Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 52028)
Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.
Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. :)
|
Ati!
Nem tudom mit kell személyeskedni.
Azért, hogy én ott vagyok az A tetején, eddig kb 15 rugót adtam "Neked". Bárki, aki tudásban, és hozzáállásban úgy gondolná, leverhetne minket a top-ból. Mellékesen Moderátor kollégád klánja is ott figyel mellettünk, így ha már mutogatni kell, akkor akár rá is mutogathatasz. :D (bocs Remy)
És igen, úgy gondolom, hogy a klántársaimmal együtt, jelen pillanatban megérdemeljük a best players titulust.
És az, hogy az A-t miért gondolom tutyimutyinak a csoportnak?!
Hidd el nem azért, mert nem az "elitbe" tartozom (amúgy egy jó, és tudásban kiváló klánhoz tartozom), hanem mert 170 kör alatt megdupláztam a hektárszámom, és
1!!!! ember sem volt arra képes, hogy visszatámadjon. De egy ártó, egy gyújtás, egy emberlopás, semmi nem volt...
Ezért.
Illetve azért, mert minden ütésem után kb 3-4 gömböt kapok, így egyértelmű, hogy sok a krónikás hiéna.
Nyilván feljebb ezeket az embereket leszórják a Tajgatoszról, de itt "lenn" még ezt tapasztaltam :)
-és ez a szerény véleményem, amit úgy gondolom jogom van bármikor, bárhol elmondani-