![]() |
Érdekes ötlet :)
200% körül maximalizált erő mellett még mindig alulmarad egy normális orkkal szemben, de egészen életképesnek tűnik... Kiegészíteném annyival, hogy míg az ork tekizhető, addig ezzel az értékkel nem lehet mit kezdeni. Mi lenne, ha a beépítetlen hektárok alapján viszont levonódna az értékéből? Tehát Kimegy egy 10k hekis hulla megkapva minden bónuszát(mondjuk 100% bónusz-->200% haderő), de ha legyújtanak/rengetnek róla 500 hekit, akkor már az induló haderejének 75%-a (200%-500/1000*100=150% ) érkezne meg :) |
Quote:
|
Quote:
200%-os maxot 1000hektárnál érné el a képlet szerint, és mint látható 1100hekin az ork jóval erősebb. Tehát azért annál följebb kéne a maxnak lennie. (Most 1,4*1,3=1,82 a max, ezt 2-re emelni nem nagy kegy) 5% leégetésével pedig bukjon 50% támadóerőt, az azért nem sok egy kicsit? |
Quote:
|
Quote:
|
huhh, micsoda ötletek itten :):)
hát nekem tetszik az alap ötlet, az iszonyat nagy haderő bónusszal, bár én is vhogy négyzetesen vagy gyökösen oldanám meg, hogy ne legyen már egy 100k hekis hullának 1000% bónusza ;) próbálkozom majd ehhez képletet gyártani, de időbe telik :p |
Quote:
De ha a hulla ezt megkapná, vagyis ezt a tervezett erősítést, egy bizonyos csoportonkénti értékig, tuti, hogy fordulás után hulla lennék!(Aki felfordul úgyis hulla lesz, nem? :D:D:D) Régen is szerettem vele játszani, így meg külön élmény lenne, hogy egyáltalán haladni is lehet vele minden csoportban. off.: vale 103! Jössz egy sörrel! A nyíregyi talira gyere! :D on |
Quote:
A linearitásra szerintem szükség van, hogy a képlet egyszerű és közérthető maradjon. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:36. |