Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Von 11-04-2009 23:33

Szeretnék itt gratulálni annak a legalja többjelzőtnemírokmertbannolnak embernek, aki egy játékban is képes olyan eszközökhöz folyamodni, mint a beszivárgás másik országába, annak teljes lerombolása és szabiztatása, mindezt 3szor egymás után, csak azért mert ki tudja miért... De egy játékban.
Tényleg nem írok jelzőket, mert egyiket sem bírná el a fórum, de valahol mindig megdöbbent, hogy hogy lehet ennyire szánalmasan kicsinyes valaki.
Mindegy honnan jött, miért tette, hogy jutott be, ezek egyike sem kisebbíti azt a tényt, hogy emberileg egy 0 lehet.

(szerencsére nem vagyok károsult, de szerintem nem is kell annak lenni, hogy igazából fel tudjanak vele dühíteni)

Tsobi 11-04-2009 23:54

Mondanám,hogy ezért nem szabad megadni másoknak a jelszavad,de nem mondom,mert úgy tűnik országfeltörésről van szó:(

Vent 11-05-2009 07:02

Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom..
Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt.
Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már...
Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem)..

Tsobi 11-05-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 227941)
Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom..
Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt.
Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már...
Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem)..

Azért,mert egyesek nem tisztelik ezeket a dolgokat, Te és én még hirdethetjük a helyes igét. :)
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel..

Okos enged..

Vent 11-05-2009 12:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227978)
Azért,mert egyesek nem tisztelik ezeket a dolgokat, Te és én még hirdethetjük a helyes igét. :)
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel..

Okos enged..

mást nem is tehet az ember..

csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):(

Tsobi 11-05-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 227980)
mást nem is tehet az ember..

csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):(

Ez azért nem hosszútávfutás.. :)

Vent 11-05-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227982)
Ez azért nem hosszútávfutás.. :)

természtesen én is tudom, de kb. nyolc évig jártam minden évben, olykor több alkalommal is versenyre, és nem azért szerettem, mert megmutathattam, hogy jobban tudom a rovást, mint mások, hanem mert nagyon jó társaság volt.
Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is rengetegen jöttek, jó volt barátkozni. :)

Princ 11-06-2009 17:53

Mi ez hogy a Gmail már mobilszámot is kér egy regisztrációhoz?! azonosító kódot küldeni.. ezeknek agyukra ment a spamok elleni küzdelem.
még szerencse hogy van vagy 100 másik levelező, legközelebb talán már dns minta is kellene nekik

Bogár 11-08-2009 00:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228282)
Azért mert te olyan nagy játékosnak gondolod magad attól még nem vagy az (...)

Sohasem értettem az ehhez hasonló beszólásokat a megbeszéléseknél. Ez akar lenni a végső elkeseredés, amikor a vitában semmiféle ellenérvet nem tudtok felhozni?

Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p

Serg 11-08-2009 00:48

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 228284)
Sohasem értettem az ehhez hasonló beszólásokat a megbeszéléseknél. Ez akar lenni a végső elkeseredés, amikor a vitában semmiféle ellenérvet nem tudtok felhozni?

Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p

Ezen ne múljon: vedd úgy hogy neked is szólt.
Csak hogy értsd ez nem személyes ez csak egy ténymegállapítás

Hex 11-19-2009 06:36

no, ennyi :( :mad::confused:

Tsobi 11-23-2009 10:22

Nem hiszem eeeeel :mad:
Nem vagyok egy okostojás és idegeskedős de ennyire ostoba emberek hogy létezhetnek??:mad::mad:

Hex 11-23-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229972)
Nem hiszem eeeeel :mad:
Nem vagyok egy okostojás és idegeskedős de ennyire ostoba emberek hogy létezhetnek??:mad::mad:

kifejted bővebben?

Tsobi 11-23-2009 10:38

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 229975)
kifejted bővebben?

Beléptem ismeretlenekhez szövibe.. jófejeknek tűntek, nem volt semmi gond. Én buta azt hittem,hogy mivel van kék számuk, akkor alapvető, a játékhoz szükséges információkat nem kell elmagyarázni..

Még ezzel sincs gond, szeretem a tanítgatást... de amikor állítja a szövegértelmezésből adódó butaságát, ragaszkodik hozzá és én vagyok a hülye,hogy nemet mondok neki az kicsit sok.

Apróság és nem is kéne kibuknom rajta, de a butaságot,az egyszerűséget nem bírom elviselni...

Hex 11-23-2009 10:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229977)
Beléptem ismeretlenekhez szövibe.. jófejeknek tűntek, nem volt semmi gond. Én buta azt hittem,hogy mivel van kék számuk, akkor alapvető, a játékhoz szükséges információkat nem kell elmagyarázni..

Még ezzel sincs gond, szeretem a tanítgatást... de amikor állítja a szövegértelmezésből adódó butaságát, ragaszkodik hozzá és én vagyok a hülye,hogy nemet mondok neki az kicsit sok.

Apróság és nem is kéne kibuknom rajta, de a butaságot,az egyszerűséget nem bírom elviselni...

sebaj Tsobi, a nagy csapatot újra összehozzuk 5. szinten ;)

Xeper 11-23-2009 11:09

:mad::mad:
Nem hiszem el, hogy mi (hallgatók) lennénk ennyire sötétek az egyetemen.
Adott egy tárgy, aminek a ZH-jára 8 heti anyagot kell elsajátítani... ZH-n átmegy 8%, pótZH-n pedig további 2%. Az normális, hogy a 2 forduló alatt összesen 10% megy át egy 200 fős csoportból? Mi lesz vizsgán a 14 heti anyaggal?

Hex 11-23-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 229987)
Nem hiszem el, hogy mi (hallgatók) lennénk ennyire sötétek az egyetemen.
Adott egy tárgy, aminek a ZH-jára 8 heti anyagot kell elsajátítani... ZH-n átmegy 8%, pótZH-n pedig további 2%. Az normális, hogy a 2 forduló alatt összesen 10% megy át egy 200 fős csoportból? Mi lesz vizsgán a 14 heti anyaggal?

fejpénzre mennek még mindig. Nálunk annó adóból, 60-ból 6-an mentek át, és ebből ketten azért, hogy érvényes legyen a vizsga...

Ildee 11-23-2009 11:26

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 229988)
fejpénzre mennek még mindig. Nálunk annó adóból, 60-ból 6-an mentek át, és ebből ketten azért, hogy érvényes legyen a vizsga...

Azért nem (teljesen) így megy ez.
Én tartottam órát, és nem tudom hogy a semmire hogy lehet 2est adni. Engem is szidtak mert megbuktattam a csoport 70%át, de részemről semmi köze sem volt a fejpénzhez.

Hex 11-23-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 229989)
Én tartottam órát, és nem tudom hogy a semmire hogy lehet 2est adni. Engem is szidtak mert megbuktattam a csoport 70%át, de részemről semmi köze sem volt a fejpénzhez.

pénzügy szigorlat. pénzügy tanszék feje tartotta.

számvitel csoportból!!!!! nála 1 (egyetlen) emberke ment át, ő is csak azét, mert fullra szóról szóra vágta a könyvet. BGF-PSZF

Remedy 11-23-2009 11:35

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 229989)

Ugyan mar. Ha egy tanar meg akar buktatni valakit, akkor meg is teszi.

En egyszer hallottam, hogy ket tanar beszelget az Elten, hogy panaszkodnak, hogy milyen sok uj elsost vettek fel es se terem, se tanero nincs eleg. Aztan mondta az egyik, hogy: most hogy nincs itt az xy, Neked kell megbuktatni majd nagy reszuket....

Ildee 11-23-2009 12:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229991)

En egyszer hallottam, hogy ket tanar beszelget az Elten, hogy panaszkodnak, hogy milyen sok uj elsost vettek fel es se terem, se tanero nincs eleg. Aztan mondta az egyik, hogy: most hogy nincs itt az xy, Neked kell megbuktatni majd nagy reszuket....

Biztos hogy ilyen is van, de merem állítani hogy a hallgatók hozzáállása is mérvadó sokszor.

Dragi 11-23-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229991)

Ez így van, bármikor tud olyat kérdezni egy tanár vagy úgy megcsavarintani a kérdést hogy köpni nyelni ne lehessen rá :)

Andrew 11-23-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 230016)
Ez így van, bármikor tud olyat kérdezni egy tanár vagy úgy megcsavarintani a kérdést hogy köpni nyelni ne lehessen rá :)

Nálunk egyik tárgy egy fejezeténél közölte a gyakvezető, hogy annyira nincs egyetértés a témában, hogy még ők is tudnának egymástól olyat és úgy kérdezni, hogy azzal kifognának a másikon :D

Tsobi 11-30-2009 17:14

A pécsi egyetemen történtekről és a hozzá kapcsolódó anyagokról szóló cikkek miért a Bulvár rovatban vannak az Index.hu -n?

Tsobi 12-24-2009 19:25

http://valtozas.org/

:mad:

Andrew 12-24-2009 19:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233652)

Szavazz érvénytelenül??? Tudjuk, hogy ez kiknek kedvezne...

Kutyuleee 12-24-2009 19:45

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 233653)
Szavazz érvénytelenük??? Tudjuk, hogy ez kiknek kedvezne...

"Nem vagyonegyenlőséget akarunk, hanem esélyegyenlőséget, nem osztályharcot, hanem az osztályok megszűntetését, nem azt akarjuk, hogy egy kisebbség helyett most a többség uralkodjon, el akarunk törölni mindennemű uralmat.
Anarchiát akarunk!"

Jah a punkoknak:D

Ati 12-24-2009 20:19

Politikát a......... :)

Debilke 12-24-2009 20:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233652)

Tsobi, nem lehetne az ilyet a hétköznapokra hagyni? Miért muszáj ilyenkor is ezzel foglalkozni... ?

Pepa 12-25-2009 08:36

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 233665)
Tsobi, nem lehetne az ilyet a hétköznapokra hagyni? Miért muszáj ilyenkor is ezzel foglalkozni... ?

Mert Tsobi, Tsobi és ezen nem tud változtatni.

Tsobi 12-25-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 233665)

Ha politika témát nyitottam volna, akkor azt mondom igazad van, de a dühöngőbe dühöngeni kell jönni és ez engem ünnepnapokon ugyanúgy dühít, mint hétköznapokon. :)

Ati 12-25-2009 10:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233694)
Ha politika témát nyitottam volna, akkor azt mondom igazad van, de a dühöngőbe dühöngeni kell jönni és ez engem ünnepnapokon ugyanúgy dühít, mint hétköznapokon. :)

A politikának a politika témán kívül sehol máshol nincs helye. A dühöngőben sem. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor egyértelműbbé fogom tenni, és sehol nem lehet az egész fórumon. Azt gondolom, hogy viszonylag egyszerűen követhető most is, hogy politika csak a politika témában, de ha ez gondot okoz, akkor tényleg csak a politikai témájú beírások teljes tiltása marad.

Bár ha csak egy ember van, aki folyton máshova irogatja, akkor.........

Ugye be lehet tartani ezt az egyszerű kérést?

Tsobi 12-25-2009 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233696)
A politikának a politika témán kívül sehol máshol nincs helye. A dühöngőben sem. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor egyértelműbbé fogom tenni, és sehol nem lehet az egész fórumon. Azt gondolom, hogy viszonylag egyszerűen követhető most is, hogy politika csak a politika témában, de ha ez gondot okoz, akkor tényleg csak a politikai témájú beírások teljes tiltása marad.

Bár ha csak egy ember van, aki folyton máshova irogatja, akkor.........

Ugye be lehet tartani ezt az egyszerű kérést?

Természetesen. :)

Ati 12-25-2009 10:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233697)
Természetesen. :)

Köszönöm. :)

Khazad-Dum 12-25-2009 11:05

Egyetemisták

Az egyetemi színvonalra visszatérve van egy kis történetem, amikor meghallottam majdnem kiestem a padból.
Diplomácia történet, A hidegháború szakaszait tanuljuk, a tanár felírja a táblára, hogy Coldwar és megkérdezi hogy vajon miért így hivták. Erre valaki azt mondja, hogy: "Azért mert télen vívták meg." Hát a tanár azt se tudta, hogy köpjön vagy nyeljen.
De a még viccesebb, hogy az osztály fele nem értette miért röhög a másik fele a leányzóról nem is szólva aki mondta.

A másik meg annyira nem ütős de azért ott van a szeren. tanár kérdezi mikor volt a Habsburg örökösödési háború erre hátulról valaki: XIX. század.
Jó, hogy az emberek nagy része sem tudná, de azért egy történelem hallgatónak jó lenne legalább az évszázadot tudnia, ha nem is napra pontosan.

Tsobi 01-04-2010 21:46

Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

:eek:

Andrew 01-04-2010 21:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235033)
Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

Aki rosszul viselkedik :p:D

J.Ati 01-04-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235033)
Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

Üdvözlünk Tsobi!

Jelöld a fórumokat olvasottnak:)

Tsobi 01-04-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 235038)
Aki rosszul viselkedik :p:D

Erre tudnék valamit írni, de meglehet akkor egy pöppet hosszabb ideig nem látogatnám a fórumot. :)

Gabro 01-05-2010 07:02

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 233702)
Az egyetemi színvonalra visszatérve van egy kis történetem, amikor meghallottam majdnem kiestem a padból.
Diplomácia történet, A hidegháború szakaszait tanuljuk, a tanár felírja a táblára, hogy Coldwar és megkérdezi hogy vajon miért így hivták. Erre valaki azt mondja, hogy: "Azért mert télen vívták meg." Hát a tanár azt se tudta, hogy köpjön vagy nyeljen.
De a még viccesebb, hogy az osztály fele nem értette miért röhög a másik fele a leányzóról nem is szólva aki mondta.

A másik meg annyira nem ütős de azért ott van a szeren. tanár kérdezi mikor volt a Habsburg örökösödési háború erre hátulról valaki: XIX. század.
Jó, hogy az emberek nagy része sem tudná, de azért egy történelem hallgatónak jó lenne legalább az évszázadot tudnia, ha nem is napra pontosan.

:D
valahogy a gyorsul a világ egyre hülyébbek leszünk...

All times are GMT +1. The time now is 14:03.