Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Andrew 12-16-2007 23:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 143787)
Micsoda egy alkesz fórum ez :eek:

azt hiszem mentségemre csak a 3 nagy székely igazságot tudom fölhozni...
"A sör nem alkohol.
A nő n..."

J.Ati 12-16-2007 23:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 143783)
Csak a szép mosolyodért Neked is adnék,de nincs módomban :o

Inkább a nagy párbajon adj nekem egy kis előnyt és akkor szépen fogok mosolyogni;):D:D

tényleg..Most akkor te,vagy én rendezzem végül?:)

J.Ati 12-16-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 143792)
azt hiszem mentségemre csak a 3 nagy székely igazságot tudom fölhozni...
"A sör nem alkohol.
A nő n..."

A nő??
Mi a nő?

Gondolok valamire ,de biztos nem azt akartad írni:rolleyes::)

Andrew 12-17-2007 00:09

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 143794)
A nő??
Mi a nő?

Gondolok valamire ,de biztos nem azt akartad írni:rolleyes::)

direkt nem folytattam... a másik két igazság most tárgytalan :)

Tsobi 12-17-2007 00:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 143793)
Inkább a nagy párbajon adj nekem egy kis előnyt és akkor szépen fogok mosolyogni;):D:D

tényleg..Most akkor te,vagy én rendezzem végül?:)

Milyen előnyre gondoltál? :)

J.Ati 12-17-2007 00:26

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 143797)
Milyen előnyre gondoltál? :)

hááát mondjuk legyél hulla:D

Tsobi 12-17-2007 01:01

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 143798)
hááát mondjuk legyél hulla:D

Láttam már olyan párbajt,ahol az illető hullával nyert :)

Kutyuleee 12-17-2007 01:02

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143773)
Most nem hót mind1 kinek mennyi van? :)
Hihetetlen miken tudtok vérre menő vitákat folytani :)

Kapcsoljátok ki szépen a megjelenítését legyen mindenkié szürke hisz úgy is csak a Remy érdemli meg :P

persze adminként könnyen beszélsz ennyi zöld téglával:P
De egyetértek legyen mindenki szürke. elösször jöjjenek a világosszürkék... (ahogy Hofi mondaná:D)
Miért baj az ha valaki népszerü???
Dragi, Dit ha nem kapcsoljátok vissza a kijelzést akkor nagyon morci leszek és azt nem akarhatjátok ti sem!!!

Miért kell elrejteni hogy titeket szeretnek???
Én úgy érzem, hogy ez a játék elsősorban nem arról szól, hogy ki a legjobb, vagy ki a legokosabb, vagy ki maga a nagy Remy, hanem a kapcsolatokról, a társaságról, a jó hangulatról. Sztem ettől lehet ilyen sikeres ez a játék. És vhogy úgyérzem itt külsőn az elismertség is erről szól. egy játékban aminek a motorját a társaság adja, miért kéne máshogy müködnie egy fórumnak??? A külső fórum 85%-a az ökörködésről szól, van kb 10% normális beszélgetős téma, és a maradék 5% a megbeszélések.

(Azért is adtam Remynek zöldet, hogy ne csak az okosságai miatt legyen neki:D:D)

Remedy 12-17-2007 01:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 143772)
Remy, elárulok neked valamit. Mostanra Csokibácsit is rég beelőztem volna elismertség tekintetében, ha nem lenne komoly "rajongótáborom" akik minden alkalmat megragadnak, hogy pirosat adjanak:) Könnyű neki, csak zöldet kap:P

Veled meg egészen addig egyetértettem, míg bele nem kevertél engem is. Mondd csak, a környezeted nem unja még, hogy otthon pl ülsz a buszon és elkezdesz arról regélni, milyen egy senkiházi is ez a Synkel? Vagy ilyenekkel csak a hódosokat traktálod? És mielőtt félremagyaráznád, tudom, hogy utálsz, nem is zavar, de már kezd fárasztó lenni, hogy olyan ügyekbe is belekavarsz erőnek erejével amiből addig kimaradtam.

Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod? :)
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less... :)

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit... :)
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod... :)

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja... :)

Remedy 12-17-2007 01:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143773)
Most nem hót mind1 kinek mennyi van? :)
Hihetetlen miken tudtok vérre menő vitákat folytani :)

Kapcsoljátok ki szépen a megjelenítését legyen mindenkié szürke hisz úgy is csak a Remy érdemli meg :P

Goldy mostanaban szokasosan kedves vagy velem szemben... Kezdem megszokni :P

All times are GMT +1. The time now is 12:24.