![]() |
Quote:
|
Továbbra is a módját sérelmezem, úgy fair, ha valaki elf, akkor előre tudja hogy milyen fajt válasz, nem pedig a választása után megváltozik a szabály...ő meg marad a kiherélt orival...aki nem tud szintet lépni, felépített egy orit, nem akar újrázni, mert a szövitől, klántól messze kerül, zérózás eleve kizárt, az akkor most mit tehet?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
én meg angol Horlandra:D |
jaj most vmi ujjat tapasztaltam(nem olvastam vissza az előző 51 oldalt bocs)
elf ártózna. szólok neki. reakció: honnan veszed h én voltam hát olyan hátrányai lettek a fajomnak h igy nem lehet ártózni...:D |
Egy egyszerű kis matematika:
8 fajta faj=> 12,5% játékos jut átlagosan egy fajra. Mint nem olyan régen megtudtuk nagyjából 10% körüli az elffel játszók száma(ahhoz képest,h übertápnak tartjak kissé meglepő), ami ÁTLAG ALATTI!!! Miért kell ezt a számot még csökkenteni, amikor is az egyensúly a legfontosabb?! |
Quote:
:D nem hiszem, hogy tönkre kéne tenni valakinek az országát több anpon keresztül azért, hogy be üsd földre... főleg amióta alíg megy 1-2 sereg alúlról inkább gyúrjál lóra, ha beakarod ütni :cool: |
Quote:
|
Quote:
Akkor már én is beleszólok.Eddig 1napig az mellett voltam,h télleg eléggé bnagyok a maluszok és így télleg gáz lett,de most itt már annyira bizonygatjátok,h szegény ef védtelen lett.A fenét!!!Olyan védelme van főleg A-ban,h 85%barakk kell orknak h átüsse,és akkor is az elf anynit csibál h beveszi s ereget és alábint ,te meg orkkal 5%ház mellett fokozzál katit figyel a bontásra,varit is fel kelelne rakni,ti meg elffel rakjátok a vihart(szárazat azért felesleges:))gyilkoltok gyujtotok meg ami jol esik...nah hagyjuk már... Lentebbi szinten én is voltam elffel 3szintet azzal végig cammogtam és sok rengés gyilok,gyujtás nem csináltam csak egyedül toli fedést h atörpikhez némelyikhez nyersiért beférjek....egydül azt sajnálom h az is nagyon drága lett de a többiért már nem kár.... |
na akkor nem utalva senki hozzászólására..:p
szeretem az elfet és nem óhajtok megválni tőle de,most léptem a szövimmel vari vagyok vagyis már csak voltam,szöviháború közepén elveszik a lehetőségeimet... akkor mi van most??? 200 kör egy csopiban ,nem ujrázhatok más fajjal és nem léphetek hogy váltsak, akkor mindenki szív???:rolleyes: ja bocsi az ellenség nem... |
All times are GMT +1. The time now is 15:29. |