![]() |
Rendben! :D
OK vettem! Újra marad! :D |
Quote:
ne profikra gondolj mint Pool, hanem szegény kezdöre aki eljutott a 2B-re és sajnos roszat lépett:DD bár az is igaz eleinte 2B 200 hekin nyugodtan tud termelni, nyugodtabban mint az 5-be |
Quote:
|
Most akkor belemehetünk a 3. szinten való 0 hektárról történő piacmanipulációkba, de a topic nem erről szól.
|
támogatom hogy 3 milla teki fajtánként legyen az ujrázható maximum
a runát szerintem egy 100-200 misinek meg lehetne hagyni mert 10 millio nevetséges mennyiség... és a képzésben felvihetőket nem kéne piszkálni,mert az jól van ugy ahogy van |
Szerintem még sokan azt sem tudják miről is beszélnek igazán. Hogy jön ide, hogy 2.-3.szintről 200hekire kéne ujrázni? Szó sincs arról, hogy bárkinek el lenne véve az ujrázási lehetősége, a mostani szabályváltozás az emberek 99%át nem is érinti egyáltalán! A maradék 1% meg örülhet hogy eddig összekufárkodott magának milliárd tekit, azt is ugyanugy tudja magával vinni a továbbiakban, nem fog semmit elveszíteni! A topik még mindig az ujrázás RENDELTETÉSSZERÜ használatáról szól, ne keverjetek már bele minden hülyeséget sztem.
|
Quote:
Én úgy látom Te nem értetted miről volt ott szó :p |
Quote:
Elég ha annyit elárulsz, mi köze van ehhez a topikhoz:P mer semmi |
Quote:
ne legyen teljes off.. anarchra ugyanúgy 10 milla rúna 24 milla teki lesz a limit?:) |
Hát, gyerekek, én másfél órája olvasom a topikot, de nem látom a tuti kiutat. A türelmem is elfogyott, fogalmam sincs, most éppen mi lenne a megoldás.
Illetve talán mégis: Szerintem az újrázás korlátozása csak tüneti kezelés. Az utalásokat kellene megnehezíteni-megdrágítani kicsit. Miért ne újrázhatna bárki akárhányszor, ha eközben nem tudná a piacon átpasszolni a szajrét a szövinek vagy másképp "baráti" orinak? Most úgy tűnik, hogy sok problémára jelentene egyszerű megoldást, ha a piacon nem csak a maximális, hanem a minimális ár is meg lenne szabva. Nem tudom, mi lenne ennek a helyes mértéke, de mondjuk ha az aktuális ár 75%-a alatt, illetve 125%-a fölött nem lehetne kipakolni a dolgokat, talán nehezebb lenne utalgatni. Plusz a piac raktárnak használata is enyhülne. Aztán lehet, hogy mindez alapjaiban borítaná fel a kersekedelmet, de majd tik, okosok úgyis megmondjátok a tutit :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:56. |