![]() |
Szeretnék itt gratulálni annak a legalja többjelzőtnemírokmertbannolnak embernek, aki egy játékban is képes olyan eszközökhöz folyamodni, mint a beszivárgás másik országába, annak teljes lerombolása és szabiztatása, mindezt 3szor egymás után, csak azért mert ki tudja miért... De egy játékban.
Tényleg nem írok jelzőket, mert egyiket sem bírná el a fórum, de valahol mindig megdöbbent, hogy hogy lehet ennyire szánalmasan kicsinyes valaki. Mindegy honnan jött, miért tette, hogy jutott be, ezek egyike sem kisebbíti azt a tényt, hogy emberileg egy 0 lehet. (szerencsére nem vagyok károsult, de szerintem nem is kell annak lenni, hogy igazából fel tudjanak vele dühíteni) |
Mondanám,hogy ezért nem szabad megadni másoknak a jelszavad,de nem mondom,mert úgy tűnik országfeltörésről van szó:(
|
Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom.. Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt. Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már... Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem).. |
Quote:
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel.. Okos enged.. |
Quote:
csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):( |
Quote:
|
Quote:
Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is rengetegen jöttek, jó volt barátkozni. :) |
Mi ez hogy a Gmail már mobilszámot is kér egy regisztrációhoz?! azonosító kódot küldeni.. ezeknek agyukra ment a spamok elleni küzdelem.
még szerencse hogy van vagy 100 másik levelező, legközelebb talán már dns minta is kellene nekik |
Quote:
Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p |
Quote:
Csak hogy értsd ez nem személyes ez csak egy ténymegállapítás |
no, ennyi :( :mad::confused:
|
Nem hiszem eeeeel :mad:
Nem vagyok egy okostojás és idegeskedős de ennyire ostoba emberek hogy létezhetnek??:mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Még ezzel sincs gond, szeretem a tanítgatást... de amikor állítja a szövegértelmezésből adódó butaságát, ragaszkodik hozzá és én vagyok a hülye,hogy nemet mondok neki az kicsit sok. Apróság és nem is kéne kibuknom rajta, de a butaságot,az egyszerűséget nem bírom elviselni... |
Quote:
|
:mad::mad:
Nem hiszem el, hogy mi (hallgatók) lennénk ennyire sötétek az egyetemen. Adott egy tárgy, aminek a ZH-jára 8 heti anyagot kell elsajátítani... ZH-n átmegy 8%, pótZH-n pedig további 2%. Az normális, hogy a 2 forduló alatt összesen 10% megy át egy 200 fős csoportból? Mi lesz vizsgán a 14 heti anyaggal? :mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Én tartottam órát, és nem tudom hogy a semmire hogy lehet 2est adni. Engem is szidtak mert megbuktattam a csoport 70%át, de részemről semmi köze sem volt a fejpénzhez. |
Quote:
számvitel csoportból!!!!! nála 1 (egyetlen) emberke ment át, ő is csak azét, mert fullra szóról szóra vágta a könyvet. BGF-PSZF |
Quote:
En egyszer hallottam, hogy ket tanar beszelget az Elten, hogy panaszkodnak, hogy milyen sok uj elsost vettek fel es se terem, se tanero nincs eleg. Aztan mondta az egyik, hogy: most hogy nincs itt az xy, Neked kell megbuktatni majd nagy reszuket.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A pécsi egyetemen történtekről és a hozzá kapcsolódó anyagokról szóló cikkek miért a Bulvár rovatban vannak az Index.hu -n?
|
|
Quote:
|
Quote:
Anarchiát akarunk!" Jah a punkoknak:D |
Politikát a......... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár ha csak egy ember van, aki folyton máshova irogatja, akkor......... Ugye be lehet tartani ezt az egyszerű kérést? |
Quote:
|
Quote:
|
Egyetemisták
Az egyetemi színvonalra visszatérve van egy kis történetem, amikor meghallottam majdnem kiestem a padból.
Diplomácia történet, A hidegháború szakaszait tanuljuk, a tanár felírja a táblára, hogy Coldwar és megkérdezi hogy vajon miért így hivták. Erre valaki azt mondja, hogy: "Azért mert télen vívták meg." Hát a tanár azt se tudta, hogy köpjön vagy nyeljen. De a még viccesebb, hogy az osztály fele nem értette miért röhög a másik fele a leányzóról nem is szólva aki mondta. A másik meg annyira nem ütős de azért ott van a szeren. tanár kérdezi mikor volt a Habsburg örökösödési háború erre hátulról valaki: XIX. század. Jó, hogy az emberek nagy része sem tudná, de azért egy történelem hallgatónak jó lenne legalább az évszázadot tudnia, ha nem is napra pontosan. |
Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet :eek: |
Quote:
|
Quote:
Jelöld a fórumokat olvasottnak:) |
Quote:
|
Quote:
valahogy a gyorsul a világ egyre hülyébbek leszünk... |
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |