Quote:
Originally Posted by Synkel
(Post 143772)
Remy, elárulok neked valamit. Mostanra Csokibácsit is rég beelőztem volna elismertség tekintetében, ha nem lenne komoly "rajongótáborom" akik minden alkalmat megragadnak, hogy pirosat adjanak:) Könnyű neki, csak zöldet kap:P
Veled meg egészen addig egyetértettem, míg bele nem kevertél engem is. Mondd csak, a környezeted nem unja még, hogy otthon pl ülsz a buszon és elkezdesz arról regélni, milyen egy senkiházi is ez a Synkel? Vagy ilyenekkel csak a hódosokat traktálod? És mielőtt félremagyaráznád, tudom, hogy utálsz, nem is zavar, de már kezd fárasztó lenni, hogy olyan ügyekbe is belekavarsz erőnek erejével amiből addig kimaradtam.
|
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod? :)
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less... :)
Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit... :)
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod... :)
Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja... :)