![]() |
Quote:
|
Hell
Hellotok
már lassan 4 éve hodítozok pont azota amiotá elkezdtem a gimnáziumot amugy Dávid vagyok a Felvidékről származom ha valami érdekel az iteni eseményekkel kapcsolatban akkor nyugodtan kérdezz mert sajnos személyesen is megéltem az attackot de amugy is bátran kérdezzetek bármiről Üdv Csendo U.I jah játszok még traviánt 8as szerver Battleknightot 4es szerver és gladiátus szintén 4es szerver |
Quote:
Jól tetted, hogy regisztráltál, és írsz is, mert kell karácsonyig 7k hozzászólás :D:D:D Na jó, nem azért, hanem mert itt jó a hangulat, és ....hmmm...hogy is volt a betanult szöveg, Ati??? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
És van már jogsid!:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
/de azért szeretlek ám Cassy/ |
Quote:
|
Quote:
Nem írhatok minden évben egy-egy bemutatkozást.:D Szerintem így is elcsépelt dolog.:p És igen, van jogsim, és büszke is vagyok rá... A kollégák, meg nem győznek menekülni... Ha láttatok már riadt tekintetet kb el tudjátok képzelni, hogy nézhetnek ők ki, mikor pakolok.:D Ps: Nem csak ez sikerült a fentiekből, illetve nem csak ez változott meg, de ez már egy másik történet, amit egyelőre nem kötök az orrotokra.:p :) Gee... Ismerted a vizsgabiztosokat, hogy ilyen jólinformált vagy?:p |
Sziasztok!
Itt az idő, hogy én is bemutatkozzak: Feri vagyok, 29 éves és Dunakesziről írom ezeket a sorokat. "Veterán" vagyok Hódítózás terén, kemény 1854 órája kezdtem, és NAGYON tetszik! Remélem még legalább 1854 HÉTen keresztül fogok Hódozni! :) Ui.: grat a jogsihoz, Cassandra! :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |