![]() |
Quote:
Remélhetőleg erre Ts-sel bizonyitékot is adunk majd 1-2hónap múlva, hogy frissen fellépett orikkal, nulla A-s háttérklánnal is úgyanúgy teljesithető a csoport. |
Quote:
Volt, és kész. Quote:
Sok sikert hozzá :) |
Quote:
rögtön 2 példa arra,hogy hogy is lehetne ezt csinálni, 3.útnak példaként pedig nyugodtan lehet emliteni a volt klánodat mint jól szervezett elf klánt akik együtt vannak és segitik egymást. mind a 3 módszerre lehet társakat találni csak meg kell őket keresni, és tulajdonképpen ebből a 3 alapsémába minden fordulni vágyó játékos belefér az időráforditás fügvényében. Quote:
|
Quote:
|
szerintem meg nem csak beszélni kellene róla hanem már tetteknek is követni kellene a szavakat
|
Quote:
|
Quote:
Soknak tűnhet az az idő, amit említ Von, de nekünk nem a top 30% elérése volt a célunk, azt már jóval korábban elértük, valamint a játék mellett egyetemmel is aktívan foglalkoztam én pl, és a kollégiumi közösségünkben is fontos szerepet töltök be -messze nem a játék volt az első. Az is lassító tényező volt, hogy én kb 3 év Hódítómentes időszak után vágtam neki újra a csúcsok megmászásának. Tehát nem arról van szó, hogy volt már valaki, aki ezt meg tudta tenni, hanem kis gondolkodással, megfelelő játéktudással, szervezéssel megoldható teher nélkül ez a szint is. Aki nem képes összeszervezni a klánt, vagy egyszerűen nem is érti, hogy hogyan lehetne javítani a helyzetén, nem biztos, hogy a kék számot kiérdemelte, az nem ingyen pottyan az ember ölébe. Találkoztam nem egy kék hármassal, akik olyan alap dolgokkal nem voltak tisztában, hogy az állam leesett -szerintem nem szabad, hogy cél legyen ilyen játékosok további számokhoz való juttatása. |
Quote:
Ha így is, úgy is megszerezhető a kék szám, miért ne úgy szerezzem meg, hogy közben élvezem is a játékot? |
Quote:
A jelek szerint van 3 tábor. 1 nem akarnak változtatni nekik jó minden ahogy van 2 változtatni akarnak, de fogalmuk nincs hogyan 3 változtatni akarnak fix hekire belátható teljesítésre a három tábor érdekei soha nem fognak egyezni, és akkor mégis hogy lesz akkor eldöntve? feldobunk egy érmét? ha fej akkor 1-es tábor ha írás akkor 3-as tábor ha megállna az élén akkor 2-es tábor ? mert nekem ez az egész megbeszélés ilyennek tűnik |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:40. |