![]() |
Én a tavaly a Dark Knight-ra fél évet vártam. Megérte.
És most várok a Star Trek-re és a Transformers 2-re. :) A filmek élményét nem fogom elrontani a türelmetlenség miatt. Egyébként cam-es felvételeket azóta nem nézek, mióta valaki ajánlotta, hogy annak és annak tuti a minősége. :D |
Cam-es verziót sosem nézek, kb pont amiatt mint Bogár, de ha mégsem tudnám kivárni, akkor irány a mozi. :)
Legutóbbi filmek épp a Star Trek és a Transformers 2 volt. :) |
Nálam csak kétféle film van:
Amit meg akarok nézni mindenképp, ezekért hajlandó vagyok moziba menni, kb évi 2ilyen film van. És a többi, ezeket akár meg is várhatom, hogy leadják a TVben. Na jó van egy harmadik verzió is, amiről azt mondják jó lett volna moziban látni, ilyen volt a Hullám vagy az Őslakó. |
Quote:
|
Na úgy látom, Remedy megölte a bulit.:)
Nyár lévén van időm filmeket nézegetni: A titkos ablak Port.hu: 8,3/10 Sajnos sikerült már a film leírása alapján kitalálnom a poént, de ettől eltekintve nagyon jó élményt nyújtott. Ajánlom megtekintésre! Johnny Depp és John Turturro mellé hagy említsem meg Stephen King nevét - talán így teljes a kedvcsináló.;) Port.hu: 7,2/10 Kiszámítható a történet, a poénok is elhanyagolhatóak, de egyszer adhatunk neki másfél órát. Ha épp nincs jobb dolgod, nézd meg... Port.hu: 8,8/10 Ha megteheted, töltsd le és nézd meg. Ha szereted a fekete humort, akkor mindenképp be fog jönni. Ez esetben ugyancsak ajánlanám a következő filmet: Port.hu: 7,7/10 Nem is tudom, mit mondjak. Van az úgy, hogy ahelyett, hogy megoldanál végleg egy problémát belekerülsz egy spirálba és egyre csak lejjebb csúszol. "Uraim, akárhogyis nézzük, ez egy ronda ügy!" Lélegzet Port.hu: 9,2/10 Az egyik kedvenc filmemmé vált. A történet felépítése kissé hasonlít a "11:14"-nél tapasztaltakhoz, de annál sokkal komolyabb a hangulata. Ha épp nem pörögsz, mint a gép, nyugodt vagy és megnéznél egy olyan filmet, ami jó eséllyel komolyan hatni fog a lelki világodra, akkor tölsd le és tekintsd meg ezt! Illetve valaki elmondaná nekem akár pm-ben, akár itt spoilerként, hogy mi lett az Alkonyat vége? Haverjaimmal néztük, de annyira gyenge film volt, hogy 40 perc után kikapcsoltuk. |
Legutóbbi mozilátogatásom Aréna Pláza 3D-s Jégkorszakra igazából a 3D-s cucc nem nagy durranás :) de a film az nagyon jó volt kellemesen csalódtam benne nem voltam bizakodó hogy újat tudnak mutatni a filmkészítők de igencsak jóra sikeredett a film :) bár lehet a sör tette olyan jóvá amit a teremben fogyasztottam el :D
|
1 sör nem sör :rolleyes:
|
Pár film, amit mostanában néztem:
Ezek aránylag új filmek, és szerintem nagyon jók voltak. -Elrabolva -A halálraítélt Meg néztem pár régebbit is: -On-lány Ez a két film+elég hasonló, érdemes megnézni mindkettőt:) -Szökevény -Életre halálra |
G.I Joe
Ennél amerikaibb filmet keresve se talál az ember. Igen, a műanyag katonákról szól. Világok harca 2 Csak a műfaj kedvelőinek. |
Quote:
Az első részben legalább Spielberg megcsinálta az effekteket,de itt.. tényleg szomorú,hogy ilyesmit emberek kiadnak a kezükből.:( |
All times are GMT +1. The time now is 14:56. |