Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Eke 09-08-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190003)
Van egy olyan szabaly is, hogy ha palyaelhagyas kozben sikerul poziciot elorelepned, akkor vissza kell engedned azt, akit igy (szabalytalanul) megeloztel...

És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?Aszem itt az egyformaság témája forog fenn.Mindenki egyforma(nem forma1),csak vannak akik egyformábbak.

Stev 09-09-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 190034)
És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?Aszem itt az egyformaság témája forog fenn.Mindenki egyforma(nem forma1),csak vannak akik egyformábbak.

Azért az túlzás hogy visszaengedte! Oké, megvárta hogy Raikkönen előrébb legyen, de az egyenesbe sokkal előnyösebb helyzetbe érkezett mikor visszaért a pályára, mivel Kiminek igencsak fékeznie kellett a pályán a kanyarban, ezért nem lett volna szabad abban a pillanatban elmennie mellette ahogy visszabújt mögé.

dreaman68 09-09-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189976)
Bar fanatikus Kimi rajongo vagyok, de azert szerintem cseppet tulzas gyengenek nevezni Massat. :)

lehet az ellenszemvem is befolyásolt de f1 ben van más tehetségesebb pilóta aki gyengébb csapatban van... és ez mindig is zavart h massa azért került a ferrarihoz mert a menedzsere jean todt fia (ha nem jól írnám a nevet elnézést)

dreaman68 09-09-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 190034)
És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?

lendületben maradt

Stev 09-09-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 190156)
lehet az ellenszemvem is befolyásolt de f1 ben van más tehetségesebb pilóta aki gyengébb csapatban van... és ez mindig is zavart h massa azért került a ferrarihoz mert a menedzsere jean todt fia (ha nem jól írnám a nevet elnézést)

Ebben van igazság, de azért valahol jelezheti Massa tudását, hogy Schumi bevallottan azért vonult vissza, hogy Massának több lehetősége legyen a csapatban.

Azért a két Toro Rosso-s srácot megnézném valami komolyabb gépben!:cool:

Valezius 09-09-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 190157)
lendületben maradt

De hogy? :confused:
Ezt egy másik fórumra írtam, de ott se tudta senki elmagyarázni.
Quote:

Hamilton előrébb volt a kanyar után, láttuk. Raikönnen jött a tempójában,
egyszer csak Hamilton már nem előtte volt, hanem mellette, mögötte.
Hm, ilyen szerintem csak akkor tud megtörténni, ha Hamilton sebessége kisebb lesz, mint Raikönnené.
Utána egyértelműen mögötte volt, látta mindenki.
A levezetésből látszik, hogy nem lehetett nagyobb a lendülete.
Viszont a veresenybírók döntöttek, ennyi...

csabi 09-09-2008 14:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190160)
De hogy? :confused:
Ezt egy másik fórumra írtam, de ott se tudta senki elmagyarázni.

Viszont a veresenybírók döntöttek, ennyi...

ha Hamilton szabalyosan veszi be azt a kanyart, akkor is ekkora lendulete marad, v 1-2 masodpercre is lemarad Kimi mogott? az a kanyarlevagas akkor sem lett volna szabalyos, ha Lewis epp korozott volna vkit..

laci 09-09-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 190158)
.Azért a két Toro Rosso-s srácot megnézném valami komolyabb gépben!:cool:

Aha, egészen biztos vagyok abban hogy stabil pontszerzők lennéek. Mint ahogy Massa sem lenne sehol egy Toro Rossoban :)

Peti 09-09-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 190161)
ha Hamilton szabalyosan veszi be azt a kanyart, akkor is ekkora lendulete marad, v 1-2 masodpercre is lemarad Kimi mogott? az a kanyarlevagas akkor sem lett volna szabalyos, ha Lewis epp korozott volna vkit..

Hamiltonnak írtó nagyot kellett volna fékeznie hogy bevegye szabályosan azt a kanyart, s tuti 2-3 mp hátrányba került volna Raikönnenel szemben így meg szinte egyenesen ment végig + úgy engedte maga ellé Raikönnen hogy ő végig a jobb íven haladt, mig Raikönnen az eső miatt csúszóssá váló felgumizott ívre került, azzal a visszeengedéssel közel sem adta vissza azt az előnyt aminek akkor kellett volna lennie ha nem vágja le a kanyart, (mig Raikönnen visszaváltott 2-3 sebesséi fokot addig ő lehet egyet sem s ezen kell elgondolkodni)
hozzátéve még szeméyles megjegyzést tuti, hogy megelőzte volna késöbb Raikönnent mert jobb Hamilton a vizes pályán, de meg kellett volna várni a kövi kanyart,
ebben a vidiben lehet látni hogy mennyire nem volt szabályos H.

http://videa.hu/videok/sport/hamilto...QXvygSqBqLsioo

Peti 09-09-2008 15:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 190162)
Aha, egészen biztos vagyok abban hogy stabil pontszerzők lennéek. Mint ahogy Massa sem lenne sehol egy Toro Rossoban :)

A Ferrari Massat nem világbajnoknak vitte oda, hanem 2. számu pilótának, arra kellett nekik mint Barichello, közepesen jó versenyző de nem világbajnok tipus, Raikönnen világbajnoknak vitték oda, s az is lett

All times are GMT +1. The time now is 03:19.