Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

dzsigolo 12-06-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 52014)
Ahhoz hogy mit tudsz sokba nfügg a klánodtól.Nem mind1 hogy milyen lehetőségeid vannak.De szerintem a kronikázás A ban már ritka.Nem mondom hogy nincs de nem erre kell gondolni elsősorban

hát nem tudom alba,egyik klántagom kronikábol probál elörehaladni,de nem igazán jön össze neki,ha kitámad,általában minimum kétszer beverik

Grabi 12-06-2006 22:07

vágom. én az ördögökre is emlékeztem még anno :)

dzsigolo 12-06-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 52018)
Az A nem tutyi mutyi.Csak ha arra gondolunk hogy a legjobb játkosok vanak ott elvileg.Az ne mvárható el hogy dirr durr a topba ütöm magam.Persze tuyti mutyi mert nem könnyű haladni előre de azért van mert nem az 5 ös csopiban vagy...

ebben igazad,van,szerencsére két orim van,csak ép mindketö fordulna,bár igy nem tudom melyik fog hamarabb az egyesben lévö vagy inkább a ketesben lévöt küldöm vissza

Ati 12-06-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by dzsigolo (Post 52011)
pár oladlt viszaolvastam,mint látom nem csak nekem nem tetszik az 1/a ,sokan tartják még rajtam kivül lasunak és tutyi mutyinak

Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.

Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. :)

Alba 12-06-2006 22:10

Kolléga mit magyaráz itt a fórumon:)
dzsig : kronikázos csak egy ideieg jut fel.Ha olyan klanba fut bele akik nem fejetlenül táamdnak hiába kronikázik kap akkorat hoyg csak pislog...

dzsigolo 12-06-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52028)
Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.

Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. :)

78 oldal Kisbér hozászolása például

Remedy 12-06-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52028)

Off

Es meg azt se tudja, hogy mukodik a helytarto.... :)

Gyula 12-06-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by dzsigolo (Post 52011)
pár oladlt viszaolvastam,mint látom nem csak nekem nem tetszik az 1/a ,sokan tartják még rajtam kivül lasunak és tutyi mutyinak

Miért lenne tutyi mutyi? valóban nem lehet olyan gyorsan végig hurrázni rajta mint az alsób csopikon. De szerintme aki az az alsó szinteket ledarálja 1000-1000 alatt annak az A topja is meg lsz mondjuk 2000kör alatt, de ha max hekin lépett fel akkor még ennyi sem kell :)

Ati 12-06-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by dzsigolo (Post 52031)
78 oldal Kisbér hozászolása például

Ez egy. Én is erre gondoltam. :)

-Fegya- 12-06-2006 22:14

Eléggé offoljátok a topicomat...

All times are GMT +1. The time now is 23:24.