![]() |
Just for Fun (#3903) támadást indított Óvoda (#2819) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3341 hektár földet.
megint csak grat:) |
Szépek az ütések! :) Gratulálok hozzá. :)
|
Gratula innen is.:)
Szépen nőtök, fiúk, csak így tova! :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
Sanctuary (#554978) elfoglalt 601 hektárt Szalacsi Sándor (#384986) országától. Ez is méretes darab, grat :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-03-20 09:01:12 The Forest (#328692) elfoglalt 425 hektárt Anabolic (#589745) országától. Gratulálok! Hunternek is, aki meg ezelőtt elfoglalt nettó 1295 hektárt kettőnktől :D Eszméletlen szenvedtünk, mire "le bírtuk rázni", jó harc volt :) |
Grat a klánütésekhez!
Grat Janesznak a tegnapi legnagyobbhoz! És inenn is külön grat Hunternak a tegnapiért! Szinte sajnáltam, hogy beleszóltunk a nagy sorozatába de azt sem hagyhattuk, hogy a fejünkre nőjön |
Quote:
|
Xeper Idézet:
Eredeti szerző: Wolfi Szinte sajnáltam, hogy beleszóltunk a nagy sorozatába de azt sem hagyhattuk, hogy a fejünkre nőjön Már értem hogyan úszta meg egyetlen sereggel a tegnapi produkcióját azért ne hidd hogy elszaladtam papírzsepiért:) csak elismerem ha valaki fainul játszik :) |
Quote:
Ettől függetlenül nem nevezném igazi beleszólásnak azt amit csináltatok, főleg hogy 4-5körökre jött ki ránk támadni. Szerintem fain játékos ilyet nem csinál, de biztos megvoltak az indokai. Mindenesetre nem érhet minket semmien kritika, hogy ülünk a babérjainkon és várjuk a hekiket ahogy a szánkba hullanak:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:11. |