![]() |
Quote:
|
12:27:35?
Huhh. Akkor nem én vagyok akit bántalmazni fogsz nemsokára, akkor épp nem voltam bent a B-s orimban. :D:D:D (tyühh.) |
komolyan nem értem. bevett szokás, hogy a topban lemnt-znek mindenkivel és termelnek. és ha egy idegen feljön és támadja a szinte életképtelen országokat máris ő a szemét meg bunkó meg jön a sírás, rosszabb esetben a fenyegetés. :(
|
Hudejól jártál... Engem a nagy mnt-sek leverettek, amikor megindultam feléjük... nem fenyegetés, nem anyázás, nem srás. csak pár szüvi, akik éjjel nappal bombáztak... kb 1 hétig birtam a top 30-ban. (nem top30%, hanem top30. félreértések elkerülése végett.)
|
Quote:
|
Elnézést, hogy offolok, illetve ennyire visszanyúlok a témában, de csak most olvastam az írtakat...
Szóval lényeg, hogy vicces dolgok ezek, amik vityuval történnek(tek?). Alapvetően nem értem, hogy egy fórumos beírásra miért játékon belül kell reagálni? Ezentúl még a receptes topicba is megfontoltan írok.:) Viszont ez jó példa volt vityunak, hogy mint minden játékosnak, neki is van hova fejlődnie még. Legközelebb talán a váratlanul támadó ország jár pórul.;) |
2008-01-22 18:07:18
XY eltárolnál egy élőhalit 200 körig? köszi WZ Komolyan bajban voltam,hogy mit is írhatnék erre...:D:D |
Quote:
|
Jó akkor valamelyik szövimmel morált kell javítanom a hétvégén!
Azért érdekes én a héten csak ma léptem fel és mégis azt jelezte tegnap reggel óta visszaléptem szabiról magyarán kódfeltörés és írok a supportra! Ezt aaz üzit azután kaptam, miután egy orit 2*2 sereggel bevertem, mert 2-3 hétttel korábban naon nagy volt a szája.Jah meg visszaírtam neki hogy írjon nyugodtan, úgyse léptem be az orijába :D |
Nekem ma a hodito szolt be, ilyet meg nem is lattam, eddig ilyen esetben csak eltunt a seregem. :) (Persze random tunt el, amikor taktikailag akartam eltuntetni, sose sikerult) :)
Sikertelen támadás. Miért? Mert úgy akarsz támadni, hogy újratöltöd az oldalt, amikor direkt kértünk, hogy ezt ne tedd. Ha támadni szeretnél, kérjük, hogy indíts új támadást! Tok jot nevettem rajta :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |