Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Dragi 05-08-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 94201)
Van ahol gnómot játszik:)
Ebben biztos vagyok..bár az elfet ő se fogja választani!

én épp Horlandra gondoltam:p

Tomas-bpm 05-08-2007 10:06

Továbbra is a módját sérelmezem, úgy fair, ha valaki elf, akkor előre tudja hogy milyen fajt válasz, nem pedig a választása után megváltozik a szabály...ő meg marad a kiherélt orival...aki nem tud szintet lépni, felépített egy orit, nem akar újrázni, mert a szövitől, klántól messze kerül, zérózás eleve kizárt, az akkor most mit tehet?

Andrew 05-08-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94192)
végülis mit mondhatna??
van egy orija szabin ami elf :rolleyes:
legalábbis az volt régebben...
meg akármennyi másik

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94195)
én úgy emlékszem hogy Fél-elf :eek: :confused: vagy az már régen volt

cöcöcö, ez nem infókiadás az admin orijáról? :D:D:D

J.Ati 05-08-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94204)
én épp Horlandra gondoltam:p

én meg angol Horlandra:D

delllas 05-08-2007 10:08

jaj most vmi ujjat tapasztaltam(nem olvastam vissza az előző 51 oldalt bocs)
elf ártózna.
szólok neki.
reakció:
honnan veszed h én voltam hát olyan hátrányai lettek a fajomnak h igy nem lehet ártózni...:D

Blasi 05-08-2007 10:08

Egy egyszerű kis matematika:
8 fajta faj=> 12,5% játékos jut átlagosan egy fajra.
Mint nem olyan régen megtudtuk nagyjából 10% körüli az elffel játszók száma(ahhoz képest,h übertápnak tartjak kissé meglepő), ami ÁTLAG ALATTI!!! Miért kell ezt a számot még csökkenteni, amikor is az egyensúly a legfontosabb?!

Hóhér 05-08-2007 10:08

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 94197)
Látatlanban....

ha nincs vipje, egyszer úgyse lesz rajta a fantom vari, ha van, akkor meg kapja a v+sz-t (ez persze a vip nélküliseknél is megy) aztán egyszer csak nem lesz rajta, mert nem lesz készültsége, mert a napsütés, meg a növekedés elvitte, meg nyilván akkor elkezd próbálkozni a mágikus pajzsal, meg a védelemmel, és a fantom csak nem írja ki a számokat, lehet hogy azt kihagyja, főleg ha már van éplista, és mészár is volt meg tűzgolyó is volt, lehet tudni hogy milye is van

komoly tapasztalt hadis szövi...
:D

nem hiszem, hogy tönkre kéne tenni valakinek az országát több anpon keresztül azért, hogy be üsd földre...

főleg amióta alíg megy 1-2 sereg alúlról

inkább gyúrjál lóra, ha beakarod ütni

:cool:

Dragi 05-08-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94209)
Egy egyszerű kis matematika:
8 fajta faj=> 12,5% játékos jut átlagosan egy fajra.
Mint nem olyan régen megtudtuk nagyjából 10% körüli az elffel játszók száma(ahhoz képest,h übertápnak tartjak kissé meglepő), ami ÁTLAG ALATTI!!! Miért kell ezt a számot még csökkenteni, amikor is az egyensúly a legfontosabb?!

egyensúly hol van itt már egyensúly ?:)

Cyby_ 05-08-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 94177)
azért nem csak éplista készítésre volt jó az elf, ha 10 ezer pontnál közelebb voltunk, akkor mehetett tőlük a gyújtogatás, a hadiktól a mészár, a variktól a v+sz , és másnapra már földelhetett az egész klán az oriról...

Akkor már én is beleszólok.Eddig 1napig az mellett voltam,h télleg eléggé bnagyok a maluszok és így télleg gáz lett,de most itt már annyira bizonygatjátok,h szegény ef védtelen lett.A fenét!!!Olyan védelme van főleg A-ban,h 85%barakk kell orknak h átüsse,és akkor is az elf anynit csibál h beveszi s ereget és alábint ,te meg orkkal 5%ház mellett fokozzál katit figyel a bontásra,varit is fel kelelne rakni,ti meg elffel rakjátok a vihart(szárazat azért felesleges:))gyilkoltok gyujtotok meg ami jol esik...nah hagyjuk már...
Lentebbi szinten én is voltam elffel 3szintet azzal végig cammogtam és sok rengés gyilok,gyujtás nem csináltam csak egyedül toli fedést h atörpikhez némelyikhez nyersiért beférjek....egydül azt sajnálom h az is nagyon drága lett de a többiért már nem kár....

Aliana 05-08-2007 10:09

na akkor nem utalva senki hozzászólására..:p
szeretem az elfet és nem óhajtok megválni tőle
de,most léptem a szövimmel vari vagyok vagyis már csak voltam,szöviháború közepén elveszik a lehetőségeimet...
akkor mi van most???
200 kör egy csopiban ,nem ujrázhatok más fajjal és nem léphetek hogy váltsak,
akkor mindenki szív???:rolleyes:
ja bocsi az ellenség nem...

All times are GMT +1. The time now is 15:29.