagyunk, de en soha nem mondtam, hogy nem engedunk fel senkit, sot, mi csak orulnenk, ha elkezdenenek felzarkozni a tobbiek....

Es, veled ellentben nekem (nekunk) nem tetszik ez a kialakult helyzet, de nem fogunk lefordulni, hogy ezt megakadalyozzuk..... varjuk, hogy sokan fellepjenek jatszani....

Kisbér 12-07-2006 09:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 52131)
Nezd, mi is ott vagyunk, de en soha nem mondtam, hogy nem engedunk fel senkit, sot, mi csak orulnenk, ha elkezdenenek felzarkozni a tobbiek....

Es, veled ellentben nekem (nekunk) nem tetszik ez a kialakult helyzet, de nem fogunk lefordulni, hogy ezt megakadalyozzuk..... varjuk, hogy sokan fellepjenek jatszani....

54-ből 20 helyet elfoglalunk az élen..
Azt ne mondd, ha valaki feljönne, hogy forduljon, és nem "cimbizett le" veletek, akkor Ti simán hagyjátok, hogy a top30%-ban legyen...
Azaz előttetek...

Croissant 12-07-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 52123)
Azért, hogy én ott vagyok az A tetején, eddig kb 15 rugót adtam "Neked".

Ennyiért lehet feljutni? :)

Kisbér 12-07-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 52147)
Ennyiért lehet feljutni? :)

Nem, ennyiért vettem már VIP-et...

Croissant 12-07-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 52150)
Nem, ennyiért vettem már VIP-et...

Ahamm... Aszittem, h e tény bejelentésének köze van a topichoz...

Kisbér 12-07-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 52154)
Ahamm... Aszittem, h e tény bejelentésének köze van a topichoz...

Miért? Az, hogy ott vagyok, az 1A-s esemény... Igaz, hogy angol, de Ati nagyobbat offolt, hogy felhozta amikor fikázott... :)

All times are GMT +1. The time now is 20:46.