![]() |
Quote:
|
Quote:
Csak valamit kellett kommentnek írni oda :D |
Quote:
|
Quote:
|
anarch dipi
Görög-Magyar egyesület (#575505) [5/Y]
Föld: 181 hektár Katona: 295 Népesség: 1.925 Védő: 69 Foglalkoztatottság: 100% (-410) Támadó: 60 Pénz: 793.248 Íjász: 72 Étel: 3.897 bála Lovas: 105 Rúna: 39.928 rúna Elit: 484 Morál: 73 % Varázsló: 15 Katonai morál: 93 % Tolvaj: 0 Szövetség: szövetség tagja Faj: Fél-elf Személyiség: Tábornok Hírnév: 33 Érték: 8.530 Helyezés: 4.966 / 5.408 2vip-ért! 2 vip ez az ori:confused::rolleyes: |
2009-04-18 08:20:29
Helyezés: 5481 Érték: -1 Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testű, sörfőzdetulajdonos marihuánatermesztő szupermodell ismeretségét, ingyenes koncertjegyekre való jogosultság és új tapasztalatokra nyitott lány ikertestvér előny! |
Helyezés: xxx
Érték: xxxxxx szasztok egy hatalmas nagy csatához keresünk szöviket. emberek vagyunk, és harcosok. mindenkinek a jelentkezését várjuk. legyen egy jó sereged, és már tag vagy. Üdv: adolf A vicc benne hogy mind2 szövijének és neki is van párszáz védő egysége (nem íj hanem védő) azon kívül 10-20 db minden másból :) és persze az ember harcos sem elhanyagolható tény :D |
Quote:
|
Az idézett ország azóta törölve lett, tehát már a dipiben sem olvasható kiről van szó, tehát infot nem adtam ki senkiről :)
|
Quote:
|
Helyezés: 164
Érték: 23977 Szövi érdekel lépj be hozzám : Követelmény napi 1szer belépj , és nem kell profinak lenned ez csak egy szeretet teljes szövi :D gyorsban napi egyszer.. lassúban még elmegy na,de gyorsban:rolleyes: |
Quote:
Gyorsan letud mindent :D |
Quote:
Csináltam egy gömböt és nem valami fényes:D |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Hali! Szövetségünk 4. tagot keres, Élőholt személyében, akinek legalább 10.000 varija van, és tolvaj a személyisége! Kezdők kíméljenek, a többit zöldben :) Üdv! __________ Remélem ezt valaki csak viccnek szánta :) |
Quote:
|
Ez is hasonló, csak anarchban :)
xxx 2009-04-20 20:17:09 Helyezés: xxx Érték: 73415 vernék orit d-ben :) és 2 korre zombi tolisal varissal szoviznék :) a 2 korre is csak azé nehogy aszongyák rasszista vagyok :P |
Pár szövetségest keresek,szeretek varázsolni és hadakozni.
Minden nap felnézek 1-3 alkalommal. Faj: Ember Személyiség: Varázsló Végre valaki,aki csak azért játszik,mert élvezi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Bárkihez satlakozok csak ne támadjanak."
:) |
Quote:
|
Quote:
Senki se támadja Őt... :) |
Quote:
|
XXX
XXXX-XX-XX XX:XX Helyezés: XXX Érték: XXXX Hy szövit keresek!A feltétel az hogy egymásnak nem ártunk!üzibe kérem a jelentkezéseket |
Quote:
|
"csá mindenkinek
toli vaok akit érdekel,szóljon" Hát, engem ez annyira nem érdekel, úgyhogy nem szólok... :D:D:D:D:D:D |
Helyezés: 100
Érték: 20467 csá mindenkinek toli vaok akit érdekel,szóljon brr.. végre 2 körös :D |
ez nagyon tetszik :)
Helyezés:xx Érték: xxxxx szövit keresek. feltétel: napi max 2 kilépés. Látom kell az aktivitás :D |
Üdv a nevem Csák Máté a Híres történelmi alak! és a Cserépvár kapitánya! én uralom Magyarország egész Északi és Tiszai részét!
Az a Célom hogy meghódítsam a világot! és minél több gyarmatra és Birodalomra és MEGBÍZHATÓ szövetségesekre tegyek szert! Üdv Cserépvár kapitánya! |
MNT-t kötök bárkivel.Ez egy vissza nem térő alkalom mert most adom fel utoljára a hirdetést ;)
szerintetek lehet kettőt kérni, hogy legyen tartalék is? |
Quote:
|
Szövetséget alapítok 2 tag kerestetik!
Csak olyan jelentkezzen aki tapasztalt és az alábbi feltételeknek megfelel. Feltételek: +Faj: Ork (hadi) vagy Óriás (hadivari) +Személyiség: Vándor, de lehetőleg több +Távolság: Lefele max 3kör felfele akár 5kör +Tartalék: Minimum 2 milliárd +Kényelem: Vip, Msn +Elérhetőség: 0h-24h belépési lehetőség akár wapról, akár gépről. Ujrázás előtt álunk majd ujrázás után Óriások leszünk úgyhogy a mostani gömbömre nincsmit adni. Amiket leírtam nálunk mind meg vannak hacsak 1-2 apróbb dolog hiányzik csak akkor is jelentkezz. Itt legalább leírta, hogy mik a követelmények feketén-fehéren. |
A másik kedvenc: A második Csák Máténk
xxxxx-xxxxxx egy olyan hely, amely a régi korok sötétjében van jelen. E földön bármi megtörténhet mire nem gondolnál; ha erre vetődsz, életed nincsen biztonságban, hiszen e hely a HALÁL földje! Nevét a Halál Uráról xxxxx-ról kapta, ki kemény vasszigorral kormányozza országát. Ki gonosz szándékkal élsz ellene rettegj, hiszen a HALÁL rád sincsen tekintettel, nem válogat és téged is rabszolgájává tesz Sötét Országában. Viszont, ha a HALÁL-t választod szövetségesedül, jól jársz, hiszen xxxxx (a HALÁL ura) az, ki hűséges, sohasem csap be és mindig beváltja az ígéretét! xxxxx célja, hogy országának uralmát, a HALÁL kultúráját egy hatalmas, Sötét Birodalom-ba szervezze és kiterjessze az élők földjeire, népeiket saját népévé téve. A Halál Sötét Birodalma, Hűlon, a HALÁL ura vezetésével elvezeti SZÖVETSÉGESEIT is a Káosz Kertjébe ahol minden nélkülözés véget ér, és vezető pozíciókat ad nekik a leigázott rabszolga-népek felett! Én szóltam MELKOR xxxxx, a hatalmas úr nevében! [Remélem ez a bevezető kedvet ad azoknak a játékosoknak, akik szeretnének egy jól megjátszott történetű és jól megjátszható szövetségben végigjátszani ezt a szintet! Várom a harcos és néhány varázslós ország jelentkezését! (Szintem ne tévesszen meg más csoportban régen jelen vagyok!)] xxxxx |
"hé akkor jöhetnél"
Lényeges információkkal teletűzdelt szövikeresés. :D |
"Két hét múlva összeálló szövibe indítok tagtoborzást. A feltételek:
- vagy legyél vérprofi és legyen VIP-ed - vagy legyél lelkes amatõr, nagy aktivitással, játékszeretettel és legyen VIP-ed - vagy legyél nagymellû szõke (nõ), saját tulajdonú kocsmával, itt a VIP-et én állom." :D:D:D |
"szövetséget keresek fajom: oriás személyiségem:tolvaj seregem: 100 védő 72 támadó
50 tolvaj 60 varázyló 88 elit " A tartalom az egy dolog, de a helyesírás és a szerkesztés sem semmi :eek: |
Üdvözlégy!
Újfent, sajnálatos módon távozni kényszerült az egyik bajtársunk így muszáj a toborzás nemes útjaira lépnünk az üres hely betöltése végett! Tehát! Szeretnénk egy komoly aktivitással rendelkező éves tapasztalattal minimum bíró hadis szakértőt aki pacikkal izmos 40% feletti barakkal támogatja hadseregünk létszámát és persze, de nem utolsó sorban a fórumon való eszmefejtéseinket is figyelemmel kíséri és 'akár' véleményét is nyíltan elénk tárja. Nos még1*! faj: Óriás,Gnóm illetve törpicsek/ szem.: (kereskedő,tudós/törpénél gazdálkodó is szóbajöhet/) egyéb: 40%< barakk, tömérdek ló (20ezer körülire gondoltam ...) és de nem utolsó sorban napi 4+ aktivitás, nem tegnapi múlt... (Az ork mint hadis nem igazán örvendetes! Amíg nem vagyunk tisztába az ori gazdi képességeivel addig nem szívesen vállalunk ork szövetségest. Sajnos felénk nézve túl nagy a rizikó faktor...) A hangulat nálunk nem katonás! Nem vagyunk bunyevácok, idétlenek! Esetleges kérdésekkel vagy az érdeklődés tudtomra juttatása végett írj bátran! ;) Üdvözlettel, Gixer! Nekem nagyon tetszik! :) |
ha ork toli vagy vagy esetleg hulla varazslo akkor kozottunk a helyed. Csak annyit kerunk, hogy a gep elott eldd az eleted :) a tobbi megy magatol.
|
Pályázati felhívás!
Szövink állást hirdet egy tolvajkasztba tartozó kleptomániásnak, VIP-es végzettséggel! |
All times are GMT +1. The time now is 15:14. |